NUXE Prodigieux huile de douche - dušo aliejus su spindesiu

Lyg ir pats laikas pradėti testuoti Nuxe produktus, tad kovo pabaigoje į rankas paėmiau dušo aliejų su legendiniu Prodigieux aliejaus aromatu. Pirmiausia pastebėjau, kad kalendoriuje rastos pakuotės gan mažos - kūnui 30 ml yra juokai, vos spėsiu pabandyti tekstūrą, pasimėgauti kvapu ir jau baigsis. Ir visgi labai tikiuosi, kad laiko pamėgti ar bent susidaryti labai tvirtai nuomonei pakaks. Na o pirmasis mano produktas - dušo aliejus su legendiniu aromatu ir aukso spalvos blizgiomis dalelėmis. 


Produktas: NUXE Prodigieux huile de douche - dušo aliejus su spindesiu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: nuprausti kūno odą, suteikti malonų aromatą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas ant odos
Labiausiai nepatiko: tikėjausi saugesnės sudėties
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 30 ml. Pilno dydžio pakuotė - 200 ml
Kaina: 200 ml - 15,20 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Aukso spindesio, perlinio efekto dušo aliejus maloniai kvepia. Priemonė švelniai valo odą, suteikia jai malonų aromatą ir satino švelnumą.
Priemonė pakvėpinta Huile Prodigieuse aromatu.
Naudojimas: ryte ir vakare naudokite ant drėgnos odos. Nuskalaukite vandeniu.


Pakuotė. Vidutinio minkštumo plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Priemonės dizainas labai paprastas - rudos spalvos plastikas su juodais užrašais. Mini pakuotė atrodo beveik identiška pilno dydžio pakuotė, tik ten pasirinktas ombre stiliaus dizainas su tais pačiais rudais atspalviais.

Kvapas. Dušo aliejus kvepia lygiai taip pat, kaip legendinis aliejus (ČIA). Prieš kelis metus šis kvapas man labai nepatiko, tačiau regis mano uoslė pasikeitė - aromatas mano uoslei vis dar turi žalumos kvapo, tačiau kartu jis kvepia sodriai, šiltai ir maloniai. Kaip brandūs kvepalai, kurių pavadinimo aš nežinau. Pasirodo uoslė iš ties stipriai keičiasi su amžiumi ir dabar aromatas man kelia malonių emocijų asociacijas.

Konsistencija skysta kreminė. Nors priemonė užvadinta aliejumi, tačiau mano nuomonė jis primena tiesiog įprastą dušo želė. Tiesa, produktas sudėtyje turi daug aukso spalvos žėrinčių blizgučių.


Sudėtis: AQUA/ WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/ FRAGRANCE, GLYCERYL OLEATE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 77491/ IRON OXIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL.


Poveikis. Gerai, tiesą pasakius tikėjausi geresnės sudėties. Gavusi priemonę akimis permečiau sudėtines dalis ir pastebėjau, kad nėra SLS, tačiau atidžiau patyrinėjus matau, kad produktas turi nemažai nesaugių konservantų, kvapiųjų medžiagų ingredientų. Taip, auksčiau sudėtyje turime ir drėkiklių, ir minkštiklių, ir odą kondicionuojančių ingredientų... ir visgi aš norėjau matyti ingredientų sąrašą visiškai žalios spalvos.

Tik išbandžiusi priemonę ant odos supratau kodėl šis produktas pavadintas aliejumi. Priemonė neputoja, pasidengia ant odos, masažuojant oda pasidengia lengvos konsistencijos aliejingu sluoksniu, o vonios kambarį užpildo labai malonus priemonės aromatas. Dušo aliejaus likučiai lengvai nusiskalauja, ant odos nepalieka jokio riebumo pojūčio. 

Man patinka šis prausiklis - realiai po jo jaučiu efektą odai - ji šilkinio švelnumo, nejaučiu absoliučiai jokio sausinimo, o paviršius maloniai kvepia dušo aliejaus aromatu. Prieš naudodama kiek nerimavau ar tie blizgučiai nusiplaus nuo odos ar tiesiog prilips ir teks gramdyti? Džiaugiuosi, kad nusiplauna be jokio vargo - blizgučiai regis čia tik akims džiuginti tol, kol prausiesi. Ir gerai - visai nenoriu blizgėti kaip kalėdinė eglutė nusiprausus. Pirmas įspūdis labai malonus - labai patiko konsistencija, aromatas ir odos pojūtis po prausimo. Bus įdomu išbandyti ir kitas priemones kūnui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai