SESAMIS N Nature Multi Cream - drėkinamasis ir skaistumo suteikiantis veido kremas

Atrodo tik ką baigiau vieną korėjietišką veido kremą ir jau prie pabaigos artėja antrojo korėjietiško kremo pakuotė, tik šį kart išbandžiau man iki šiol negirdėtos Sesamis kompanijos priemonę. Pasirinkau odą drėkinantį kremą, kuris turėtų dar ir suteikti spindesio, tad sausai, dehidratuotai odai regis pats geriausias pasirinkimas. Su didžiuliu nekantrumu pradėjau bandyti ir šiandien pasakoju savo įspūdžius.


Produktas: SESAMIS N Nature Multi Cream - drėkinamasis ir skaistumo suteikiantis veido kremas
Gamintojas: "HUWAY" Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti skaistumo, gerinti veido odos elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina ir švelnina
Labiausiai nepatiko: gal kaina
Tūris: 50 ml
Kaina: 17,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis ir skaistumo suteikiantis kremas. Daugiafunkcinis kremas padeda atgaivinti, drėkina ir skaistina odą. Gerina raukšlių turinčios odos elastingumą. Sudėtis papildyta saulėgrąžų aliejumi, vynuogių ekstraktu, hialurono rūgštimi, adenozinu.
Naudojimas: būtinu kremo kiekiu tepti švarią odą. Pirštų galiukais įtapšnoti į odą. Naudoti rytais ir vakarais.


Pakuotė. Kartoninė dėžutė, kurioje tvirto plastiko indelis su metalo imitacijos užsukamu dangteliu. Labai noriu pagirti iš ties kokybišką, storą plastiką - net suabejojau, ar čia ne stiklas, nes atrodo labai gerai. Ne, visgi pakuotė plastikinė, bet labai kokybiškai ir apgalvotai pagaminta. Giriu ir priemonės dizainą - neretai korėjietiškos priemonės pakuotės būna stipriai perkrautos elementais ar vaikiškais piešinukais. Šiuo atveju pagrindinis akcentas - skaniai žydra pakuotės spalva ir vos keli baltos spalvos užrašai. Atkreipia dėmesį tiek elektroninės, tiek fizinės parduotuvių asortimente, sukelia susidomėjimą. Ko man trūksta - tai kosmetinės mentelės su kremu - iš tokio tipo indelių kremus kabinu ne su pirštu, o su kosmetine mentele, kad maksimaliai apsaugočiau kremą nuo sąlyčio su oda ir ant jos gyvenančiais mikroorganizmais. Žinoma, savų kosmetinių mentelių turiu, tad visą laiką naudoju taip, kaip man įprasta.

Kvapas. Švelnus, gaivus, malonus, kosmetinis aromatas. Bandžiau suprasti, kokias asociacijas jis kelia, bet tiesa ta, kad su niekuo šiuo metu negaliu susieti, nekyla asociacijų su jokiu konkrečiu kvapu.

Konsistencija lengvos, kiek sunkesnį losjoną primenančios konsistencijos. Ir visgi, priemonė atrodo lengvesnė, nei yra iš tiesų - kremas turi šiek tiek riebumo.


Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Octyldodecaniol, Helianthus Annuus Seed Oil, Lecithin, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Dioscorea Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Water, Rubus Fructicosus Fruit Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Beta - Glucan, Sucrose, Mentha Arvensis Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Cocos Nucifera Fruit Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Adenosine, Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Parfum.


Poveikis. Giriu veido kremo sudėtines dalis - iš ties korėjietiškos kosmetikos sudėtinės dalys ženkliai geriau apgalvotos, saugios ir naudingos. Šio kremo pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, minkštiklis, drėkiklis, niacinamidas, minkštiklis, silikonas. Sudėtyje daug odą minkštinančių, drėkinančių ir kondicionuojančių ingredientų, augalinių ekstraktų. 

Tik patepus odą, ant paviršiaus iš kart jaučiu drėkinamąjį efektą. Odos paviršius įgauna švelnumo ir lygumo dėl sudėtyje esančio silikono. Aliejai priemonės sudėtyje suteikia odai spindesio. Nedidelis, laba saikingas veido kremo kiekis labai greit įsigeria į odą, tačiau svarbu jo nepadauginti - per daug kremo ilgai 'sėdi' ant odos paviršiaus, nepilnai susigeria, todėl gali jaustis sunkumo jausmas.

Kremas iš ties geras, paprastas, elementarus ir atlieka tai, ko reikia - drėkina, švelnina bei suteikia spindesio. Smagu matyti gerą priemonės sudėtį - kremas man patiko, tik sakyčiau galima suabejoti dėl kainos - ar tikrai priemonė verta 18 Eur? Lyg ir viskas čia gerai, bet už tokią kainą norėtųsi daugiau aktyvių ingredientų kremo sudėtyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai daug visokių natūralių ekstraktų... 100proc. man netiks, alergizuos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, deja, Augaliniai ekstraktai gali erzinti odą lygiai taip pat ar net stipriau, kaip ingredientai, žinomi kaip alergenai.
      Intensyviausi eteriniai aliejai, kurie dažnai kelia nepageidaujamas reakcijas - visi citrusiniai (apelsinų, citrinų, mandarinų); levandų, rozmarino, pelargonijų.

      Panaikinti
  2. Anksčiau maniau, kad kuo daugiau natūralių ekstraktų, aliejų, tuo geriau, tuo priemonė geresnė, deja, įsitikinau, kad ne mano atveju... Mane jau net pradėjo erzinti, kai skaitai sudėtį, viskas ok, nėra silikonų, alkoholio, bet būtinai išlenda koks citrinų ar levandų ekstraktas ar aliejus... :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja ne, tiesa ta, kad eteriniai aliejai gali erzinti net stipriau, nei kiti ingredientai, žinomi, kaip alergenai. Natūralūs augaliniai ekstraktai mano apžvalgose nereiškia eterinių aliejų. Jūsų minimi levandų, citrinų aliejai skaitytojų patogumui pas mane žymimi geltonai - kaip dažnai alergizuojantys ingredientai.
      Paminėti to kiekvienoje apžvalgoje neįmanoma, kaip ir ištyrinėti absoliučiai kiekvieno ingrediento, jų tarpusavio sąveikos bei nuspėti visas galimas reakcijas. Man asmeniškai levandų aliejus neerzina, bet su citrusais elgiuosi atsargiai - šiame kreme citrusų nėra daug, neigiamos reakcijos odai nepastebėjau.
      Bet negaliu garantuoti, kad nesureaguos kiti odos tipai. Svarbu žinoti, kas jums netinka ir kiek įmanoma vengti dirgiklių.

      Panaikinti
  3. Beje, pvz., locitane tebedirba rusijoje...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už informaciją. Apmaudu, kad kompanijos nesielgia etiškai. Šiuo atveju galime masiškai nepirkti su agresoriais dirbančių kompanijų produktų - sumažėjus pelnui tokios kompanijos paprastai daro išvadas.

      Panaikinti
    2. Na va, locitane pranešė, kad uždarys parduotuves rusijoje (straipsnis lrt.lt)

      Panaikinti
    3. Na ir šaunuoliai, tik nesuprantu, ko tiek ilgai delsė.

      Panaikinti
  4. Baigiu šio kremo pirmąjį indelį ir manau pirksiu ir toliau :) Mano oda normali, tepu tik vakarais, ir kitą dieną veidas tikrai vos vos spindi, lyg būčiau tepusi skaistalų :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą