ANCIENT WISDOM Paper soap "Cherry" - muilas popieriaus lapeliuose, vyšnių aromato

Prieš kurį laiką dovanų gavau muilo lapelius. Kas tai? Tiesą pasakius man pačiai buvo didelė naujiena ir nuostaba. Pasirodo tai kompaktiškas būdas su savimi visuomet turėti muilo. Toks atvirkštinis variantas antibakterinėms želė - kai yra vandens, bet šalia nėra muilo. Nežinau, kokiose vietose jūs lankotės, bet man iki šiol neteko būti vietoje, kur yra kriauklė, čiaupas, vanduo, bet nėra muilo: pradedant biuru, kavine baigiant pramogų vieta. Tačiau vasaros kelionių metu tikrai būna tų ilgų, kelias valandas trunkančių kelionių automobiliu, kai turi butelį geriamojo vandens, o muilo miške nei su žiburiu nerasi. Kita vertus, dažniausiai ir tokiose kelionėse, stojame degalinėse, kur rankas nusiplauti visuomet yra galimybių. Ką gi, idėja, nors ir atrodo šiek tiek abejotina, tačiau puiki - plautis rankas yra vienas svarbiausių higienos žingsnių tiek man, tiek mano šeimai, tad dovaną priėmėme, padėkojome ir visi išbandėme. 


Produktas: ANCIENT WISDOM Paper soap "Cherry" - muilas popieriaus lapeliuose, vyšnių aromato
Gamintojas: "Ancient Wisdom". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: prausti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: idėja
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 3 g/ 20 vnt.
Kaina: apie 3,59 Eur
Kur galima įsigyti: ebay, aliexpress

Ką žada gamintojas: Tinka nešiotis kišenėje, rankinėje, naudoti darbe ar kelionės metu.
Naudojimas: Uždėkite muilo lapelį ant delno. Sudrėkinkite šiltu vandeniu. Patrinkite, kol suputos. Nuskalaukite.

Sudėtis: Sodium Alkyl Sulfate, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Paraffinum Liquidum, Parfum, Glycerine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Tapioca Starch, Aqua, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, CI 16255.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėkime nuo pakuotės: muilo lapeliai supakuoti skaidrioje, kompaktiškoje plastiko dėžutėje, kuri iš pirmo žvilgsnio atrodo labai patogi keliauti. Bėda ta, kad dangtelis neužsidaro sandariai, vis atsiveria, tad akivaizdu - tokios nelabai įsidėsi į rankinę, lapeliai pasklis po visą rankinę. Gal nebent kišenėje, kuri priglunda prie kūno. Plastiko indelis buvo supakuotas kartoninėje dėžutėje, kuri atrodo labai pigiai: ant pakuotės trūksta informacijos, ingredientų sąrašas su baisinėmis klaidomis - skaitant sunku suprasti, kas yra priemonės sudėtyje ir kaip turėtų būti.

Deja, tačiau priemonės sudėtis nespindi nei saugumu, nei kelia pasitikėjimą; jau pirmieji ingredientai žada sausinti odą, turi pavojingų priemaišų, yra galimai toksiški... Tokios sudėties produkto niekada nesirinkčiau ilgalaikiam naudojimui ir galiausiai, ar galima pasitikėti kinietiška kosmetika, kuriai negalioja Europos Sąjungos reikalavimai? Nelabai, tiesa?

Pats muilas veikia iš ties gerai - imi vieną iš lapelių, drėkini, muiluoji tarp rankų ir viskas, turi įprastas muilo putas rankose. Prausia gerai, švariai, putų kiekis nedidelis, tačiau pakankamas rankoms nusiplauti ir visgi, mane nelabai žavi muilo kokybė, pradedant ingredientais, odos sausinimu ir baigiant sintetiniu vyšnių aromatu. Sakyčiau idėja gaminti tokius lapelius labai smagiai atrodo, bet realybėje, reikia kokybiško išpildymo. Žinau, kad iš šių lapelių merginos Lietuvoje gamina įspūdingas, kvepiančias muilo gėlių puokštes, tad gal tam tikslui šį produktą ir palikčiau. Rankoms galima rinktis daug saugesnius variantus odai, galiausiai, kai šalia nėra muilo, nusiplauti galima tik vandeniui, o jei trūksta švaros pojūčio - dezinfekciniai skysčiai puikiai gelbsti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikrai labai savotiškas produktas, kinai tikrai gali sumąstyti keisčiausių produktų visiems gyvenimo atvejams :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties, bet mūsų kraštuose man sunku įsivaizduoti situacijas, kai yra vandens bet nėra muilo. išradimas taip sau, medalis higienoje vis tiek tenka dezinfekciniams skysčiams.

      Panaikinti
  2. Muilo gėlių puokštės man irgi savotiškas produktas :D Kaip ir visokios amžinai miegančios rožės ir dar visokie panašūs dažniausiai neskoningi "grožiai".

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi labai nemėgstu visokių neaiškių, nenaudingų, be paskirties niekniekių. Bet su muilo gėlių puokštėmis pakeičiau nuomonę - labai maloniai kvepia ir manau kuriam laikui laikyčiau kaip kambario kvėpiklį. Atrodo kaip tikros gėlės, tad gal ir nieko kuriam laikui. O paskui tikriausiai pradėčiau plėšyti žiedlapius ir naudoti kaip muilą :D :D :D

      Panaikinti
    2. aha, aš neseniai mačiau patarimą, kad muilo gėles galima suvyniot į audinį ir pasidėt spintoj - ala spinta kvepės :D

      Panaikinti
    3. Aš paprasto muilo gabaliukus sukaišioju tarp drabužių, bet tiesą sakant didelio efekto tikrai nėra :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą