NUXE "Reve de The" gaivinanti dušo želė su žaliąja arbata

Taip, pastaruoju metu man atrodo rašau nemažai Nuxe kosmetikos apžvalgų, tačiau labai jau greit tos pakuotės ištuštėja... va šį kart kalbėsime apie kūno prausiklį iš arbatos serijos, kurį saikingai naudojant pabaigiau per vos 4 dienas. Per greit susidaryti tvirtą nuomonę ir vis tik pirmas įspūdis yra, tad pildau.


Produktas: NUXE "Reve de The" gaivinanti dušo želė su žaliąja arbata
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: nuprausti kūno odą, suteikti malonų aromatą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi stipresnio efekto
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml
Kaina: 200 ml - 10,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, Senukai, Notino

Ką žada gamintojas: Atraskite „Nuxe Body“ dušo želę su žaliąja arbata. Augalinės sudedamosios dalys prausia odą, švelniai minkština ir suteikia malonų aromatą. Giliausius jausmus pažadinanti dušo želė – nuostabi augalinių veikliųjų medžiagų ir žaliosios arbatos ekstrakto harmonija.
Švelniai prausia odą.
Minkština odą ir suteikia jai malonų pojūtį.
Viliojančio žaliosios arbatos aromato lengvos tekstūros priemonė pavirsta švelniomis ir lengvai nuplaunamomis putomis. Mėgaukitės laikui nepavaldžiomis kūno ir sielos harmonijos akimirkomis.  95 proc. moterų džiaugiasi švelniai nuprausta oda. *100 proc. moterų teigia, kad želė puoselėja ir minkština odą.**

*Naudojimo bandymas, kuriame dalyvavo 20 savanorių – procentais išreikštas pasitenkinimą pajutusių dalyvių skaičius iškart po produkto naudojimo. ** Naudojimo bandymas, kuriame dalyvavo 20 savanorių. 

Tai yra veganiškos sudėties produktas, kuriame nėra gyvulinės kilmės medžiagų. 95 proc. sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės.
Naudojimas: Ryte ir (arba) vakare lašelį dušo želės paskleiskite ant drėgnos kūno odos ir mėgaukitės lengvomis tarsi sniegas putomis, tuomet jas nuskalaukite. Patekus į akis, plaukite vandeniu.


Pakuotė. Nors mano tūbelė nedidelė, 30 ml pakuotė su apačioje atkemšamu kamšteliu, tačiau atrodo praktiškai taip pat, kaip pilno dydžio pakuotė. Švelniai rausvos spalvos tūbelė su minimalistiniu dizainu atrodo patraukliai, neiššaukiančiai, paprastai. Minkštas plastikas patogus naudoti, tūbelė užsikemša sandariai, tad net ir maža pakuotė atrodo kokybiškai bei patraukliai.

Kvapas. Skirtingos šios kompanijos linijos turi skirtingus aromatus. "Reve de The" kvapia švelniai gaiviu aromatu, iš ties primenančiu žalią arbatą. Iš visų linijų šis švelniausias, patraukliausias ir neutraliausias.

Konsistencija skaidri želinė.


Sudėtis: Aqua/ Water, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Camellia Sinensis Flower Extract, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol.


Poveikis. Šio prausiklio sudėtis visai gera - sudėtyje nėra SLS, putojimą sukeliančios, agresyvios medžiagos, tačiau yra odą kondicionuojančių ingredientų ir nesaugių kvapiųjų medžiagų. Bet būtent dėl jų priemonės turi malonų aromatą. Kadangi kūno prausikliai ant odos išlieka labai trumpai, dėl sudėtinių dalių šiuo atveju nesuksiu galvos.

Nors sudėtyje nėra SLS, priemonė gerai suputoja vidutinio smulkumo putomis, švelniai ir švariai prausia odą, palikdamas malonų lengvutį aromatą. Per keturis naudojimo kartus nepastebėjau, kad priemonė bent truputį sausintų odą, dirgintų ar sukeltų kokias nepageidaujamas reakcijas. Produktas elementarus, savo funkciją atlieka, maloniai kvepia. Puikus, paprastas produktas ir visgi, man aliejinės konsistencijos prausiklis patiko labiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai