NUXE "Huile Prodigieuse Florale" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis sausas veido, kūno ir plaukų aliejus su gėlių aromatu

Labai smagu bandyti Nuxe gaminius, tačiau advento kalendoriauje rastos pakuotės labai mažos ir labai trūksta ilgesnio naudojimo, ypač, kai gaminiais mėgaujiesi. Mano pirmoji pažintis su šios kompanijos produktais prasidėjo dar 2015 metais, kai pirkdama Lookfantastic staigmenų dėžutes, gavau kelis šios kompanijos produktus. Jei reiktų vertinti kompanijos produktus, tikriausiai žinomiausias yra sausas, daugiafunkcinis aliejus, kuris tinka naudoti kūnui, plaukams ir veidui. Esu bandžiusi originalią aliejaus versiją, o šiandien noriu papasakoti apie gėlių aromato sausą aliejų.


Produktas: NUXE "Huile Prodigieuse Florale" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis sausas veido, kūno ir plaukų aliejus su gėlių aromatu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: veidui, kūnui, plaukams maitinti, regeneruoti ir minkštinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: riebina plaukus
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 10 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina: 50 ml - 22,02 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Kultinis sausas aliejus, kuris maitina, regeneruoja ir minkština odą bei plaukus, nuo šiol ir švelnaus gėlių aromato. Unikali sauso aliejaus tekstūra ir gėlių aromatas suteikia nepakartojamo malonumo akimirkas. Priemonė saugo nuo oksidantų, taršos ir mažina strijas. Sudėtyje yra 96,9 proc. natūralių sudedamųjų dalių, įskaitant 7 vertinguosius aliejus: japoninių kamelijų (tsubaki) aliejus, regeneruojamasis arganų aliejus, maitinamasis makadamijų aliejus, lyginamasis agurklių aliejus, drėkinamasis kamelijų aliejus, apsauginių savybių turintis lazdynų riešutų aliejus ir minkštinamasis saldžiųjų migdolų aliejus. Subtilus gėlių aromatas su greipfrutų žievelių, magnolijų ir muskuso natomis.
Naudojimas
- VEIDUI. Įlašinkite kelis aliejaus „Huile Prodigieuse Florale Florale“ lašelius į savo mėgstamą kremą, kad Jūsų oda būtų minkšta ir puikiai sudrėkinta.
- KŪNUI. Įmasažuokite aliejų į kūno odą, ypatingą dėmesį skirdami toms kūno dalims, kurioms reikia išskirtinės priežiūros (rankoms, kojoms, sėdmenims, tarpkrūčiui, pilvui).
- PLAUKAMS. Tepkite plaukų galiukus arba naudokite kaip kaukę prieš plaudami plaukus. Norėdami, kad plaukai dvelktų atostogomis, kelis lašelius aliejaus patrinkite tarp delnų  ir perbraukite per plaukus.


Pakuotė. Skaidraus stiklo buteliukas su užsuktu metalo imitacijos dangteliu. Po dangteliu nėra jokios dozavimo angos, tad aliejų reikia tiesiog įsipilti į delną, o tai nėra labai patogu. Pirmiausia sunku atitaikyti reikiamą priemonės kiekį, galiausiai ir aliejinė priemonės konsistencija prateka išorinėmis sienelėmis. Tiesiog ne itin patogu, norisi kažkokio patogesnio dozavimo būdo, gal pilno dydžio pakuotė tokį turi? 

Kvapas yra visiškai toks pat, kaip šios serijos aromato, labiau citrusinis, nei gėlinis, tačiau o Dievai, koks malonus... Dieviškas, užburiantis. Norisi uostyti ir uostyti...

Konsistencija lengva aliejinė.


Sudėtis: Coco-Caprylate/ Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Caprylic/ Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Parfum/ Fragrance, Camellia Oleifera Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Tocopherol, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ascorbic Acid, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol.


Poveikis. Praeitą kartą, kai turėjau aliejuką, jį tik kartą bandžiau plaukams, tad šį kart pradėjau būtent nuo plaukų. Nežinau, kaip bandžiau praeitą kart, tačiau pastebėjau, kad net ir mažytis aliejaus kiekis stipriai riebina plaukus. Atrodo, kad pilnai nesusigeria, bandau ir masažuoti, ir įtrinti, ir iššukuoti, ir nusausinti, bet viskas atrodo kaip susiriebalavusi plaukų kupeta... Nepatrauklu, plaukams man šis aliejukas nepatinka. 

Visai kitas reikalas odai: priemonė labai greit įsigeria į kūno odą, ją iš kart maitina, minkština, suteikia lygumo. Nors priemonė labai gausiai parfumuota, nusprendžiau išbandyti ir veido odai. Keli mažučiai lašeliai greit susigėrė į odą, visiškai nedirgino. Ir koks geras jausmas - oda jautėsi pamaitinta, jokio sausumo pojūčio, mažos raukšlelės tapo beveik nepastebimos. Rezultatas tiesiog puikus tiek kūnui tiek veidui, o ir kvapas tiesiog fantastiškas. Man šis aliejus labai patinka, gal tik dėl kvapų turiu abejonių - ne visiems tinka kvapniosios medžiagos, jei nebūtų kvepalų, sudėtis būtų gerokai saugesnė. Tačiau nebambėsiu - džiaugiuosi priemone, efektu, ir net tuo aromatu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai