PIRMAS ĮSPŪDIS. HERA complete care cream - CC kremas su SPF35/ PA++ "#21 Natural Beige"

Korėjietiški makiažo pagrindai, apskritai korėjietiška veido kosmetika yra labiau skirta riebios odos savininkėms. Kažkokiais kanalais teko gauti informacijos, kad azijiečiai beveik 100% turi riebesnę odą, tad tikriausiai nenuostabu, kad azijiečiai taip ilgai išlieka jaunatviškai atrodantys. Na, o kalbant apie kosmetikos gaminius - jei rinkoje paklausūs kosmetikos produktai, skirti riebiaodėms, visai nenuostabu, kad bene visa rinka tokia ir tampa. Bandydama korėjietiškus makiažo pagrindus, visuomet nusiteikiu blogiausiam - ar sausos odos savininkė gali pritaikyti riebiai odai makiažo pagrindą? Korėjietiška veido kosmetika iš tiesų stebuklinga, poveikis stebina, bet ne visuomet tai, kas gerai tinka būtent tau...

" - Kai valgai kažką iš savo daržo, - tarė Triušis žvelgdamas į ką tik išrautą morką, - tai nėra paprastas valgis. Prisimeni, kaip tai sodinai, ravėjai ir laistei. Ir kaip prabėgo pavasaris, vasara ir ruduo...
- Tai miela, - sutiko Pūkuotukas. - Bet kai kam nepatinka prisiminimai, Triuši. Jie mieliau tiesiog valgo."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Ką žada gamintojas: CC kremas yra inovatyvi grožio priemonė, kuri drėkina, suteikia švelnumo veidui ir dėka Cell-Bio technologijos padeda veido odai gražiau atrodyti. CC kremas sukuria jaunesnės odos efektą ir išlieka visą dieną: veidas nuo ryto iki vakaro išlieka švytintis ir švarus bei tolygios veido odos spalvos.

Švelni ir lipni kreminė teksūra. 50% CC kemo sudėties sudaro veido priežiūros ingredientai. Kreminė tekstūra lengvai slysta oda ir tolygiai pasidengia bei suteikia maskavimą. Trigubas drėkinamasis poveikis ir stangrinamasis efektas padeda išlaikyti odos jaunystę. CC kremas drėkina ląsteles iš vidaus, o intensyvus ląsteles drėkinantis aliejus suteikia odai švytėjimo, stangrumo ir ji atrodo jauniau.

Sudėtis: Water, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Glycerin, Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenyl Trimethicone, PEG-10 Dimethicone, Arbutin, Zinc Oxide, Disteardimonium Hectorite, Cetyl Ethylhexanoate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Bees Wax, Sodium Chloride, Honey Extract, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Glyceryl Behenate/ Eicosadioate, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Malt Extract, Disodium EDTA, Adenosine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Carnauba Wax, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Pentylene Glycol, Alcohol, Xanthan Gum, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Glycoproteins, Lecithin, CI 77492, CI 77491, CI 77499, Ultramarines, Chromium Oxide Greens, Fragrance.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 35 ml
Kaina: apie $40,29 US
Kur galima įsigyti: ebay, amazon, style korean ir kt.

Mano nuomonė. Makiažo pagrindas kreminės konsistencijos, su jaučiamu lengvu pudriškumu. Mano turimas atspalvis (neklauskite, kaip pasirinkti savo - niekaip nesuprantu, kokia šių atspalvių pasirinkimo seka) iš pradžių atrodė nebus man tinkamas, tačiau paskirsčius tobulai prisitaikė prie mano odos atspalvio šiek tiek regis pašviesėjo! Jo formulė keistoka - dirbti su ja reikia labai greitai, kitu atveju paskirstymas sudėtingas, greitai džiūva, greitai nusėsta ant veido.

Ir pirmas įspūdis - WOW! Pamaskuoja, paskaistina veido odą, tobulai išlygina visą spalvą. Oda iš tiesų atrodo jaunatviška, jaunesnė, gražesnė, tolygesnė, sveikai spindinti, nors ir matinė. Oda švelni, lygi, visiškai neapsunkinta. Wow... tiesiog nuostabiai geras efektas! 


Bėda ta, kad po kelių valandų jis paryškina odos pasausėjimus ir šiek tiek sukrenta į gilesnes veido poras, lengvai paryškėja ir raukšlelės... Atrodo išlieka visą dieną, tačiau tas sukritimas mane erzina...

Galiausiai priėjau išvados, kad priemonė geriausiai tiks normaliai veido odai, kuri neturi nei didelių porų, nei pasausėjimų, siekia išlyginti veido odos spalvą, lengvai pamaskuoti problemines vietas ir atrodyti gaiviai, jaunatviškai, sveikai ir gan natūraliai. Aš asmeniškai tikrai neieškosiu šio makiažo pagrindo - nors pirmas įspūdis geras, tačiau kas nori, kad makiažo pagrindas paryškintų veido odos problemas, kad ir ne iš karto, bet po kelių valandų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Sveiki, radau Heros sudėtines dalis: Water,, cyclopentasiloxane,, titanium dioxide,, glycerin,, butylene glycol,, cyclohexasiloxane,, ethylhexyl methoxycinnamate,, phenyl trimethicone,, PEG-10 dimethicone,, arbutin,, zinc oxide,, disteardimonium hectorite,, cetyl ethylhexanoate,, ricinus communis (castor) seed oil,, bees wax,, sodium chloride,, honey extract,, aluminum hydroxide,, stearic acid,, glyceryl behenate/eicosadioate,, ratzillacosme.com do.not.copy,, caprylyl glycol,, triethoxycaprylylsilane,, PEG-60 hydrogenated castor oil,, ethylhexylglycerin,, hydrolyzed malt extract,, disodium EDTA,, adenosine,, malus domestica fruit cell culture extract,, carnauba wax,, vitis vinifera (grape) seed oil,, pentylene glycol,, alcohol,, xanthan gum,, ascorbyl glucoside,, sodium hyaluronate,, glycoproteins,, lecithin,, CI 77492,, CI 77491,, CI 77499,, ultramarines,, chromium oxide greens,, fragrance.
    Šaltinis: https://www.ratzillacosme.com/bb/hera-cc-cream/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą