AR PASITEISINO? LOHASMAS veido masažuoklis

Prieš porą metų veido priežiūroje naudojau daug aliejų, kuriuos į odą įmasažuodavau Jade roller, tačiau panašiu metu pagalvojau, kad noriu elektrinio masažuoklio, kuris padėtų man įmasažuoti visus tuos aliejus į veido odą. Bandžiau tik nusipirkusi, nusivyliau, paskui vėl bandžiau, vėl padėjau ilgesniam laikui ir tik po kurio laiko, prieš gerą pusmetį vėl paėmiau į rankas. Kadangi šiuo metu naudoju, noriu palikti įrašą ir nuomonę apie masažuoklį. Manau, kad po kurio laiko padėsiu jį visam laikui ir tikriausiai grįšiu prie nefrito masažuoklio, arba ieškosiu kažko kokybiškesnio.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Masažuoklį pirkau ebay.com internetinėje parduotuvėje, tačiau šiai dienai nuorodos į produktą rasti nebegaliu, nėra net panašių masažuoklių, tad tiesiog paminėsiu, kad tuo metu mokėjau $4.68 US. Kaina juokinga ir šiandien aš suprantu, kad geram veido priežiūros įrankiui ši suma tiesiog per maža....

Apie pirkimo priežastis jau užsiminiau įrašo įžangoje. Man labai reikėjo įrankio, kuris padėtų greičiau įmasažuoti į veido odą aliejinius produktus ir serumus, pamasažuoti odą. Aš tikiu odos masažu, jo teikiama nauda, tad ieškojau prietaiso, kuris man padėtų greičiau, patogiau ir efektyviau atlikti veido odos masažą.


Apie veido masažuoklį.
Deja, tačiau apie masažuoklį daug informacijos prieš pradedant naudoti produktą niekada nebuvo. Ką ten nebuvo - jos nebuvo perkant, nėra ir ant pakuotės. Viskas, absoliučiai viskas pateikta kiniečių (greičiausiai) kalba, kurios aš nesuprantu, negaliu išversti ar suprasti daugiau. Bet... viskas ateina per patirtį.

Paveikslėlyje atrodė, kad perku metalinį prietaisą. Naivuolė, nes nusipirkti metalinį masažuoklį už tokią kainą nėra realu, tiesiog neįmanoma, ar ne? Tačiau pasižiūrėjusi į nuotraukas galvojau, kad o gal. Ne, visas prietaisas yra plastikinis, tik dažytas metalo imitacijos dažais. Užapvalinta masažuoklio galvutė, skirta liestis prie veido nusiima nuo masažuoklio, tad valyti prietaisą patogu. Visas masažuoklio pagrindas nėra atsparus vandeniui, tad toks sprendimas yra geras higienos palaikymui. Deja, bet masažuoklis beprotiškai nekokybiškas. Lazdelės gale yra dangtelis, po kuriuo dedama baterija (Open pozicija), masažuoklis išjungiamas (pozicija Off) ir įjungiamas (On). Užtenka tik prisiliesti prie masažuoklio ir jis įsijungia bei išsijungia pats! Net ir masažuojant veidą pakanka kiek stipriau paspausti ant odos (neliečiant galiuko) ar vos vos prisiliesti prie galiuko ir viskas - pakeičiama pozicija. Tiesiog aparatas nefiksuoja Off ir On pozicijų ir lengvai tarp jų laviruoja. Kosmosas, nepatogu ir labai erzina. 
Galiausiai ir pats priemonės korpusas kledaruoja, nėra stabilus - kokybės čia paprasčiausiai nerasta.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
  1. KOKYBĖ. Labai prasta, masažuoklis visas kliba, pozicijos nesifiksuoja, tad kasdien prisilietus ar kažką su juo darant laukia staigmena - įsijungs? Išsijungs? Galiausiai, kadangi taip kliba - ar nesulūš? Apgailėtina kokybė, jei būčiau bent pagalvojusi - niekada nebūčiau pirkusi.
  2. POVEIKIS. Masažuoklis veikia labai garsiai vibruodamas. Vibravimo metu visi serumai, aliejai greičiau įsigeria į veido odą, todėl pastebiu, kad ir priemonių poveikis intensyvesnis. 
  3. Masažuoklio negalima atvėsinti ar pakaitinti, kai odai reikia kontrastinio masažo. 
  4. Masažuoklis nėra atsparus vandeniui ir skysčiams. Vadinasi turiu būti labai atsargi naudojant produktus ar tiesiog dezinfekuojant bei plaunant po naudojimo. Taip, nuimamas dangtelis padeda, tačiau man norisi nuvalyti ir švarų laikyti visą prietaisą.
  5.  Kaip ir su bent kuriuo masažuokliu veidui, reikia nepamiršti naudoti labai daug aliejaus ar serumo - masažuoti sausos odos negalima - taip ją labiau ištampome ir pažeidžiame. Galiausiai ir jausmas, kai tik serumas pradeda įsigerti į odą ir paviršius nebėra toks drėgnas - ne pats maloniausias.
  6. Prietaiso galvutė gana didelė, todėl nepatogu masažuoti odą po akimis, aplink akis. Masažas aplink akį sritį man būtinas dėl ten besiformuojančių raukšlių, bet su šiuo prietaisu taip ir neradau patogios pozicijos odos aplink akis masažui.
  7. Galiausiai kad ir kokį prietaisą turėtumėte, reiktų nepamiršti masažinių veido linijų.

       8. Nelabai džiugina masažuoklis iš plastiko. Per laiką ant plastiko paviršiaus susidaro mini įbrėžimai (daug lengviau nei ant metalo), ten greičiau kaupsis bakterijos ir priemonės likučiai. Didesni įtrūkimai gali nepastebimai žaloti veido odą. Tad plastikas nėra ilgaamžis ir tikrai ne geriausias veido masažuoklio pasirinkimas. 


Galutinis vertinimas.
Deja, tačiau šis masažuoklis labai nekokybiškas, aš turiu būti labai atsargi tiek jį naudodama, tiek valydama. Ir tai mane labai erzina. Kam gali patikti kledaruojantis, išsijungiantis ar netyčia prisilietus išsijungiantis įrankis? Taip, jis vibruoja, taip, padeda priemonėms greičiau susigerti, tad serumų efektas intensyvesnis. Tačiau tai yra vienas iš blogiausių veido masažuoklių. Jei tik būčiau žinojusi... niekada nepirkčiau. Ir greičiausiai masažuokliai iš Kinijos nėra gera mintis - jau geriau sumokėsiu 5 kartus daugiau, bet turėsiu kokybišką priemonę, kuria galėsiu džiaugtis, naudoti be didesnio susierzinimo, nei bandysiu 'taupyti' ir galiausiai vis tiek išmesiu nekokybišką priemonę lauk.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai