ORGANIC SHOP Organic "Jasmine & Salt" - vonios druska "Kašmyro jazminas"

Įprastai kasmet maždaug gegužę uždarau vonios sezoną, tačiau kol kas dar tikrai bus kelios apžvalgos apie vonios priemones. Kol kas man dar norisi pagulėti vonioje, tad naudoju kelis turimus produktus, kurių dažniausiai - vonios druskas. Šį kart apie Organic Shop vonios druską su jazminais. Mėgstu jazminus, tad labai tikėjausi stipraus, intensyvaus aromato.


Produktas: ORGANIC SHOP Organic "Jasmine & Salt" - vonios druska "Kašmyro jazminas"
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU Pagaminta Estijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, tonizuoti, suteikti energijos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina: 2,39 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Jūros druska praturtinta jazmino ekstraktu. Vonios procedūros tonizuoja odą, teikia energijos ir pakelia nuotaiką. Subtilaus kvapo.
Naudojimas: apie 4 šaukštus druskos įberkite į 36-38 laipsnių temperatūros vandenį. Procedūros trukmė 15 min.


Pakuotė. Nedidelis, skaidrus plastikinis indelis su juodo plastiko plonu užkemšamu  dangteliu. Ne pati gražiausia ir ne pati kokybiškiausia pakuotė, tačiau dėl kelių naudojimų, per daug nesuku galvos. Dizainas irgi per daug netraukė žvilgsnio, įsigijau vien dėl jazminų aromato.

Kvapas deja, ne jazminų, kvepia kažkuo kreminiu, švelniu, bet jokių gėlių kvapų čia nėra. Tiesiog nėra... apmaudu.

Konsistencija. Druska kietos konsistencijos, tirpi vandenyje.


Sudėtis: Sodium Chloride, Maris Sal, Jasminum Officinale Flower Water, Aqua, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrated Silica, Parfum, Limonene, Linalool.


Poveikis. Nedidelio priemonės kiekio pakanka vos 2-3 kartams, jei laikomasi gamintojo rekomendacijų. Suberta druska tirpsta vandenyje, bet truputį "žvyriuko", kuris atsiranda dėl ne iki galo išvalytos druskos. Paprastai tokia druska būna akmens anglies, o šiuo atveju turime ir paprastą, ir jūros druską. 

Nors pakuotėje jaučiamas švelnus, kreminis aromatas, tačiau pripylus vonią jokio kvapo nesijaučia, jis visiškai dingsta. Tiesą sakant atrodo, lyg ir druskos nebūčiau pylusi, nes vizualiai matosi tik keli žvyriuko gabalėliai.


Tačiau druska veikia: vonioje susidaro burbuliukai, kurie aplimpa odą ir padeda atsipalaiduoti. Žinoma, veikia ir šiltas vanduo. Apie jokius kitus efektus, tokius kaip tonizavimas ar nuotaikos pakėlimas, net nėra. Nežinau, labai pritrūko aromato, labai pritrūko rimtesnio efekto. Taip, sudėtis gera, bet kai nejauti jokio kvapo, kai vonia su druska atrodo kaip paprastas vanduo. Na ne to norisi iš priemonės, tiesa?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai