PIRMAS ĮSPŪDIS. UOGA UOGA "Bangavimas" ("Ripples") natūrali drėkinamoji veido emulsija normaliai ir sausai odai su cidonijų ekstraktu ir beta-gliukanu

Tęsiame mėginių testavimą? Jau apsidžiaugiau, kad išbandžiau didžiąją dalį ir vėl turiu beveik lygiai tiek pat testavimui. Kaip? Neįsivaizduoju, tačiau visai džiaugiuosi, mat mėginių pagalba ir atmetu susidomėjimą, jei netinka, ir pavyksta atrasti puikių produktų, kuriuos galiausiai nusiperku pilnomis pakuotėmis. Toks savotiškas gundymas nedideliu kiekiu, tačiau jei netinka, bet jau žinai, kad pirkti pilną dydį būtų pinigų metimas į balą. Šį kart turiu kelis skirtingus Uoga Uoga mėginius, kurių vienas iš drėkinamosios serijos, kuria labai domėjausi praeitą pavasarį. Metas pasižiūrėti, ar kremas/ emulsija man būtų tinkama.


Ką žada gamintojas: Lengvas, greitai įsigeriantis ir praturtintas drėkinamaisiais aktyviais ingredientais, šis veido kremas puikiai tiks odai, kuri ištroškusi, bet nemėgsta būti apsunkinta aliejais.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Labai lengvos konsistencijos
- Puikiai drėkina
- Oda akimirksniu suminkštėja
- Nepalieka sunkaus riebumo jausmo
- Praturtinta inovatyviais itin aktyviais ingredientais
- Cosmos Organic sertifikuota
- Tinka veganams

Drėkinamasis kremas turi lengvą kreminę konsistenciją, puikiai sudrėkina odą, nepalikdama sunkumo jausmo. Visgi neišsivertėme ir be lašelio aliejaus, kuris mums atrodo būtinas, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje. Pasirinkome ekologišką simondsijų aliejų, kuris yra artimiausias natūraliam odos sebumui. Šis aliejus puikiai subalansuoja odos pusiausvyrą, todėl yra ypač universalus kalbant apie skirtingus odos tipus.

Ši emulsija yra išskirtinė dėl savo inovatyvių aktyvių ingredientų, kurie visi yra natūralūs ir labai svarbūs gilaus odos drėkinimo procese. Emulsijoje rasi:
- cidonijų ekstraktą: atlikti tyrimai parodė stiprų cidonijų ekstrakto drėkinamąjį efektą, kuris ne tik jaučiamas iš karto, tačiau turi ir ilgalaikį poveikį, padidina drėgmę odoje. Taip pat šis ekstraktas pasižymi raminamuoju poveikiu odai;
- hialurono rūgštį: mes naudojame dviejų skirtingų molekulinių dydžių hialurono rūgštį tam, kad pasiektume įvairiapusį drėkinamąjį efektą. Hialurono rūgštis, sudaryta iš smulkesnių molekulių, puikiai drėkina odą, didina jos elastingumą ir pagerina raukšlelių išvaizdą. Stambesnių molekulių hialurono rūgštis ne tik drėkina paviršinį odos sluoksnį, bet kartu pasižymi raminamosiomis savybėmis odai;
- hidrolizuotą beta-gliukaną: jis veiksmingai atkuria odos barjero funkciją bei atstato odos drėkinimą, vykstant akvaporinų, kurie yra atsakingi už vandens judėjimą odoje, sintezei;
natūralių cukrų kompleksą: stimuliuoja keramidų sintezę, stiprina odos barjero funkciją ir didina vandens cirkuliaciją epidermyje. Oda tampa lygesnė ir minkštesnė;
- alavijų ekstraktą: gausus vitaminais A ir C, antioksidantais, turi stiprų raminamąjį poveikį odai ir padeda drėkinti odą.
 
NaudojimasVeido rutinoje emulsiją geriausia naudoti atgaivinus odą šios linijos drėkinamąja dulksna, nepamirštant veido ir paakių serumų, kurie gausūs aktyvių ingredientų ir dar labiau sustiprina emulsijos poveikį. Taip pat emulsiją galima naudoti ir tiesiai ant švarios odos. O jei norisi dar didesnio drėkinimo, vakarui ir nakčiai verta išbandyti šios linijos naktinį kremą-kaukę.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Sorbitan Olivate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Hydrolyzed Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Pyrus Cydonia Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Ascorbyl Palmitate, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Xylitol, Citrus Paradisi Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glucose, Phenethyl Alcohol, Citric Acid, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį. 56% ekologiškų sudedamųjų dalių. 99 % natūralios kilmės.


Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Galima įsigyti 30 ml pakuotėje
Kaina: 19,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi
Gamintojas: Uoga Uoga, pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Tai nėra veido kremas, tai emulsija, kurią galima naudoti vietoje kremo arba prieš veido kremą. Natūralu, kad veido emulsija yra prilyginama veido losjonui, konsistencija itin lengva, skystoka, primena kreminių tekstūrų serumus. Priemonės aromatas su citrusinėmis natomis, švelniomis, sumaišytomis su sunkesniu, lyg ir aliejiniu aromatu, toks pokvapis būna bemaž visuose Uoga Uoga veido priemonėse. 

Itin lengva konsistencija labai greit susigeria į odą - sekundžių klausimas. Esencija suteikia komforto jausmą, jaučiamas gana intensyvus drėkinamasis efektas, o kartu su stipresniu drėkinimu veido odos paviršius atrodo lygesnis, skaistesnis ir jaunesnis. Mano nuomone emulsija galėtų būti tobula, tačiau yra vienas bet... pavasarį mano oda beprotiškai sausėja, tad man trūksta dar intensyvesnio drėkinimo, tiesiog vandens bombos ant veido. Žinau, kad iš vienos priemonės gauti tiek drėkinimo, kiek man reikia nelabai įmanoma, tad ir naudoju: drėkinančias kaukes, drėkinantį toniką, drėkinantį serumą, drėkinantį kremą - viską maksimaliai drėkinančio. 

Labai džiaugiuosi lengva, odos neapsunkinančia konsistencija, kuri greit susigeria ir intensyviu drėkinimu. Tačiau nesu tikra ar šis produktas tiktų jautresnės odos savininkėms? Sudėtyje yra citrusų aliejai (uoga uoga gamintojai labai mėgsta citrusinius aliejus ir ekstraktus), kurie yra dažni alergenai, kartu turime nemažai nesaugių ingredientų priemonės kvapui ir žalingą konservantą. Man po vieno mėginuko jokios nepageidaujamos reakcijos nesukėlė, tačiau jei žinočiau, kad citrusai mane gali alergizuoti, testuočiau atsargiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai