O.P.I. nagų lakas "My Gecko Does Tricks" (NL H66)

Metas paskutiniam šio mėnesio manikiūrui, kurio vėlgi, nelabai galėčiau pavadinti rudeniniu, greičiau žalumos, bet toli gražu ne spalvotųjų lapų sezono atspalvio, ir nepopuliariojo blizgaus efekto. Šią savaitę ant nagų karaliavo OPI driežo atspalvio nagų lakas.

"Meilė - tai saulėtekis, ilgas ir kaitrus vakaras, stebuklingas ir tylus, o ją pagimdė ilgesys."
M. K. Čiurlionis


Produktas: O.P.I. nagų lakas "My Gecko Does Tricks" (NL H66)
Gamintojas: "OPI Products Inc.". Pagaminta Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: paryškina nago plokštelės nelygumus
Tūris: 15 ml
Kaina*: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Nagavita, Top Beauty, Salon Pro 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Tosylamide/ Epoxy Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Bentonite, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, CI 77891, CI 19140, CI 77510.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo OPI buteliuko - kompanija yra šiek tiek pakeitusi priemonės išvaizdą, buteliukas dabar įgavo aštresnes linijas šonuose, todėl naujos kolekcijos OPI reiktų ieškoti kiek kitokiose pakuotėse. Ši pakuotė tvirto, kokybiško stiklo, didelė, apvalių formų ir masyvoka. Produkto šepetėlis kirptas tiesiai, tik vos  vos ilgesnis už standartinį. Manau toks šepetėlis tiesiog optimaliausias ir tinkamiausias visiems - nebus nei per didelis, o mėgstančioms didesnius - neteks ilgai vargti padengiant produktą ant nagų.

Priemonės konsistencija, kaip visų iki šiol bandytų OPI yra skystesnė nei vidutinė, tačiau ne tekanti. Apie šio atspalvio pigmentaciją nesu tokia užtikrinta. Vieno priemonės sluoksnio tikrai nepakanka ryškiam efektui išgauti, vienas sluoksnis net neatrodo padoriai - du tiesiog privalomi!

Pirmas sluoksnis

"My Gecko Does Tricks" nagų lako atspalvis spindintis/ perlamutrinis žalas, ryškiai žalias, sodrios žolės žalumo. Labai jau universalus atspalvis, tinkamas nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens...
Itin smulkūs priemonėje esantys blizgučiai nesimato kaip pavieniai, ir suteikia intensyvaus spindesio efekto.

Du sluoksniai

Labai džiaugiuosi šio atspalvio išlikimu. Paprastai su OPI tempdavau ne ilgiau 5 dienas, o šitas laisvai atlaikė 6, ir tikriausiai galėjo ilgiau, bet nuskilo porą kampučių, kuriuos susitrenkiau. Tiesa, gal visgi reiktų paminėti, kad labai persimato visi nago pažeidimai - tarkim pasisluoksniavimai, nago plokštelės nelygumai... Todėl labai rekomenduočiau prieš renkantis tokius atspalvius naudoti gerą, nagų plokštelės nelygumus užpildančią priemonę. O dedant galutinį tašką - patiko ir pats lakas ir išlikimas, ir kokybė, ir efektas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai