MARGARITA Kakė Makė obuolių kvapo šampūnas vaikams nuo 3 metų

Iki šiol labai saugojau vaiko kūno, veido odą ir plaukus, tačiau ateina laikas kai vaikai renkasi patys. Aš gana ilgą laiką skeptiškai žiūrėjau į Kakės Makės kosmetiką, abejojau dėl saugumo. Ir iš ties, dauguma šios linijos gaminių netinka jaunesniems nei 3 metų vaikams dėl kai kurių ingredientų. Ar žinojote, kad labai dažnai kosmetika įvardijama nuo 3 metų amžiaus dėl to, kad su jaunesniais vaikais nėra atliekami bandymai, tad saugodamos save kompanijos rašo nuo 3 metų. 

Lyrinis nukrypimas, tačiau... mūsų namuose Kakės Makės kosmetika atsirado - vaikas pagaliau išprašė nupirkti plaukų šampūną su obuolių aromatu. Nupirkau, išbandėme ir noriu trumpai papasakoti įspūdžius.


Produktas: MARGARITA Kakė Makė obuolių kvapo šampūnas vaikams nuo 3 metų
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išplauti plaukus
Tinkamas tipas: vaikams nuo 3 metų
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 ml 
Kaina: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Nanaisa džiūgauja. Dabar plaukai visuomet kvepės skaniais obuoliukais. Be to, su šio vaikų šampūno putomis galima kurti įspūdingas šukuosenas! Obuoliais kvepiančio šampūno sudėtis papildyta natūraliais kondicionuojančiais ingredientais, kad vaikučio plaukais būtų pasirūpinta visapusiškai. 
Naudojimas: paskirstykite šampūną ant drėgnų plaukų nuo šaknų iki pat galiukų. Švelniai masažuokite plaukus ir galvos odą, po to kruopščiai išskalaukite šiltu vandeniu.
Skirta vaikams nuo 3 metų.


Pakuotė. Skaidrus plastiko buteliukas su atkemšamu dangteliu, standartinis kompanijos šampūnams. Labai smagiai atrodo šampūno etiketė su Nanaisa - suprantu, kodėl šampūnas su mylimu knygelės personažu gali būti patrauklus vaikams.

Kvapas iš ties labai malonus, gana intensyvūs žalių obuolių aromatas. 

Konsistencija vidutinio tirštumo gelinė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-10, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Disodium EDTA, CI 19140, CI 16255, CI 42090.


Poveikis. Šio šampūno vengiau pirmiausia dėl SLS putojimą sukeliančios medžiagos sudėtyje ir kelių kitų ingredientų, skirtų priemonės kvapui ir spalvai suteikti. Tačiau visi kiti ingredientai atrodo labai gerai, yra nemažai odą ir plaukus kondicionuojančių, minkštinančių sudėtinių dalių.

Nedidelis šampūno kiekis gerai suputoja, švelniai ir švariai plauna plaukus, palikdamas malonų obuoliukų aromatą. Nuo pat pirmojo naudojimo stebėjau, ar nesudirgins vaiko galvos odos, ar plaukai netaps nepaklusnūs, neims intensyviau veltis. Tačiau galiu tik patikinti, kad kol kas jokio sausinimo pojūčio nėra, plaukai po plovimo įgauna intensyvaus švelnumo ir minkštumo, sveikai spindi. Tad paprasčiausiai neturiu priežasčių nemėgti šios priemonės. Veikia puikiai, kvepia maloniai ir vaikui labai patinka. Tiesa, tikrai nerekomenduočiau šampūno jaunesniems nei 3 metų vaikams, tačiau vyresniems - visai neblogas, nebrangus variantas, puikiai atliekantis savo darbą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai