PIRMAS ĮSPŪDIS. ZIAJA Orange Butter Creamy Shower Soap - apelsinų sviesto kreminis dušo muilas

Šis mėnuo iš ties bus mažų pakuočių ir mėginių mėnuo, per kuriuos jums papasakosiu pirmą įspūdį apie vieną ar kitą priemonę. Tiesa, didžiąja dalimi mėginių įrašų nesidalinu socialiniuose tinkluose, jie lieka tik blogo platformoje. Ir mėginiai tikrai nebus pagrindinis dienos įrašas, dažniausiai jis skelbiamas tą pačią dieną kaip kita, kiek rimtesnė apžvalga. Tad, jei jums neįdomūs pirmieji įspūdžiai, šiuos įrašus galėsite praleisti ir kasdien vis tiek turėsite naujo turinio.

Šiandien aš bandau Ziaja kūno prausiklį, ar tai kreminį dušo muilą, ar tiesiog skystą muilą? O gal tiesiog kūno prausiklį su apelsinų sviestu.


Ką žada gamintojas: Apsaugo ir vizualiai minkština odą, drėkina. sudėtyhe nėra šarminio muilo, priemonė daug švelnesnė odai nei kiti produktai. Provitaminas B5 intensyviai drėkina ir švelnina odą.
Naudojimas: masažuokite į odą, kol susidarys putos. Nuskalaukite vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė.
Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax, Hydrogenated Vegetable Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Citric Acid, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).


Kiekis: mėginuko kiekis 7 ml. Galima įsigyti 500 ml pakuotėje
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Gintarinė vaistinė
Gamintojas: Ziaja Ltd, pagaminta Gdansk, Lenkija


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi atkreipti dėmesį į prausiklio sudėtį. Ingredientų sąrašas šiuo atveju tik vidutinio saugumo, priemonėje yra ir SLS, ir apelsinų ekstrakto, nemažai nesaugių kvapiųjų medžiagų. Tačiau šalia yra ir glicerinas, pantenolis, migdolų aliejus bei kitos odą kondicionuojančios, minkštinančios ir drėkinančios medžiagos. 

Dušo želė vidutinio skystumo, ryškiai geltonos, bemaž oranžinės spalvos. Labai tikėjausi, kad priemonė kvepės gardžiais, sultingais apelsinais. Kvepia sintetinėmis apelsinų sultimis arba vaistais vaikams, kurių skonis - apelsinų. Kvapas stiprus ir ne toks malonus, kokio tikėjausi.

Priemonė gerai suputoja, švelniai ir švariai prausia odą. Po vieno prausimosi jokio sausinimo nepastebėjau, tačiau puikiai žinau, kad sausinimo efektui pajusti mano odai vieno karto paprasčiausiai nepakanka. 

Nežinau, kaip vertinti priemonę po vieno pabandymo? Man nelabai patiko kvapas, nenatūraliai atrodo tokia ryški ir intensyvi spalva. Priemonės sudėtis vidutinio saugumo, bet kita vertus - kaina nedidelė, o prausiklis savo darbą atlieka. Nesužavėta, tačiau ir neatstūmė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai