CLINIQUE "Deep Comfort" Hand and Cuticle Cream - rankų ir nagų odelių kremas

Šį pavasarį turiu tikslą sunaudoti visas mažesnes turimas pakuotes, visus miniukus, visus mažesnius gaminius, visus mėginukus, kurie užsiliko mano namuose ir niekaip neprisiruošiu jų išbandyti ar pabaigti. Greičiausiai balandį tokių įrašų matysite daugiau, o mėnesio pabaigoje baigtų produktų krepšelis turėtų būti nemenkai pripildytas. Kol kas tai planas, o kaip pavyks jį vykdyti - bus matyti mėnesio eigoje. 

Na o šį kart mano rankose kremo pakuotė, kuri atrodo labai panašiai, kaip ir pilno dydžio, tačiau kiekis ženkliai mažesnis. Produktą radau advento kalendoriuje, naudoju jau kuris laikas, vakarais, tad prieš visiškai ištuštinant priemonės likučius noriu palikti atsiliepimą bloge.


Produktas: CLINIQUE "Deep Comfort" Hand and Cuticle Cream - rankų ir nagų odelių kremas
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti rankų ir nagų odelių odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai patogi pakuotė
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 75 ml pakuotėje
Kaina: 75 ml - 24,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Rankų ir nagų odelių kremas visų tipų odai. Ypač turtingos tekstūros kremas rankoms suteikia 12 valandų nepertraukiamą drėkinimą. Kremas puoselėja rankų odą ir odeles aplink nagus, intensyviai drėkina ir suteikia odai glotnumo. Specialus ingredientų kompleksas pagerina odos būklę, ji atrodo švelni ir sudrėkinta. Maitina ir apsaugo išsausėjusią, pažeistą rankų odą, sugrąžina komforto jausmą. Nepalieka lipnumo pojūčio.
Naudojimas: Kremą tepkite ant švarios ir sausos rankų odos. Kruopščiai įmasažuokite.


Pakuotė. Mano mini pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip ir pilno dydžio - šviesaus plastiko tūbelė su atkemšamu apačioje dangteliu. Tūbelės plastikas vidutinio minkštumo, patogi išspausti priemonę, tačiau šios mini pakuotės nėra labai patogios. Gal dėl plataus dangtelio, gal dėl mažos talpos, artėjant link pabaigos vargstu norint išspausti kremo likučius. 
Jau pripratau ir prie Clinique dizainų - paprasti užrašai ir vienspalvės pakuotės atrodo visai patrauklios greičiausiai savo paprastumu ir vienos spalvos bloku. Jokių keistų piešinukų, jokių ten gėlyčių ir panašių vaikiškų piešinukų - pakuotės atrodo rimtai ir brandžiai.

Kvapas. Rankų kremas bekvapis, visiškai natūralaus aromato. Nors mėgstu kvepiančius rankų kremus, tačiau bekvapiai rankų kremai mažiau dirgina pažeistą odą, labiau tinka esant odos išsausėjimui, sudirgimui, niežuliui ar pažeidimams.

Konsistencija kreminė, tirštoka ir gana sunki.


Sudėtis: Water\ Aqua, Octyldodecyl Myristate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Coco-Caprylate/ Caprate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Peg-100 Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydrogenated Vegetable Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile), Polysorbate 80, Linoleic Acid, Cholesterol, Squalane, Isohexadecane, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Aleuritic Acid, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985).


Poveikis. Pirmiausia negaliu nepagirti priemonės sudėties - gamintojas labai kruopščiai parinko sudėtines dalis, nenaudojo agresyvių ingredientų, kvapų. Sudėtyje labai daug minkštiklių, drėkiklių ir odą kondicionuojančių ingredientų. 

Šis kremas visiškai netinka dienos metui, net ir dozuojant labai nedideliais kiekiais ant odos kuriam laikui lieka jaučiama, nors ir plona, rieboka plėvelė. Tad aš naudoju vakaro metui, prieš eidama miegoti. Rankų kremo didžioji dalis susigeria gana greitai. Prieš tepimą paprastai jaučiu sausumą ir tempimo jausmą. Tik pasitepus nemalonūs pojūčiai dingsta, rankų oda tampa kiek lygesnė ir švelnesnė. Su šiuo kremu tikrasis efektas matosi kiek vėliau, po pilno susigėrimo - po nakties mano rankų oda tampa itin švelni, ženkliai lygesnė, atrodo jauniau. ir kondicionuojamas efektas puikus - nebejaučiu nuo sausumo tempiančios rankų odos, ji jaučiasi puikiai, atrodo gerai. 

Mano galva puikus kremas, kurio sudėtis gera ir efektas puikus. Reiktų tik pabrėžti, kad priemonė ne drėkina, o maitina. Dėl sunkokos konsistencijos priemonė nelabai tinka dienos metu, tačiau vakarui kremas puikus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai