H&M nagų lakas "503 Peony Pop"

Oi, pastariosios kelios dienos buvo kupinos įspūdžių! Tikriausiai jau matėte insta stories, kad buvau grybauti, kalbėjau tarmiškai (na, tiek, kiek savo tarmę dar pamenu), juokavau ir parodijavau, o tos porą valandų miške man asmeniškai buvo smagios. Šiandien išlydėjau sūnų į lopšelį ir bandau gilintis į darbinę medžiagą, kuriai reikia pasiruošti rytojui, tačiau negaliu susikaupti ir įsitempusi žiūriu į telefoną. Net Maximos nuolaidų žinutė privertė pašokti nuo kėdės ir stipriai kruptelėti... Tačiau kol kas atrodo viskas gerai, skambučių nesulaukiu, tad tikriausiai viskas vyksta pakankamai sklandžiai.

Dar prieš savaitgalį labai norėjau jums paruošti porą įrašų blogui, tačiau niekaip nesuspėjau savo reikaluose ir darbuose, tad bandau po sakinį savo nuomonę lipdyti šiandien. O pradedame mes nuo... nagų lako, kurio jau senai nebėra ant mano nagų, įrašo, kuris jau kuris laikas laukia savo eilės...

"Nors mes mirtingi, neturime paklusti laikiniems dalykams, bet kiek įmanoma turime kilti iki nemirtingumo ir gyventi vedami to, kas mumyse geriausia."
Aristotelis


Produktas: H&M nagų lakas "503 Peony Pop"
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta - Švedijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobulai lengvas dengimas
Labiausiai nepatiko: norisi ilgesnio išlikimo
Tūris: 8 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo ant pakuotės nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral.
May contain: CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77266, CI 77163, CI 77007, CI 77000, CI 42090, CI 19140, CI 15880, CI 15850, CI 12085.


Mano nuomonė. H&M kosmetikos pasirinkimas Klaipėdos parduotuvėje nepaprastai skurdus.. kelios, lyg tarp kitko numestos kosmetikos priemonės visiška priešingybė tam, ką galima rasti Vilniaus H&M parduotuvėse, kur vien gausybei nagų lakų skirtas didžiulis stendas. Žinoma, kosmetikos galima nusipirkti ir internetu, bet tai toli gražu ne tas pats, kaip gyvas pirkimas. Šį nagų lako buteliuką gavau per blogerių mainus su Salomėja (veni vidi) ir jau tuomet nekantravau išbandyti, tik vasara jau buvo visai pasibaigusi - ne kiekvieną rudenį norisi ryškių spalvų!

Man patinka H&M nagų lakų buteliukai - apvalainas buteliukas su baltu dangteliu sukuria minimalistinį dizainą, malonų akiai, tačiau smagų laikyti rankose. Šepetėlis vidutinio ilgio, platus, todėl be vargo, vienu perbraukimu galima nulakuoti visą nago plokštelę - patogus ir maksimalus dengimas. 

Man nepaprastai patinka nagų lako formulė- dengiasi nepriekaištingai tolygiai, gražiai pasiskirsto ant paviršiaus ir nelieka jokių dryžių, jokių netolygumų (nebent aišku, jūsų nagas būtų pažeistas, labai akivaizdžiai grublėtas, duobėtas ir pan., bet net ir smulkius netolygumus lakas puikiai paslepia.

Vienas sluoksnis 

"503 Peony Pop" atspalvis prislopintas rožinis su trupučiu, nedideliu kiekiu itin smulkių blizgių dalelių, kurios matomos tik ryškioje saulės šviesoje. Ir pat lakas sakyčiau labai priklauso nuo apšvietimo - kartais jis atrodo kaip paprastas tamsiai rožinis lakas, kartais - beveik neoninis. O ir nuotraukose jis atrodo labai skirtingai. Sakyčiau chameleonas! Su blizgiu efektu išdžiūvus.
Tiesa, dar labai giriu pigmentaciją - vieno sluoksnio nagų lako pilnai pakanka ryškiam ir intensyviam efektui išgauti dengiu antrą - o gal labiau iš įpročio, nes nepasakyčiau, kad intensyvumas labai skiriasi ar kažkas labai keičiasi.

Du sluoksniai

Kalbant apie išlikimą - H&M lakas man laiko 4 dienas. Tai nėra nei daug, nei mažai, tačiau šiai dienai, išlepinta 5-7 dienų lakų išlikimo aš labai norėčiau, kad ir mano kiti lakai, kad ir šis , išliktų savaitę ir juos reiktų lakuoti rečiau. Tačiau galutiniame variante tiek šį, tiek kitus kompanijos lakus vertinu labai palankiai ir džiaugiuosi kokybišku, neblogai išliekančiu ir nedidelės kainos (nors ne mažiausios) produktu. Mano poreikius pilnai patenkina.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai