REVOLUTION "Iconic PRO" lūpų dažai "You're a star"

Įprastai sekmadienį nerašau apie dekoratyvinę kosmetiką, nes na visi mes žmonės ir visi norim patinginiauti. Bet šiandien sugalvojau sau iššūkį papasakoti jums apie lūpų dažus ir tai ketinu padaryti. Nors šiuo metu jokių naujų lūpų dažų nebeperku, tačiau turiu dar keletą produktų, kurie taip ir nesulaukė blogo sienoje savo premjeros. Šį kart tokį primirštą dalykėlį iš Revolution ir rodau - natūralaus atspalvio lūpų dažus "You're a star". 


Produktas: REVOLUTION "Iconic PRO" lūpų dažai "You're a star"
Gamintojas: "Makeup Revolution". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: greit nusitrina
Tūris: 3,2 g
Kaina: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Būkite drąsios. Būkite įspūdingos. Būkite maištininkės, kurios turi įspūdingas lūpas. MAKEUP REVOLUTION lūpų dažai išsiskiria intensyviais atspalviais ir pakuote, kurią patogu visą laiką nešiotis.


Pakuotė. Jau esu turėjusi Iconic Pro linijos lūpų dažų pakuotę ir dar kart džiaugiuosi jos išvaizda. Juodo plastiko išsukami dažai su rožinio aukso detalėmis atrodo labai patraukliai, elegantiškai ir net sakyčiau profesionaliai. Lūpų dažų dangtelis užapvalintas, tad forma primena kulką, suteikia pakuotei kompaktiškumo bei glotnumo efektą. Lūpų dažų pakuotė puiki - smagu, kad gamintojas kokybę orientavo į pakuotę, o ne kartoninę dėžutę. Juodas matinis kartonas atrodo labai paprastai, regis auksiniai užrašai turėtų suteikti tokį pat efektą, tačiau patrauklus tik pakuotės priekis. Nugarėlė, kurioje užrašyta likusi informacija turi tą specifinį kinietišką užrašą. Esu kažkada pirkusi paletę - padirbinį, prieš daugiau nei 10 metų ir tas ingredientų sąrašas ir specifinis šritas nepamirštamas, nuolat identifikuojasi su kinietiška, tad ir pigia, o gal ir nelabai patikima kosmetika.

Kvapas. Lūpų dažai kvepia maloniu, saldžiu aromatu, kuris labiausiai primena vanilę. Dėl pakvėpintų lūpų dažų nebambėsiu - visai malonu, kai po padengimo dar šiek tiek jaučiasi saldus aromatas.

Konsistencija kreminė, drėgna.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Cera Carnauba, Cera Microcristallina, Candelilla Cera, BHT, Parfum.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15985, CI 45410, CI 45380, CI 42090.


Poveikis. Kreminė priemonės konsistencija itin lengvai dengiasi ant lūpų odos ir gražiai, labai natūraliai pamaskuoja lūpų pasausėjimus. Priemonė nepaprastai gerai jaučiasi ant lūpų - pasidažius atrodo, kad produktas padengia rieboką spalvos sluoksnį ir kondicionuoja lūpas, kaip mano mėgiamas balzamas. Tiesa ta, kad šie dažai lūpų nemaitina, nedrėkina, tačiau jaučiasi ant odos maloniai, nesausina, nedirgina, lengvas riebumas maloniai nugula ant sausos odos.

'You're a star" atspalvis neutralus nude atspalvis iš pirmo žvilgnio atrodo šiltos, švelniai rudos su trupučiu rožinės ir vos vos oranžinės. Tik paėmusi į rankas labai abejojau, ar ši spalva man tiks, atrodė, kad priemonė per daug oranžinė, per šilta. Ir visgi, mano nuostabai - šiltai nude lūpų dažai gražiai atrodo tiek prie neutralaus, tiek prie ryškesnio makiažo ir puikiai dera su mano odos atspalviu.


Negaliu atsidžiaugti, kaip paprasta naudotis šiais dažais ir kaip maloniai jie jaučiasi. Tik išlikimo nepagirsiu: prisilietus lūpomis priemonė palieka spalvotus pėdsakus ant visko, prie ko prisiliečia ir greit nusivalo bei nusivalgo. Kad ir kaip saugutumėte, galiausiai po 3-4 valandų reikės pasidažyti iš naujo. 

Nors dažai nėra ilgalaikiai ir lengvai nusivalo, tačiau labiau džiaugiuosi juos turėdama: ant lūpų rieboka konsistencija jaučiasi labai maloniai, nesausina ir neerzina; lengvai sluoksniuojasi, gerai atrodo, o pasidažyti galima itin lengvai, kad ir be veidrodėlio. Pridėkime dar ir nedidelę kainą. Paprastas, elementarus, tačiau puikus produktas. Puikus kainos ir kokybės santykis - rekomenduočiau išsirinkti sau labiausiai tinkantį atspalvį ir pabandyti. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai