NUXE "Nuxuriance Gold" Nutri-Fortifying Oil-Cream - maitinamasis ir stiprinamasis aliejinis kremas nuo senėjimo

Dar vienas Nuxe kremas beveik baigėsi, tad manau pats laikas papasakoti mano nuomone. Iš tiesų labai džiaugiuosi šita galimybe geriau susipažinti su kompanijos gaminiais, neįsipareigojant pilno dydžio pakuotėms. Praeitą kart bandytas kremas su medumi buvo visai geras, bet šį kart aš buvau labai maloniai nustebinta - veido kremas ženkliai pranoko mano lūkesčius.


Produktas: NUXE "Nuxuriance Gold" Nutri-Fortifying Oil-Cream - maitinamasis ir stiprinamasis aliejinis kremas nuo senėjimo
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: užpildyti raukšles, suteikti švytėjimo, atkurti odą
Tinkamas tipas: sausai ir brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina: 50 ml - 64,96 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino

Ką žada gamintojas: Kremas užpildo raukšles bei sugrąžina odai švytėjimą. 
- Sudėtyje yra net 94 proc. natūralios kilmės sudedamųjų dalių, įskaitant šafraną, dvižiedžių bugenvilijų ląsteles ir porcelianinės rožės ekstraktą;
- linijos „Nuxe Nuxuriance Gold“ produktai pasižymi išskirtinėmis regeneruojamosiomis, maitinamosiomis ir stiprinamosiomis savybėmis;
- „Nuxuriance Gold“ veido kosmetikos produktai skirti brandžiai odai;
- kultinis prancūzų prekės ženklas „Nuxe“ – tai natūralumo, veiksmingumo ir naudojimo malonumo derinys;
- etiškas prekės ženklas, sukurtas puoselėti kiekvienos moters natūralų grožį.

Patentuota kremo formulė yra papildyta penkiaskiautės driekės maitinamuoju ir regeneruojamuoju kompleksu, kuris lygina odą ir suteikia jai sveiką išvaizdą. Priešraukšlinio kremo sudėtyje taip pat yra šafrano, kurio poveikį sustiprina bugenvilijos. Šios veikliosios medžiagos taip pat atkuria odos ląsteles. Porcelianinė rožė suteikia pavargusiai ir papilkėjusiai odai skaistumo, todėl oda atrodo geriau pailsėjusi. Maitinamasis veido kremas rekomenduojamas sausai ir brandžiai odai.
Atraskite „Nuxe Nuxuriance Gold“ stipriai drėkinantį aliejinį veido kremą brandžiai odai, kuris suteikia skaistaus švytėjimo. Kremas sugrąžina nusilpusiai ir išsausėjusiai odai komfortą ir gyvybingumą. Naudodami kiekvieną dieną, jau po kelių kartų pastebėsite, kad oda tapo skaistesnė, stangresnė, elastingesnė, stipresnė ir atrodo jaunatviškiau.

Kaklo ir iškirptės zonos odą reikia lyginti bei drėkinti ne mažiau nei veido odą, todėl šias zonas taip pat palepinkite stipraus poveikio maitinamuoju kremu. Jei veido puoselėjimas yra svarbi Jūsų dienos ritualo dalis, rinkitės ir kitus „Nuxe Nuxuriance Gold“  serijos produktus, tokius kaip stipraus poveikio maitinamasis tonizuojamasis balzamas nakčiai ar skaistumo suteikiantis paakių balzamas.

Naudojimas: Įmasažuokite kremą ryte ant švarios veido ir kaklo odos.
Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose mažytė tūbelė su apačioje atsukamu dangteliu. Tiesą pasakius šios pakuotės nėra pačios patogiausios - išspausti priemonės likučius labai labai sunku. O kai produktas patinka, kai turi nedidelį kieki, norisi sunaudoti visus lašelius.

Pilno dydžio indelis atrodo daug patogesnis - didesnis indelis su atsukamu dangteliu. Pakuotės dizainas tiek ant mano, tiek pilno dydžio indelis vienodas: paprastas rudas fonas su tamsiais, vienspalviais užrašais.


Kvapas. Naudojant prancūzišką kosmetiką, tikriausiai reiktų priprasti, kad net ir veido priežiūros priemonės gausiai parfumuotos. Man patinka kvepiančios priemonės, tačiau veido priežiūroje nenorėčiau jų matyti - tai potencialiai erzinantys ingredientai, kurie veidui nereikalingi. Tačiau kartu tiesa ta, kad kvapai nuteikia maloniai, kvapai suteikia emociją. Natūralu, kad kvapus mes siejame su emocijomis, tad galiausiai maloniai kvepiantis kremas tampa rūpinimosi savimi kvapu, meile sau kvapu. Šis kremas kvepia labai labai maloniai: malonia kosmetika, baltų gėlių puokšte... Kas kart mėgaujuosi aromatu, nors neturėčiau, nes tai veido kremas... Jaučiuosi sumišusi, kad man taip patinka kvepiantis veido kremas.

Konsistencija. Tik išspaudus atrodo bus rieboka, tačiau masažuojant ant odos per kelias sekundes paskystėja, tampa lengvesnė. Suprantu, kad tai aliejinės konsistencijos privalumai, tačiau keista tai, kad aliejaus čia nesijaučia. Keistoka konsistencija, kuri puikiai tiko mano odos tipui - sunkesnė, bet neapsunkinanti; riebesnė, bet kartu labai lengva.


Sudėtis: Aqua/ Water, Squalane, Glycerin, Coco-caprylate/ Caprate, Behenyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Arachidyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coconut Oil, Parfum, Tocopherol, Arachidyl Glucoside, Mica, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Dehydroacetic Acid, Capryloyl Glycine, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Hyaluronic Acid, Bougainvillea Glabra Leaf Cell Extract, Decyl Glucoside, Glutamine, Phenethyl Alcohol, Brassica Campestris Seed Oil, CI 77491, Solanum Lycopersicum Fruit Extract, Cistus Incanus Flower/ Leaf/ Stem Extract, Gynostemma Pentaphyllum Leaf/ Stem Extract, Etlingera Elatior Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Eichhornia Crassipes Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Geraniol, Citronellol.


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis atrodo gera, tačiau tiesa ta, kad be veikliųjų medžiagų, odą kondicionuojančių ingredientų, minkštinančių ir drėkinančių sudėtinių dalių, kremas turi daug vidutinio saugumo ingredientų aromatui. Kaip ir minėjau - kvapas veido kreme nėra gera mintis, kad ir kaip patiktų aromatas, tačiau tai reiškia, kad sudėtyje turime papildomų potencialių dirgiklių ir odai naudos neteikiančių priedų. Ir viskas dėl malonaus aromato. Be to, šis kremas turi žėručio, kuris suteikia kosmetinį efektą odai, tad priemonė tinka naudoti tik ryte. Žėrutis nesuteikia odai pagerėjimo, bet kremai su juo suteikia odai skaistumo ir sveiko spindesio efektą.

Maloni kremo konsistencija labai greit susigeria į odą ir suteikia komforto jausmą - geras jausmas, kai po prausimo mano odos nebetempia, kai ji jaučiasi gerai sudrėkinta, o paviršius švelnus. Iš ties žėrutis priemonės sudėtyje suteikia odos paviršiui sveiko švytėjimo, oda atrodo skaistesnė, jaunesnė ir gražesnė. Rezultatas akivaizdžiai matomas veidrodyje jau po pirmojo naudojimo, uoslė pamaloninta maloniu aromatu, greit susigerianti konsistencija kelia džiaugsmą, o pojūčiai ant odos labai malonūs.

Mano dviejų su puse savaičių įspūdžiai labai geri, malonūs. Tačiau aš žinau, kad pamatyti tikrąjį priemonės efektą ant veido reikia mėnesio nuolatinio naudojimo, šio pakuotės mėnesiui man niekaip nepakaks. Aš nežinau ar ilgiau naudojamas kremas nesukeltų odos reakcijos, kad ir žėrutis, kuris visą dieną lieka ant mano veido odos. Tad džiūgauju to trumpo naudojimo laikotarpio įspūdžiais, tačiau turiu abejonių dėl kelių sudėtyje esančių ingredientų. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai