GARNIER Skin Naturals Moisture+ Aqua Bomb ypač drėkinanti ir veido apimties suteikianti lakštinė kaukė išsausėjusiai odai su granatų ekstraktu, hialurono rūgštimi ir drėkinančiu serumu

Antras kartas mėnesio bėgyje, kai naudoju vienkartinę veido kaukę! Idealiam variantui būtų geriausia 4 kartus naudoti vienkartines ir 4 kartus normalias, tačiau nemanau, kad rasiu laiko kartą savaitėje tos vienkartinės kaukės aprašymui (et, amžina blogerių problema). Tad šiai dienai tenkinuosi porą kart su vienkartinėmis ir 6 kartai šiuo metu turimai sausų miltelių pavidalo molio kaukei, apie kurią tikrai papasakosiu ateityje.

Garnier Moirsture+ lakštinės veido kaukės tikrai nėra naujovė Lietuvos rinkoje - manau jau bus porą metų, kai jos pasirodė mūsų parduotuvėse. Jau esu spėjusi išbandyti rožinę, skirtą sausai ir jautriai odai ir pamenu, sudėtinės dalys visai nesužavėjo, nors poveikis buvo gal ir visai nieko. Šiam kartui deduosi giliai drėkinančią ir įspūdžiais dalinuosi su jumis.

"Kas nemyli, tam ir išsiskirti bus nesunku."
Azikora no Narikira


Produktas: GARNIER Skin Naturals Moisture+ Aqua Bomb ypač drėkinanti ir veido apimties suteikianti lakštinė kaukė išsausėjusiai odai su granatų ekstraktu, hialurono rūgštimi ir drėkinančiu serumu
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: drėkinti, gaivinti, raminti
Tinkamas tipas: išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: suteikia odai drėgmės ir energijos pliūpsnį
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys... labai jau daug nesaugių ingredientų
Tūris: 1 lakštas (32 g)
Kaina*: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse: praktiškai visur
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Veiksmingumo bomba, vos per 15 minučių sudrėkinanti bei atgaivinanti odą visai savaitei. Drėgmės troškulį malšinanti technologija su veikliosiomis medžiagomis iš gamtos – hialurono rūgštimi ir drėkinamuoju serumu aprūpina odą vandeniu 24 valandoms.

15 minučių ir oda pripildyta, gyvybinga bei švytinti.
15 minučių malonumo sau.

Granatai + hialurono rūgštis + drėkinamasis serumas. Veiksmingumo bomba išsausėjusiai odai. Moisture+ SERVETĖLĖ-KAUKĖ IŠSAUSĖJUSIAI ODAI su granatų ekstraktu, kuris laikomas vienu iš sveikiausių natūralių maisto produktų. Gaivina ir ramina odą, ji intensyviai drėkinama, pradeda švytėti ir sumažėja smulkios raukšlelės.*

Veido spalva atrodo švytinti 70 % * / ** moterų
Oda atrodo gaivesnė 85 % * moterų
Kaukė sukuria apgaubimo pojūtį, „tvarsčio“ efektą 80 % * moterų
MALONUMAS NAUDOTI

Priemonės tekstūra yra maloni 87 % ** moterų
Priemonė nepalieka odos riebios 94 % ** moterų
Naudojimas
1. Išskleisk kaukę. Uždėk ją ant švarios veido odos puse, kurioje yra balta medžiaga. Mėlynasis apsauginis sluoksnis turi būti išorėje.
2. Pašalink apsauginį sluoksnį.
3. Palaikyk kaukę 15 min.
4. Nuimk kaukę. Likutį švelniai nuplauk ar nuvalyk vatos gabalėliu.


Vienkartinė kaukės pakuotė - plastikinis maišelis, kuris gerokai didesnis (bene dvigubai) už standartines kaukių pakuotes. Nemanau, kad toks dydis buvo pasirinktas dėl praktinių priežasčių. Kaukė puikiai tilptų ir mažesnėje pakuotėje. Tačiau didesnės pakuotės iš tiesų atkreipia daugiau dėmesio į save. Rinkdamasis vienkartines kaukes parduotuvėse pastebiu, kad akys nori nenori pirmiausia krypsta į dideles kaukių pakuotes ir tik tuomet į šalia esančias standartinio dydžio.

Man patinka pasirinktas priemonės dizainas, apskritai Garnier priemonių dizaineriai daro puikų darbą ir produktai tikrai nelieka nepastebėti priemonių lentynose (net jei prieš tai nebuvote kažkur matę reklamos). Skaniai mėlyna spalva su apskritimu ties centru, granato vaisius ir sėklos, krentančios į vandenį nori nenori kelia drėgnos, sveikos odos asociacijas. To iš kaukės ir tikiuosi dar prieš pradėdama ją naudoti, kur ten... to tikiuosi vien pažvelgusi į kaukę parduotuvės lentynoje.

Kvapas labai neutralus, silpnas, labiausiai jaučiasi kosmetinis, lakštinėms kaukėms būdingas kvapas, nors ir turi kažkur kažkokių vaisinių užuomenų, tačiau silpnai, neerzinančiai.

Konsistencija. Veido kaukė medvilnės paklotėmis su iškirptomis veidui akies, burnos, įkirpta nosies sritimi. Labai patogu, kad ties skruostikauliais kaukė turi papildomus įkirpimus, tad ji tiks ir didesnius skruostus turinčioms merginos. Paklotėlis nuo susiglamžymo apsaugotas tvirtu mėlynu papildomu sluoksniu. Medvilnės kaukė labai gausiai prisotinta skysčiu ir dalis jo dar lieka kaukės pakelyje.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, p-Anisic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Hamamelis Virginiana Leaf Water/ Witch Hazel Leaf WaterHydroxyethylcellulose, LimoneneMannose, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Propylparaben, Punica Granatum Fruit ExtractPVM/MA Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, SorbitolXanthan Gum, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia pradedu nuo to, kad hmm... nežinau ar veido kaukei tikrai reikalingas tas papildomas mėlynas sluoksnis? Suprantu jo privalumą padėti apsaugoti medvilnę nuo susiglamžymo ir padaryti naudojimą patogesnį. Tačiau dedant ant veido su juo neįmanoma kaukės normaliai pridėti ir jį nulupus vistiek tenka stipriai lyginti odą. O ir pati kaukė nėra tokia plona, kad išlankstant plyštų... Galbūt tas sluoksnis patogus tik išsilankstant kaukę, bet tikrai nepadeda jos patogiai uždėti ant veido odos. Kalbant apie kaukės iškirpimą - nėra ji tobula mano veido odai - akus kažkodėl man per arti viena kitos, nosies sritis kiek per ilga. Nors tikriausiai reikia pasidžiaugti, kad ji ilgesnė? Esu turėjusi ne vieną kaukę, kur net nepridengdavo nosies galiuko! Šiaip ar taip, negaliu iškirpimo vertinti nepalankiai - suvokiu, kad kiekvieno veido kontūrams priderinti ir pritaikyti kaukę sunkiai įmanoma misija.


Veido kaukė skirta drėkinti odą ir tik užsidėjusi ją jaučiu šaltą gaivinantį kaukės skystį. Niekada, dėdamasi tokio tipo veido kaukes, neskaičiuoju, kiek laiko ją pralaikau ant veido odos. Iš esmės, kol jaučiu poveikį, kol kaukė neišsausėja, tol laikau - ką gali blogo padaryti ilgesnis nei nurodyta laikymas ant odos? Gamintojas sako 15 minučių, tačiau tikriausiai ant mano odos ji išbuvo ilgiau, gal 20, gal 25 minutes.

Ką pirmiausia pastebiu nusiėmusi kaukę? Raukšles ir įspaudimus ties skruostais ten, kur medžiaga buvo susiraukšlėjusi, tad kaukes iš tiesų reiktų dengti kruopščiau... Mano veido oda labiausiai pajuto gaivą ir drėgmę. Nors drėkinimas nėra giluminis ir ilgalaikis dalykas, tačiau kaukė iš tiesų geba tai padaryti! Be to man labai patinka, kad ji atrodo pilnesnė, sveikesnė, putlesnė. Tai, ko aš ir tikėjausi iš šio produkto. Ir tiesą pasakius, mėlynosios Moisture+ Aqua Bomb kaukės efektas mano oda patiko labiau nei rožinės. Oda jaučia didesnį komfortą ir pats drėkinimas man pasirodė geresnis, stipresnis. Galiausiai, nėra tobula šita kaukė, reikia labai stipriai padirbėti ties sudedamosiomis dalimis, kad negąsdintų geltoni ir raudoni štichai nagrinėjant kaukės sudėtines dalis, tačiau visai nebloga, kai reikia atgaivinti veido odą ir suteikti jai komforto bei drėgmės ir energijos pliūpsnį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai