L'ACTION Monoi Smoothie Coco raminanti ir maitinanti veido kaukė su kokosų aliejuje išmirkytų gardenijos žiedų esencija

Labas pirmadieni!
Iš vakaro jau buvau susiplanavusi savo dieną: palydėti mažylį į darželį, užsidėti veido kaukę, ramiai išgerti karštos kavos, paruošti vieną įrašą ir sėsti prie realaus darbo. Tačiau, kaip ten sakoma - žmogus planuoja, o Dievas juokiasi... Vaikas nuo 3 iki 6 ryto visiškai nemiegojo, o kartu su juo ir aš. Šiaip keliamės 7 ryto, tad tą valandžiukę džiaugiausi, kad mažasis užmigo ir sumaniau pati pasnausti. Atsibudome per vėlai, darželis jau nebepriima, tad mažylis lieka su manimi namuose. Štai tau Jonai ir devintinės - mano darbai garantuotai bus pamiršti ir palikti paskutinėje vietoje, susikaupti sunkoka. Tad, et, gaila, bandysiu nutaikyti valandžiukę kitą darbui,  o kaukę galiu užsidėti ir prie vaiko. Šiandienai gardenijų ir kokosų aliejaus veido kaukė iš L'Action, turinti tikti visiems odos tipams, bet dėl jos riebumo, nemanau, kad patiks riebiaodėms.

"Džiaukimės tuo, ką turime, neimdami lyginti: niekuomet nebus laimingas tas, kam neramu, kad kitas yra laimingas."
Seneka


Produktas: L'ACTION Monoi Smoothie Coco raminanti ir maitinanti veido kaukė su kokosų aliejuje išmirkytų gardenijos žiedų esencija
Gamintojas: "L'ACTION". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, regeneruoti, raminti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikė odai malonaus komforto jausmą
Labiausiai nepatiko: norėtųsi, kad rezultatas būtų ne tik jaučiamas, bet ir akivaizdžiau matomas
Kiekis: 12 g
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Monoi - unikali kokosų aliejuje išmirkytų gardenijos žiedų esencija, pasižyminti odą drėkinančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Dėl kaukės sudėtyje esančio kokosų aliejaus, oda tampa ypač švelni ir minkšta. Kreminė kaukės tekstūra ir egzotiškas kvapas leis jums pasijusti Ramiojo vandenyno salų, kuriose išgaunamas Monoi aliejus, dvelksmą.
Naudojimas: Užtepkite priemonę ant veido, išskyrus akių sritį. Po 12 minučių nuplaukite drungnu vandeniu.


Vienkartinės kaukės pakuotė plastikinis maišelis, gausiai puoštas dekoratyviais elementais. Ryškiaspalvė pakuotė su gėlėmis, kokosais, salos motyvu leidžia įsivaizduoti egzotiškos salos potyrius ir ne tik žodžiu, bet ir vaizdu kelia asociacijas su Ramiojo vandenyno salų potryriais, kvapais, gožiu...

Pamačiusi pakuotę, labai tikėjausi, kad kvapas bus kažkas nepamirštamo, egzotiško ir nepaprasto. Labiausiai jaučiasi kokosų aliejaus kvapas, kuris visiškai neturi saldumo, o tikėtasis gardenijų aromatas labai labai silpnas, beveik nesijaučia per stiprią kokosų aromato kvapą.

Konsistencija. Baltos spalvos kaukė atrodo gana skysta, palenkus ranką ji teka, tačiau savyje turi stipraus riebumo, dėl ko jau pradžioje suabejoju, ar tikrai kaukė skirta visiems odos tipams? Greičiausiai tik normalios ir sausos odos savininkėms bus maloniausia ir geriausia naudoti tokio riebumo produktą.

Sudėtis: Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cocos Nucifera Oil, Octyldodecanol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Ethylhexanoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Parfum, Isopropyl Myristate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium  Lauryl Sulfate, Ethylparaben, Gardenia Tahitensis Flower, Tocopherol


Poveikis. Kaukę ant veido ir kaklo dengiau pirštais, tiesa, šį kart ja patepiau ir lūpas. Gamintojas nurodo, kad vengti reikia tik akių srities, o apie lūpas nieko neužsimenama, tad patepliojau ir čia. Nei pasigailėjau, nei ne - kažkiek lūpas paminkštino, bet rezultatas nebuvo toks stebuklingas, kad tikrai rekomenduočiau kaukę tepti ir ant lūpų. Kadangi kaukė kreminė, per laikymo laiką dalis jos susigeria į odą, ypatingai kaklo srityje, kur mano oda šiek tiek sausesnė ir pažeidžiamesnė (vargšas kaklas, kurį vis pamirštu palepinti taip pat, ir taip pat reguliariai, kaip kad savo veido odą). 


Nusiplovus visus riebios kaukės likučius pastebiu itin švelnią veido odą ir aiškiai jaučiamą odos komfortą: jos nebetempia, ji jaučiasi maloniai pasisotinusi. Nors nepasakyčiau, kad drėkinimas ir maitinimas labai stiprus, bet jis jaučiamas ir tikrai yra. Labiau ši kaukė ramina odą, suteikia švelnumo ir komforto jausmą. Vizualiai vaizdas nelabai pasikeitė, tačiau jaučiu, kad mano odai ši kaukė patiko ir visiškai tiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai