PAESE "Artist" makiažo paletė: drėkinantys lūpų dažai su argano aliejumi No.37; skaistalai su argano aliejumi No.54; akių šešėliai - Kashmir No.602, No.612, No.666, No.667; Diamond No.9; Glam No.203

Paese paletę pirkau jau senokai, dar tuomet, kai buvau užsiregistravusi OŽ sistemoje, atlikau testus ir pirkau mano veido, plaukų, akių tipui pritaikytų priemonių dėžutę, kurią sudarė išskirtinai Paese gaminiai. Apie tikriausiai visus kitus jau senai papasakota ir pakalbėta, o va paletė, kaip didžiausioji (ir įdomiausioji) dalis liko ilgam, prisikauptam įrašui su gerai išbandyta, tvirta nuomone.

Paese paletės gaminius išrinko sistemos konsultantai, sudėliojo ir surinko man tinkamas spalvas, atspalvius, atsižvelgdami į mano pageidavimą paletę sukurti iš kasdieniam makiažui tinkamų produktų. Šiandien pagaliau jaučiuosi pasiruošusi papasakoti ir parodyti, kaip priemonės atrodo ant mano akių ir prie mano veido odos.

"Mes retai esame pajėgūs priversti kitus, kad mus mylėtų, bet visuomet galime priversti mus gerbti."
B. de Fontenelis


Produktas: PAESE "Artist" makiažo paletė: drėkinantys lūpų dažai su argano aliejumi No.37; skaistalai su argano aliejumi No.54; akių šešėliai - Kashmir No.602, No.612, No.666, No.667; Diamond No.9; Glam No.203
Gamintojas: "Euphora". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui, akims ir lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalvų derinys
Labiausiai nepatiko: ir visgi norisi vieno ryškesnio, akcentinio atspalvio
Tūris: nenurodytas. 1 x lūpų dažų papildymas; 1 x skaistalai; 6 x šešėliai
Kaina*: magnetinė paletė - 12,75 EUR; lūpų dažų papildymas - 5,00 EUR; skaistalų papildymas - 8,70 EUR; šešėliai: GLAM - 5,90 EUR; DIAMOND - 3,40 EUR; KASHMIR - 4,30 EUR kiekvienas
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 
PALETĖ: Tuščia dėžutė skirta susikurti tobulam akių šešėlių,skaistalų arba lūpų dažų deriniui. Galima susikomplektuoti 8 mėgstamiausius atspalvius. Idealiai tinka tiek profesionaliems vizažistams, tiek neprofesionalams. 

Savybės:
1. Talpina 8vnt. PAESE šešėlių/skaistalų/lūpdažių refilus;
2. Išmatavimai: 17cm x 11cm x 1,5cm;
3. Magnetinis pagrindas;
4. Paletėje yra veidrodėlis;

LŪPŲ DAŽAI: Tai naujos kartos lūpų dažai su argano aliejumi. Argano aliejus puoselėja ir drėkina lūpų odą, o šio lūpdažio sudėtyje esantys gryni pigmentai nepaprastai ilgai išlieka.
Šie lūpų dažų refilai yra skirti dėti į magnetinę paletę.

SKAISTALAI: dealiai tinka pabrėžti skruostikaulius. Padeda pasiekti jaunatvišką, gaivią išvaizdą ir užtikrina ilgalaikį poveikį. Šie skaistalai yra pripildyti argano aliejumi, kuris maitina odą. Sudėtyje taip pat yra vitaminų A, C ir E.
Be parabenų ir alergenų.

AKIŲ ŠEŠĖLIAI:
Kashmir: Šie akių šešėliai turi sustiprintą spalvos intensyvumą. Šešėliai yra prisotinti pigmentų, kurių dėka išgaunama maksimali spalva ant voko. Silikono dalelės, kurios yra šių šešėlių sudėtyje, apsaugo spalvą nuo išblukimo ir užtikrina ilgalaikiškumą.

Refilai skirti dėti į magnetinę paletę 

Glam: Lengvos ir satinininės tekstūros akių šešėliai GLAM yra stipriai pigmentuoti, todėl išgaunama maksimali spalva ant voko.
Refilai skirti dėti į magnetinę paletę 

Diamond: Šių akių šešėlių sudėtyje yra daugiau nei 50% tikrų perlų, bičių vaško, kurie kartu suteikia švelnumą bei metalo spindesį.


Pradėkime nuo pakuotės. Juoda plastikinė paletė su aštuoniais lizdais priemonėms ir didžiuliu veidrodžiu. Tiesa, prie paletės dar buvo makiažo šepetėlis, tačiau man jis nėra labai patogus - matinę spalvą kaip ir padengia, tačiau blizgių šereliai nė trupučio... Tad aš jo nenaudoju, bet ir nesu išmetusi. Tiesiog man patogesni mano jau turimi įrankiai.

Paletę susidėti reikėjo patiems: Papildymai (poduktai lizdeliuose) atkeliavo skaidriose plastiko pakuotėse. Paletės spalvas buvo galima susidėti taip, kaip nori, tik daug kūrybiškumo čia nebus - tiesiog sudėsi ir tiek, o nereikalingus dalykus reikia mesti lauk. Tiesa, man gaila, kad plastikinės paletės ryški, spalvota kartoninė pakuotė kaip ir keliauja į šiukšlinę - nepatinka man pakuočių perteklius, nepatinka traukalioti ir vėl dėlioti dažantis... Et, tas spalvotas paveiksliukas galėjo būti ant plastikinės pakuotės.

Kvapas. Vieninteliai lūpų dažai yra pakvėpinti ir turi konkretų aromatą. Visi kiti produktai neturi aromato ir primena tiesiog tuos įprastus nekvėpintus šešėlių ir skaistalų aromatus.

Konsistencija. Labai priklauso nuo gaminio:
- Lūpų dažai tradiciniai, lydosi ir tirpsta nuo kūno šilumos.
- Skaistalai ir šešėliai - švelnūs, tačiau vidutiniškai drėgni, dar truputis ir atrodo pradėtų byrėti ir būtų visai nemalonios konsistencijos.


Sudėtis:
Akių šešėliai: sudėtinių dalių nei ant vienos šešėlių pakuotės nėra...

Skaistalai: Talc, Mica, Kaolin, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide (nano), Octyldodecanol, Dimethicone, Aluminium  Starch Octenylsuccinate, Silica Dimethyl Silylate (nano), Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbyl Acid, Citric Acid, Lauryl Lysine, Triethoxycaprylsilane.
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77120, CI 73360, CI 17200, CI 75470.

Lūpų dažai: PPG-3 Hydrogenated Castor Oil, Octyldodecanol, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Pentaerythrityl Stearate/ Caprate/ Caprylate/ Adipate, Cera Microcristallina, Isostearyl Isostearate, Candelilla Cera, Triisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Polyisobutene, Copernica Cerifera, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Buthylphenyl Methylpropional, Limonene, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Ethylparaben.
May Contain: Mica, CI 19140, CI 45410, CI 45430, CI 15850, CI 15985, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 75470, CI 73360, CI 17200.


Poveikis. Nuo ko pradėti pasakoti apie paletę? Gal nuo to, kad aš nemanau, kad skaistalų ir šešėlių paletėje gera mintis kartu patalpinti ir lūpų dažus, kurių konsistencija visiškai kitokia... Todėl nors pradžioje buvau įdėjusi į bendrą paletę, gana greit, vis ant dažų atsiduriant šešėlių ir skaistalų dalelėms, dažus išėmiau lauk ir patalpinau į tą vienkartinę pakuotę, kurioje dažai atkeliavo į mano namus. Galbūt, ilgesnėse kelionėse į paletę vėl įmesiu lūpų dažus, tačiau tikrai ne ilgam laikui...

Man labai patinka paletės spalvų derinys, skirtas kasdienai. Atrodo sistemoje dirba tikri profesionalai, kurie geba iš tiesų parinkti tinkančias spalvas. Vien tik su palete man pavyksta susikurti tiek itin natūralų, visiškai kasdienį, tiek kiek ryškesnį akių makiažą. Ko man trūksta - spalvų. Kita vertus - jas turiu kitose paletėse...

Sunkiausiai iš visų spalvų man dengiasi "Diamond" Nr.9 atspalvis , su kuriuo tenka labai padirbėti, kad išgauti gražų ir intensyvų efektą. Visos kitos spalvos dengiasi vienodai, tolygiai ir dailiai, lengvai sklaidosi ir nekelia jokių problemų.

Kairėje esančiame paveiksliuke - lūpos dažytos ne su Paese lūpų dažais, visur kitur makiažui naudota Paese paletė.

Man ši paletė patinka, ja dažnai naudojuosi tiek kasdieniam, tiek proginiam makiažui, kai norisi neutralių spalvų makiažo, tinkančio bet kokia proga, arba tuomet, kai negaliu apsispręsti, ko noriu.

Šešėliai puikiai išlieka visą dieną, šiek tiek pasitrindami, tačiau neišblunka, nenusitrina; o dėvint su akių šešėlių pagrindu - tiesiog tobulai gerai. Lūpų dažus, savaime suprantama reikia vis atnaujinti, tačiau ir jie nusivalo tolygiai, išlieka kelias valandas, o atnaujinti labai paprasta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai