WELEDA Calendula Baby & Kind bekvapis aliejus su medetkomis kūdikiams

Šį mėnesį kaip niekad daug kalbėsime apie grožio smulkmenas ir vaikišką kosmetiką. Pagaliau prasitvarkiau kosmetikos spinteles ir stalčiukus ir suvokiau, kad labai daug produktų neparašiau, nepapasakojau, nes... rimto įrašo jiems nesinorėjo daryti, o trumpų niekad nedarydavau pastoviai. Rygsėjis - smulkmenų mėnuo - kas trečias įrašas bus trumpesnis ir apie mažiau įdomius, tačiau ne mažiau reikšmingus dalykus, kuriais galbūt ne visuomet dalinsiuosi kitose socialinėse paskyrose, tačiau tokie įrašai liks bloge, tad norint atidžiau pasižiūrėti, visuomet galėsite rasti šiek tiek plačiau.

" - Būti aukle - tai siaubingai varginantis darbas! - tarė meškiukas. - Ir kaip tu tai darai kiekvieną diena?
- Auklėti vaikus visai nesunku, - atkirto Kenga. - Reikia su jais nuolat kalbėtis, skaityti gražias knygeles, drauge žaisti ir retsykiais juos prausti. O po to ramiai pasivaikščioti visiškoje vienatvėje, kad neišprotėtum."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: WELEDA Calendula Baby & Kind bekvapis aliejus su medetkomis kūdikiams
Gamintojas: "Weleda Schwäbisch Gmünd". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: švelninti, raminti odą, saugoti nuo drėgmės
Tinkamas tipas: kūdikiams ir vaikams
Labiausiai patiko: visiškai saugi, visiškai natūrali sudėtis
Labiausiai nepatiko: galbūt tik tai, kad aliejukas šiek tiek sunkiau geriasi į odą ir paaugus vaikui tikriausiai lengviau tampa įsigyti kremą kūnui
Tūris: 200 ml
Kaina*: 16,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Vaikiškas bekvapis aliejukas su medetkomis. Tobulas kasdienės kūdikio priežiūros produktas nuo pirmųjų gyvenimo dienų, stiprinantis augantį organizmą. Rūpestingai atrinktų medetkų žiedų ekstraktas ir sezamų aliejus švelniai valo odą, saugant nuo uždegimų ir peršalimų. Šis produktas sukurtas išskirtinai kūdikiams, todėl neturi sudėtyje eterinių aliejų. Turi švelninamąjį ir šildantį poveikį odai, saugo nuo drėgmės iššauktų uždegimų, ramina sudirgusią odą, puikiai valo keičiant sauskelnes. Reguliarus aliejuko naudojimas užkirs kelią iššutimų ir sudirgimų atsiradimui ant švelnios kūdikio odelės. Kūdikio masažai, naudojant šį aliejuką, užtikrins gerą virškinamojo trakto veiklą dėl teigiamo ramunėlių poveikio medžiagų apykaitai. Gresiant peršalimui, po karštos vonelės rekomenduojama įtrinti aliejumi kūdikio pėdas ir blauzdas.

Sudėtis: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract.


Mano nuomonė. Weleda kompanija yra ta kompanija, į kurią net labai reiktų atkreipti dėmesį ieškant saugių produktų kūdikiams ir vaikams. Savaime suprantama, produktų kainos nėra pačios pigiausios, bet kiekvienas dalykas, kurį teko bandyti tiek mažyliui labai tiko, tiek man labai patiko. Jau vien pasižiūrėjus į sudėtines dalis - tobula! Vos du aliejai  ir daugiau nieko - jokių bereikalingų kvapų, jokių nereikalingų dažiklių ar konservantų - tik tai, ko labiausiai reikia!

Aliejus savaime suprantama yra aliejingas ir greitai bei gerai susigeria į kūno odelę, ją iš karto minkština, lengvai padrėkina ir puikiai apsaugo nuo aplinkos veiksnių. Kol mano pilietis buvo mažesnis, man labai patiko naudoti šitą aliejų itin dažnai, net kaip paprasčiausią masažo aliejų (masažo mano vaikui reikėjo kasdien, ne vieną mėnesį). Tačiau augant mažyliui, imu suvokti, kad daug patogiau, jau lakstančiam vaikučiui naudoti kūno kremą. Vaikas bėgioja, vaikas negulinėja ir tikrai nelaukia, kada aliejus susigers. Todėl šis buteliukas yra paskutinis iš aliejų. Šiuo metu aliejų tepu tik po vakarinės vonios, prieš pat miegelį ir taip tikiuosi sunaudoti likučius, o sekantiems kartams jau ieškosiu kūno losjono - tikriausiai iš tos pačios Weleda kompanijos.

Kūdikiams šis aliejus tiesiog tobulas reikalas - visiškai saugus, niekuo nežalingas, tikrai nesukels alergijų ir apsaugos jautrią mažylių odelę. Puikus gaminys!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai