PALMOLIVE Naturals "Irresistible Touch" muilas su juodosiomis orchidėjomis

Trečiasis šiandienos įrašas - vėlgi apie labai paprastus dalykus, tokius paprastus, kaip rankų muilas, į kurį dažniausiai nekreipiame didelio dėmesio. Pripažinsiu, nekreipiu ir aš, bet.. visuomet norisi už mažą kainą gauti geriausią, kokybiškiausią ir sveikiausią variantą.

Taip, žinau, kad gerų muilų rinkoje yra, bet nenoriu už juos mokėti brangiai. Jau geriau investuoti į nenuplaunamas priemones - tarkis veiksmingą rankų, veido ar kūno kremą. Tad vis perku pigesnius variantus ir bandau surasti tą geriausią santykį - šį kart trumpai apie Palmolive.

"Ant laiko sparno nuskrieja liūdesys."
Ž. de Lafontenas


Produktas: PALMOLIVE Naturals "Irresistible Touch" muilas su juodosiomis orchidėjomis
Gamintojas: "Colgate-Palmolive". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis galėtų būti saugesnės
Tūris: 90 g
Kaina*: 0,40 EUR
Kur galima įsigyti: beveik visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose

Ką žada gamintojas: Gamintojas aprašymo nepateikia.

Sudėtis: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Tallowate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Talc, Stearic Acid, Parfum, Sodium Chloride, Pentasodium Pentetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phalaenopsis Amabilis Extract, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 77891, CI 51319.


Mano nuomonė. Paprastai pigių muilų gamintojai jau nebesistengia mūsų nustebinti - žinai, kad iš pakuotės ištrauksi baltą muilą. Tad Palmolive maloniai nustebino - violetinis dryžuotas muilas neįprastas spalva ir kie išlenkta forma. Muilas tikrai gerai putoja ir turi intensyvų, tačiau labai malonų kvapą, kuris buvo jaučiamas jau parduotuvėje, net neatidarius pakuotės. Tad jautrioms kvapams merginoms raginčiau pasiuostinėti ir aklai Palmolive muilų nepirkti. 

Muilas čia kaip muilas - sakyčiau ta vidutinė kategorija, kai kainuoja nedaug, prausia gerai - rankos jaučiasi švarios ir maloniai kvepiančios. Nejaučiu ir odos sausinimo (nors sudėtyje potencialių sausintojų turime). Muilas kaip muilas - nebrangus, maloniai kvepiantis - nenustebins, bet turėtų pilnai patenkinti paprasčiausius lūkesčius.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai