ESSENCE "Colour Up! Shine On!" lūpų dažai: "08 Flaming Red' ir "10 Rosey Glitz"

Dekoratyvinės kosmetikos įrašui šiandien pasirinkau kalbėti apie Essence kompanijos lūpų dažus, kuriuos gavau berods vasaros pabaigoje. Kasdien lakstydami su darbais, užduotimis, studijuodami, mokydamiesi, pagaliau toje pačioje namų buityje nesinori kas kelias minutes tikrintis makiažą, jausti nemalonų lūpų sausinimo jausmą. Apskritai nesinori, kad makiažas trukdytų ir primintų apie save, tiesa? "Colour Up! Shine On! lūpų dažai tiesiog tobulas sprendimas kasdienai, kai nori lengvo, patogaus, paprasto sprendimo gerai atrodančioms lūpoms. Pasižiūrim?

"Netikėdamas savimi, genijumi nebūsi."
O de. Balzakas 


Produktas: ESSENCE "Colour Up! Shine On!" lūpų dažai: "08 Flaming Red' ir "10 Rosey Glitz"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: patogūs, kasdieniai lūpų dažai
Labiausiai nepatiko: neturi didelio atsparumo
Tūris: kiekvienas po 3,5 g
Kaina*: kiekvienas po 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelni lūpų dažų tekstūra, kuri gali būti ryškinama su kiekvienu sluoksniu. tad galima susikurti nuo subtiliai natūralaus iki ryškaus įvaizdžio. Dvylika spindinčių atspalvių - nuo švelnių nude, ryškių rožinių ar madingų mėlynų - puikiai tiks kasdienai. Spalvą atitinkantis lūpų dažų dangtelis padės greitai surasti reikiamą spalvą.


Pirmiausia lūpų dažų pakuotės. Konpanijos lūpų dažai savo rūbą keičia gana dažnai: kažkada visa ji buvo spalvota tūbelė, paskui tapo juoda, o šiuo metu - metalinio efekto su dangteliu, atitinkančiu lūpų dažų spalvą. Pasikeitė ir dažų forma - dabar ji apvalesnė, susiaurėjanti ties centu ir apvalesnė, išgaubtesnė ties abiem kraštais. Nors metalo efektas suteikia vizualiai sunkesnės pakuotės įvaizdį, tačiau visa pakuotė čia plastikinė, tad labai lengva. Įprasta, patogi naudoti ir paprasta, nors ir patobulinusi savo išvaizdą.

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tad ir patys dažai kvepia saldžiai, su trupučiu vanilės. Beje, netyčia lyžtelėjus paragausite pasaldintos lūpų dažų formulės, tad priemonė su skoniu - valgyti nerekomenduojama, bet patekus į burną nebus nemalonu.

Konsistencija. Minkšta, švelni, kreminė, lengvai slystanti oda ir tiesiog tirpstanti ant lūpų.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TRIDECYL TRIMELLITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, MICA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ETHYL VANILLIN, SODIUM SACCHARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis.  Lūpų dažai labai lengvai ir gana tolygiai dengiasi ant lūpų. Pigmentacija šiose priemonėse nėra labai intensyvi - pirmasis sluoksnis labai natūralus, dengiasi lengva spalva, tačiau dažai labai lengvai sluoksniuojasi ir su kiekvienu sluoksniu pavyksta išgauti vis ryškesnę ir vis intensyvesnę spalvą.

Dažai itin patogiai jaučiasi ant lūpų: tarsi būtum pasitepęs neriebiu drėkinamuoju balzamu. Neapsunkina lūpų, nesijaučia jokio riebumo. Lūpų priemonės visiškai nesausina, atvirkščiai, atrodo tarsi drėkintų lūpas. Labai patogu ir labai malonu - jokio diskomforto ar nepatogumo.

Mano turimi "rosey Glitz" atspalvis nude su trupučiu rožinės ir "Flaming Red" ryškiai raudona atspalviai fizinėmis savybėmis visiškai nesiskiria vienas nuo kito. Abu atspalviai dailūs, nėra itin ryškus ir puikiai tinka tiek dienos metui, tiek darbe, tiek dažantis vakariniu makiažu, kai siekiama ryškių akių ir natūralaus lūpų efekto.


Vienintelis rimtesnis dažų trūkumas būtų jų išlikimas. Dažai nors nelinkę išeiti už kontūro ar tepti dantis, tačiau palieka dėmes ant puodelių, taurių, nėra atsparus bučiniams. Visa laimė, kad nusivalo ir nusitrina tolygiai, o ir atnaujinti nėra jokių problemų.

Man tai patogūs, kasdienai puikiai tinkantys dažai, kai nepergyvenu dėl jų nusitrynimo, kai norisi puikiai atrodyti, kai noriu turėti galimybę greitai juos atnaujinti, kai noriu pamiršti, jog dėviu makiažą ir tiesiog jo nejausti. Patinka kaip itin patogūs kasdieniai lūpų dažai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Turiu atspalvį nr.11 creme brullee, irgi labai patinka. Toks lūpų balzamas su spalva :) Puikiai tinka kasdienai. Rosey glitz atspalvis irgi gražus, tik nežinau, ar berasiu parduotuvėje :) O štai bandytas Essence Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick labai nuvylė: džiovino lūpas, sudarė baltas apnašas ant lūpų. Kiek esu bandžiusi Essence lūpų produktų, čia antras toks nusivylimas. Pirmas - nauji lūpų pieštukai, kurie pakeitė išgirtuosius Essence pieštukus.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą