VITTORE DE CONTI The Exclusive Collection dušo želė ir vonios putos

Turiu dar šiek tiek miniukų, tad šiam kartui noriu papasakoti apie pastaruoju metu naudojamą Vittore de Conti dušo želė, kurią galima naudoti ir kaip vonios putas. Šis prausiklis atkeliavo iš Čekijos Nove Lazne viešbučio Marianske Lazne mieste. Tikriausiai iš visų lankytų miestų kosmetika čia buvo rūpinamasi labiausiai, atkreiptas dėmesys į platesnius lankytojų norus nei tik nusiprausti. 
Ką gi, trumpai apie kūno prausiklį.


Produktas: VITTORE DE CONTI The Exclusive Collection dušo želė ir vonios putos
Gamintojas: "ALDA hotel Equipments" s.r.o. Pagaminta Chleby, Čekija
Paskirtis: kūnui prausti
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: 35 ml

Ką žada gamintojas: jokių pažadų ant pakuotės nėra

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, CI 15985, CI 16035, CI 42090.


Mano nuomonė. Pirmiausia - iš visų viešbučio kosmetikos buteliukų, ši dušo želė pakuotė viena gražiausių: skaidrus, kokybiškas plastikas, buteliukas su skaidriu buteliuku ir daili juoda etiketė, puošta aukso spalvos užrašais. 

Kūno prausiklio konsistencija želinė, priemonė ryškiai geltonos, sodrios spalvos ir tiesą pasakius, man labai patinka priemonės aromatas. Gardus, sodrus aromatas man truputį primena rytietiškus kvepalus, žinoma, kiek lengvesnius. Nuostabus aromatas, kuriuo nepaprastai mėgaujuosi. Labai patinka, tad kiekvienas dušas su šia priemone man itin malonus, gerai nuteikiantis ir sukeliantis geras emocijas.

Deja, bet nesu sužavėta priemonės sudėtinėmis dalimis: nesaugūs ir žalingo odą sausinantys ingredientai, konservantai ir kvapų ingredientai. Po kelių naudojimų pajutau, kad oda iš ties sausesnė, norisi intensyvesnio drėkinimo, tad ilgesnį laiką negalėčiau naudoti - tų dviejų buteliukų pakanka pastebėti, kad odai visai nepatinka. Na, o jei naudoti trumpą laiką - priemonė gerai putoja, švariai prausia odą, tad trumpos viešnagės viešbutyje metu, neturėtų sukelti didesnių odos problemų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai