NANO CARE Beauty makiažo kempinėlė

Pirmiausia noriu jums padėkoti už rekomendacijas, kai kuriomis jų iš ties pasinaudoju. Jūsų rekomendacijos man leidžia atrasti naujų priemonių, kurios man puikiai tinka. Ne taip senai gavau rekomendaciją išbandyti Nano Care makiažo dengimo kempinėlę. Įsigijau, nusipirkau, išbandžiau ir noriu jums papasakoti savo nuomonę.


Produktas: NANO CARE makiažo kempinėlė
Gamintojas: nenurodytas. Pagal Barkodą - Lenkija
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti
Medžiagos: hidrofilinio poliuretanas (PU)
Labiausiai patiko: gan ilgai naudojau
Labiausiai nepatiko: per kieta
Matmenys: drėgnos aukštis - 8 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 16 cm
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Vienas iš sensacingiausių produktų makiažo pasaulyje – hidrofilinė (PU) kempinėlė makiažui aplikuoti Šios kempinėlės yra pagamintos iš ypatingos medžiagos – hidrofilinio poliuretano (PU), kuris pasižymi ypač naudingomis savybėmis makiažo pagrindo bei skaistalų aplikavimui. Speciali smulkių mikroporų struktūra užtikrina tolygų, lengvą makiažo paskirstymą, o ergonomiška kempinėlės forma leis Jums pasirinkti patį patogiausią kampą kiekvienai veido vietai (smailus galiukas sunkiau prieinamoms vietoms ar kur reikia kruopštumo, o storoji kempinėlės pusė lengvai prieinamoms vietoms).

PRODUKTO PRIVALUMAI:

- kitaip nei lateksas nealergizuoja odos;
- neturi specifinio gumos/kempinės kvapo;
- draugiškesnis gamtai ir aplinkai;
- neyra nuo kosmetikos, sudėtyje turinčios eterinių aliejų, ir pan.;
- itin smulkus kempinėlės porėtumas leidžia tolygiai paskirstyti makiažo priemonę;
- ypač patogios, ergonomiškos formos;
- sušlapinus vandeniu, išsipučia (pasidaro puresnis, minkštesnis);
- ypač minkšta kompozicija – vienas malonumas odai;
- lengvai išsiplauna naudojant micelinį vandenį, makiažo ploviklius.

Naudojimas
1. Sušlapinkite.
2. Švelniai išgręžkite į švarų rankšluostį (kempinėlė turi likti drėgna).
3. Padenkite makiažu.
4. Kruopščiai išplaukite kempinėlę (naudokite micelinį vandenį ar kt. makiažo valymo priemonę).
5. Palikite kempinėlę išdžiūti.
DĖMESIO: nenaudokite nagų lako valymui (nenaudoti su valikliais, turinčiais acetatų, rūgščių). Plaukite tik kokybiškomis makiažo nuvalymo priemonėmis ir šiltu vandeniu. Laikykite sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.


Piramidės formos plastikinė pakuotė minimalistinė, informacijos ant pakuotės nedaug, tad jos tenka ieškoti internetu. Oficialioje pardavėjo internetinėje svetainėje jos nesudėtinga rasti, tačiau apie priemonės išskirtinumą norėtųsi daugiau matyti ant pakuotės, tiesa?


Makiažo kempinėlė standartinės, lašo formos su siauru galiuku, skirtu sunkiau pasiekiamoms vietoms šalia akių ir nosies. Užapvalintas kempinėlės galiukas skirtas platesnėms vietoms, tokioms kaip skruostai, kakta ar smakras. Nano Care kempinėlė pagaminta iš hidrofilinio poliuretano, iš esmės tai yra elastinga plastiko medžiaga. Kempinėlė labai smulkiai porėta, dėl šios priežasties kempinėlė man pasirodė kietoka, mažai spyruokliuojanti. Greičiausiai dėl šios priežasties kempinėle dengiant makiažą reikia daugiau jėgos, tenka paspausti ant odos bei kiek stipriau tapšnoti ant odos. 


Lyginant su anksčiau naudotomis kempinėlėmis, turiu pastebėti, kad kempinėlė kietesnė, tad dengiant ant veido mažiau spyruokliuoja, tenka stipriau paspausti ant odos. Tiesą sakant man labiau patinka kiek porėtesnės, lengviau spyruokliuojančios, kurios be jokios jėgos padengia makiažą tapšnojamais judesiais. Tarkim prieš tai naudota Wet n Wild man patiko labiau, su ja buvo lengviau dirbti, nei šia. Savaime suprantama, kad kempinėlių pasirinkimas yra skonio reikalas, ir visgi, man ši kempinėlė deja netapo mylimiausia. Džiaugiuosi išbandžiusi, bet mieliau pakartosiu Wet n Wild su kuria makiažą dengdavo lengviau, greičiau ir maloniau. 

P.S. Jei domitės, Nano Care Beauty kempinėlė laiko visai neblogai. Aš naudojau apie pusmetį, pakankamai ilgai. Ir visgi, tiesiog ši kempinėlė ne man.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai