EO LABORATORIE Natural & Organic "Coffee & Chocolate" veido ir kūno šveitiklis

Aš spėjau pamilti EO LAB kosmetikos priemones - viskas, ką naudojau pilnai tenkino mano poreikius, o kainos ir kokybės santykis manau net labai geras. Pagaunu save vis dažniau akimis permetančią kompanijos asortimentą mūsų parduotuvėse ir vis pasižiūriu, gal norėčiau ar reiktų vienos ar kitos priemonės.

Pastaruoju metu įsigijau šveitiklį kūnui (tinkamą ir veido odai), dėl kurio kiekio pati apsigavau. Akimis įvertinusi pakuotę pagalvojau, kad priemonės bus keli šimtai gramų, o iš tiesų gavau mažulytę pakuotę porai kartų. 

"Kūnas - tai sodas, kurio sodininkas - mūsų valia."
V. Šekspyras


Produktas: EO LABORATORIE Natural & Organic "Coffee & Chocolate" veido ir kūno šveitiklis
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: pašalinti negyvą odą, skatina odos atkūrimą, gerina odos elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai šveičia odą
Labiausiai nepatiko: nieko ypatingo, ko nebūtų galima pasidaryti namie
Tūris: 40 g
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Veido ir kūno šveitiklis jaunina, aprūpina maitinamosiomis medžiagomis ir drėkina odą. Pasižymi anticeliulitiniu poveikiu, skatina riebalinio audinio skaidymą. Priemonė suteikia odai išskirtinį atspalvį ir apgaubia kūną nuostabiu aromatu. Kava - naudinga odai. Kofeinas padeda sugrąžinti jaunystę, skatina odos atkūrimą, lygina reljefą, padeda paslėpti netobulumus, strijas, gerina aknės pažeistos odos būklę, suvienodina odos atspalvį. Šveitiklis gerina odos ląstelių metabolizmą, mažina lokalias poodines riebalų sankaupas, skatina limfodrenažą, padeda kovoti su „apelsino žievelės“ efektu, teigiamai veikia odos būklę kaip anticeliulitinė ir daugiafunkcė kosmetikos priemonė, gerina odos atspalvį (pasižymi natūraliu švelniu įdegio efektu), atgaivina odą, gerina elastingumą ir standumą. Kavos šveitiklis gali pakeisti kelias kosmetines priemones. Sudėtis papildyta vertingais aliejais, jūros druska, cukranendrių cukrumi, o svarbiausia, kad pagrindinė veiklioji medžiaga - natūrali kava. Šveitiklis COFFEE & CHOCOLATE - jaunystės ir grožio panacėja. Sujunkite energijos suteikiančio kavos šveitiklio efektą su šokolado kvapo kūno įvyniojimo procedūra: efektui sustiprinti šveitiklis papildytas aukštos kokybės kakavos milteliais, avokadų ir miško riešutų aliejais. Mėgaukitės išskirtine priežiūra ir efektingu rezultatu!

Sudėtyje yraNatūralios kavos, jūros druskos, cukranendrių cukraus, avokadų aliejaus, miško riešutų aliejaus.

NaudojimasMasažuojamaisiais judesiais tepkite šveitikliu drėgną švarią veido odą ir kūną, nuplaukite šiltu vandeniu. Šveitiklio naudojimas pirtyje, saunoje. Tepkite šveitikliu drėgną švarią veido odą ir kūną, jeigu norite, galite palikti šveitiklį, kol būnate pirtyje. Nuplaukite kūną vandeniu.


Šveitiklio pakuotė paprasčiausias popierinis maišelis, kurio viduje apsauginis plastikas, kad nedingtų priemonės kvapas, o popierius neperšlaptų kiaurai. Kompanijos priemonių dizainai visuomet gana paprasti: vienspalvė ruda pakuotė, mažas šokolado ir kavos paveiksliukas ir keli užrašai. Tačiau rinkoje, su minimaliomis, itin išpuoštomis pakuotėmis EO LAB produktai išsiskiria. Maišelio viršuje yra spaustukas, kuris padeda saugiai ir patikimai uždaryti pakuotę, išsaugant jos kvapą ir produkto savybes.

Kvapas  visiškai toks, kokį ir galima įsivaizduoti - daug kavos su karčios kakavos aromatu. Saldumo čia nerasta. Kvapas stiprus ir labai stipriai jaučiamas, kol priemonę naudoti, tačiau dingsta iš karto nuskalavus priemonės likučius nuo odos.

Konsistencija lyg ir turėtų būti biri, tačiau kai kurie kavos gabaliukai, spėju susimaišę su aliejais, sulipę į mažesnius ir didesnius gumulėlius.


Sudėtis: Coffea Seed Powder, Saccharum Officinarum (Brown Sugar), Theobroma Cacao Seed Powder, Persea Americana  (Avocado) Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Tocopherol Acetate (Vitamin E)


Poveikis. Koks malonus šio šveitiklio kvapas - prausiesi, šveiti kūną, o visa vonia pakvimpa gardžiu, stiprios kavos puodeliu su karčios kakavos drožlėmis. Mmm... Man nėra labai patogu dozuoti priemonę ir nelabai higieniška šlapiomis rankomis kabinti iš maišelio. Nelabai gelbsti ir bandymas išpurtyti jos lauk - visad išpili per daug, o grūdeliai kažkaip vis sugeba prilipti prie spaustuko... Tačiau šveitimo procesas iš ties smagus - jauti, kaip grūdeliai šveičia odą, skatina kraujotaką ir iš tiesų, po priemonės kūno oda tampa švari, graži ir sveikesnės išvaizdos. Deja, tačiau per porą naudojimų aš nepajutau jokio odos stangrumo skirtumo, ar stipresnio odos elastingumo - tokiems dalykams reikia ilgų ir nuoseklių naudojimų, derinant produktą su sportu ir sveika mityba. Išbandžiau šveitiklį ir veido odai, tik čia man jis visai nepatiko - grūdeliai buvo pernelyg aštrūs ir grubūs, tad pasilikau ją išskirtinai kūno odai.

Tikriausiai dabar galvoji, kodėl produktą įvertinau tokiais labai jau vidutiniškais balais, jei viskas man patiko? Visą naudojimo laikotarpį neapleido pojūtis, tarsi kūną šveisčiau su paprasčiausiais, dar kiek drėgnais kavos tirščiais! Nesvarbu, ar perkate šį šveitiklį, ar šveičiate tiesiog nuo ryto likusiais kavos tirščiais, tiek pojūčiai, tiek kvapai, tiek efektas visiškai tokie pat! Galiausiai pasidariau sau išvadą, kad nors šveitiklis neturi nieko blogo ir veikia gerai, tačiau norint tokių pojūčių aš galiu savo odą nušveisti paprasčiausiais kavos tirščiais ir išgauti lygiai tokį patį efektą bei tokius pačius pojūčius. Mano galva tikrai neverta šios priemonės pirkti, kai galima identišką efektą gauti visiškai buitiškomis, namų sąlygomis...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai