SABRINA RUDNIK Cosmetics Lippenstift lūpų dažai Nr. 06.

Su Sabrina Rudnik kosmetika susipažinau visai nesenai, kai gavau porą lūpų dažų lauktuvių. Nors man visai patiko poveikis, tačiau labai labai jaučiasi, kad tai pigi kosmetika: viskuo, nuo pakuotės, iki sudėtinių dalių... Nežinau, kokia šios kosmetikos kaina, bet lieka įsivaizduoti, kad turėtų būti pigi kosmetika, labai pigi kosmetika. Lietuvoje jos neįsigysite, kol kas šio prekinio ženklo kosmetikos nėra, ir nemanau, kad to reikia, tačiau jei būsite Vokietijoje, galite pasidairyti.

"Mano amžiui užteks, o po manęs nors ir tvanas."
Liudvikas XV


Produktas: SABRINA RUDNIK Lippenstift Cosmetics lūpų dažai Nr. 06.
Gamintojas: "Werunia" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus pojūtis ant lūpų
Labiausiai nepatiko: pigi sudėtis, pigi pakuotė
Tūris: nenurodytas
Kaina*: negaliu pasakyti, bet turėtų būti iš tų pigesnių priemonių
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, reiktų ieškoti Vokietijos parduotuvėse
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


 Pakuotė. Mėlyno plastiko korpusas ir skaidrus dangtelis su sidabriniais užrašais. Keista ir labai labai labai pigiai atrodanti pakuotė. Plastikas atrodo silpnas, nekokybiškas... Tačiau jei tai pigios kategorijos produktas, tikriausiai nereiktų tikėtis daugiau.

Kvapas. Nestiprus, tačiau cheminis. Po padengimo nesijaučia.

Konsistencija. Iš pigių lūpų dažų kažkodėl tikiuosi kietos konsistencijos, visuomet. Šitie toli gražu tokie nėra, nors patys dažai tvirti, bet dengiasi su maloniu slydimu ir jaučiasi drėgnai, ne sausai. Maloniai, tokia kiek drėgnesnė ir slidesnė už tradicinius dažus, tačiau kremine pavadinti negalėčiau.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Squalane, Cera Alba, Ceresin, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Cera Microcristallina, Propylparaben, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 77891, CI 42090.


Poveikis. Pirmiausia mane labiausiai nustebino maloni lūpų dažų tekstūra: dengiasi labai maloniai ir labai lengvai, ne, ant lūpų netirpsta, bet be vargo padengia produktą, visiškai nesausina lūpų ir ant jų jaučiasi patogiai. Man patinka ir dažų pigmentacija - nuo pirmo padengimo galima išgauti ryškią ir intensyvią spalvą - o sluoksniuojant gaunamas itin ryškus atspalvis.

Nr. 06 atspalvis ryškiai rožinis su mėlynais pigmentais, blizgus. Labai primena tas rožines, kur apsidarius gatvėje tikrai pamatysi vyresnio amžiaus moterį tokiais dažais. Toks atspalvis kažkada tikrai buvo madingas. Nežinau ar jis man tinka - galbūt tai tik stereotipas, kad tokia spalva dažosi tik vyresnės moterys? Kadangi gavau dovanų, per daug dėl spalvos nebambu, tačiau ja dažausi išskirtinai karštomis dienomis. Vėsiomis ar lietingomis - pati sau atrodau keistai ir juokingai.


Na ir galiausiai išlikimas - tai nėra ilgai išliekantys dažai - išlieka apie 3-5 valandas, priklausomai nuo to, ką darome. Nėra atsparus ir palieka dėmes ant stiklinių bei puodelių, bet ne labai intensyviai, Tiesiog, kaip įprasti dažai. Mane šie dažai nustebino - tikėjausi visiško š..., bet visai normali ta spalva, konsistencija ir kokybė. Na, Essence kokybės nesiekia, bet naudoti tikrai galima. Būtų labai smalsu ir kainą žinoti, tuomet būtų aiškiau, kaip šį produktą vertinu - jei iki 3 eur, tuomet tikrai gerai. Aukštesnė kaina šiems dažams būtų paprasčiausiai neadekvati.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai