MANILLA paakių emulsija "Jaunystės žvilgsnis" su vanilės ekstraktu, vitaminų kompleksu, Q-10 ir hialurono rūgštimi

Už lietuvišką kosmetiką! Manilla mano nuomone yra vienas geriausių lietuviškos kosmetikos gamintojų. Kodėl? Ne tuo, kad kiti prasti, tačiau bandydama vieną ar kitą gaminį vis pastebiu, kad atrandu tokių, kurių poveikis man nepatinka, netenkina ar būna taip sau. Tuo tarpu Manilla - abi bandytos priemonės man pasirodė vertos dėmesio - gera pradžia ir geras startas kompanijai sukurti iš tiesų veiksmingą, kokybišką, stiprią kosmetiką moterims, kurios ne šiaip nori kažkuo pasitepti, o iš tiesų jausti poveikį. 

Šiandien papasakosiu apie Manilla paakių kremą "Jaunystės žvilgsnis", kurio prekyboje oficialiai nebėra. Tačiau užtenka tik panaršyti internete ir galima rasti bent keletą pardavimo vietų, kur šiuo kremu vis dar prekiaujama. Jei nežinote, trumpai pristatysiu - kompanija pakeitė absoliučiai visų produktų pakuotes ir kaip suprantu - patobulino formules. Pastarojo teiginio nelaikyčiau faktu - dažnai pasitaiko, kad kosmetikos kompanijos keičia tik produkto rūbą, bet ne pačią jo formuluotę, tad lieka tikėtis, kad Manilla laikosi principo gerinti produktus. Tiesa, šiuo metu kompanija turi tik vieną paakių kremą/ emulsiją, pavadintą skaistinančia paakių emulsija iš Momentum linijos. Tikriausiai tai ir būtų patobulinta šio kremo formulė.

"Aš negaliu pakeisti vėjo krypties, tačiau galiu pakreipti bures, kad pasiekčiau tikslą."
Dž. Dynas



Produktas: MANILLA paakių kremas "Jaunystės žvilgsnis" su vanilės ekstraktu, vitaminų kompleksu, Q-10 ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: UAB "Dermofaktorius". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: drėkinti ir apsaugoti paakių odą
Tinkamas tipas: rekomenduojama pradėti nuo 28-30 m.
Labiausiai patiko: jaučiamas ir maitinamasis ir drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: dėl kremo ėmė tepti visi tušai
Tūris: 15 ml
Kaina*: 14,00 EUR
Kur galima įsigyti: Manilla salelėse. Galima rasti ir parduodamo internetu kitose internetinėse parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Oda aplink akis yra ypatingai plona ir jautri, čia atsiranda pirmosios raukšlelės, todėl jai būtinas didelis dėmesys ir ypatinga priežiūra. “Jaunystės Žvilgsnis” yra ypač drėkinanti, skaistinanti paakių odą emulsija, kuri suteikia odai apimties.

Pagrindinės paakių kremo drėkinamosios medžiagos yra alavijo sultys ir hialurono rūgštis (mišinio šiame kreme yra ~60 %), tai yra stipriausi drėkikliai, natūraliai randami gamtoje. Kofermentas Q10 garsėja priešraukšliniu, antioksidaciniu poveikiu bei apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų poveikio, skatindamas ląstelės energijos apykaitą. Ši medžiaga yra natūraliai gaminama mūsų organizme ir yra atsakinga už ląstelės apsaugą bei jos prisotinimą deguonimi. Kofermentas Q10 padeda atstatyti natūralų lipidų sluoksnį odoje, mažina atsiradusių raukšlių gilumą, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, skaistina bei padeda atkurti jos spalvos vientisumą. Vanilės ankščių fitolis veikia raukšleles, jas „užpildo“ skatindamas elastino ir kolageno gamybą, drėkina odą, be to, suteikia šiam kremui nepaprastai švelnų vanilės aromatą. Agurklės aliejus didina odos elastingumą ir jos apsaugines funkcijas. Jis padeda stabdyti priešlaikinį odos senėjimą, pasižymi drėkinamosiomis ir stangrinamosiomis savybėmis. Erškėtrožių aliejus ypač tinka gležnai paakių odai. Aliejus pasižymi maitinamosiomis, minkštinamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis. 

Rekomendacija: produktus su hialurono rūgštimi patariame pradėti vartoti nuo 28 – 30 m., arba esant ypač stipriai odos dehidtratacijos būklei.

Naudojimas: tepti švarią nuvalytą paakių odą ryte ir vakare, dozatoriaus pagalba išspaudžiant norimą kremo kiekį. Švelniai bevardžių pirštų galiukais įmasažuoti emulsiją į paakių odą, palaukti, kol įsigers. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas.


Man patinka veido priežiūros priemonių pakuotės su pompa. Kad ir kaip bebūtų, daug smagiau, patogiau ir šiek tiek higieniškiau produktą naudoti pompos pagalba. Priemonė pumpuojant kyla į viršų, tad ir likučiai susinaudoja maksimaliai, na, o jei jau labai norisi sunaudoti iki paskutinio lašelio, visuomet galima nuimti jos pompą ir sutepti likučius pirštais. 

Kalbant apie pakuotės dizainą - nėra daug ko pasakyti. Balto plastiko pakuotė minimaliai paprasta. Rudų, žemiškų atspalvių etiketė puošta augaliniais motyvais ir krūva užrašų, dėl kurių produktas atrodo perkrautas informacija, nors realiai taip nėra. Tiesą sakant dabartinis Manilla priemonių dizainas man daug mielesnis, modernesnis ir patrauklesnis akiai.


Kvapas. Labai silpnas, neintensyvus ir vos jaučiamas vanilės kvapas. Man jis vos vos užsiuodžia, tad net ir nemėgstantys vanilės aromato neturėtų nerimauti - dažniausiai kvapo net nepastebiu ne tik dienos eigoje, tačiau ir naudojant paakių emulsiją.

Konsistencija. Labai labai lengva, vandeninga, atrodo visiškai lengvutė ir neturinti jokio riebumo.


Sudėtis: AQUA, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE AND VANILLA PLANIFOLIA FRUIT, CETEARYL OLIVATE AND SORBITAN OLIVATE, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, COCOS NUCIFERA FRUIT POWDER, CETEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, NIACINAMIDE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHEROL, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, SQUALANE, UBIQUINONE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID.


Poveikis. Kaip ir su visais natūralesniais produktais, priemonės poveikiui pastebėti man reikėjo laiko... Prieš tai paakiams naudojau Lierac, kurios efektas buvo toks stipus, kad pirmiausia pradėjus naudoti Manilla, mano paakių oda kiek pakrito ir tik po poros savaičių ėmiau pastebėti teigiamą poveikį paakiams. 

Kas ryškiausia ir labiausiai pastebima? Paakių emulsija tobulai gerai drėkina ir šiek tiek maitina paakių odą! Ir tai jaučiasi. Naudodama kremą pastebiu, kaip lengva padengti visus paakių maskuoklius be vargo, jie mažiau sukrenta į raukšleles ir atrodo geriau. Be to, ir odos komfortas nepaprastai malonus. Kremas iš karto paskaistina paakius, tačiau ant jų palieka plonytę plėvelę, dėl kurios nesu tikra. Nežinau, ar man tai patinka, ar erzina - nei taip, nei taip... Na, o smagiausia, kad naudojimo eigoje kremas iš tiesų veikia paakių raukšleles! Ne, per kelis mėnesius jos niekur nedingo - vis dar yra ir vis dar aiškiai matomos, kai šypsausi. Tačiau jų gylis ir jų matomumas, jos nebėra tokios gilios, jos mažiau matomos ir viskas paakių vaizdas atrodo daug geriau.

Kremas daro net labai teigiamą įtaką ir man patinka. Atrodo švelnus, bet kartu ir veiksmingas. Tik ar norėčiau tokią priemonę naudoti nuolat? Na, tiesą sakant man norisi dar šiek tiek stipresnio produkto, tačiau poveikio negaliu vertinti neigiamai - man patinka tai ką jaučiu ir tai, kaip viskas atrodo veidrodyje. Tiesa, labiausiai mane erzinantis aspektas - nuo kremo naudojimo pradžios mano oda aplink akis ilgesnį laiką išlieka riebesnė, drėgnesnė ir... tušai, absoliučiai visi tušai kažkiek tepa odą aplink mano akis... Kartais erzina, kartais tiesiog nekreipiu dėmesio - pavalau ir keliauju toliau... Įdomu, ar atnaujinta formulė vis dar pasižymi tokiu pat poveikiu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Nesu pastebejusi sios lietuviskos kosmetikos gamintojos. Reikes prie progos ka nors nusipirkti pabandymui.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai verta išbandyti, bent jau man tas pirminis įspūdis labai geras. Spirgu, kaip noriu įsigyti kažką iš atnaujintų gaminių. Kol kas namie dar visko pilna, bet tik apmažės, bandysiu dar Manillos :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą