PIRMAS ĮSPŪDIS. BYLY DEPIL Effective & Natural vaško depiliavimo juostelės "Mint and Green Tea", skirtos sausai odai

Jau galvojau, kad imsiu sukčiauti ir nebesidepiliuosiu kojų - na, ne taip kad apleisiu iki pat kito pavasario, bet... tiesiog depiliuosiu rečiau. Ir staiga - orai ėmė ir atšilo - vėl nuogų kojų sezonas, o mano kojas jau puošia kailiukas.... Ups... Kaip tik prieš kelias dienas rankose varčiau porą pakuočių vaško depiliavimo juostelių mėginių - tad čiupau jas šiandien ir paruošiau kojas dar kelioms šiltoms dienoms. Bei išbandžiau dar vieną mėginį trumpajam dienos įrašui.

"Tikiu, kad juoko ir ašarų galybė pajėgs tapti priešnuodžiu neapykantai ir laimei."
Č. Čaplinas


Ką žada gamintojas: Išbandykite labiausiai atpalaiduojančią plaukų šalinimo priemonių liniją, kuri praturtinta 100 % ekologiškų mėtų ir žaliosios arbatos ekstraktais. Šių gaminių linijos formulė sukurta rūpintis sausa oda. Mėgaukitės savo nuostabiomis kojomis ir padarykite plaukelių šalinimo procedūrą kur kas malonesnę.

Dermo - elastinė vaško formulė atkartoja odos kontūrus ir efektyviai pašalina itin trumpus plaukelius su šaknimis, lėtina jų augimą. Mėtos ir žaliosios arbatos ekstraktas - puikus natūralių medžiagų šaltinis. Ekstraktai atnaujina, atgaivina ir saugo odą, todėl yra suteikiamas ilgalaikis efektas.

Pakuotę sudaro: depiliacinės juostelės (20 vnt.), servetėlės odai valyti po depiliacijos.
Sudėtyje yra mėtų ekstrakto, žaliosios arbatos ekstrakto.

Naudojimas. Palaikykite juosteles tarp delnų, kad sušiltų vaškas. Atskirkite juostelės dalis vieną nuo kitos. Uždėkite ant norimos vietos ir prispauskite juostelę plaukų augimo kryptimi. Įtempkite odą ir staigiu judesiu nuplėškite juostelę priešinga plaukų augimui kryptimi. Po depiliacijos nuvalykite odą servetėlėmis.

Patarimai. Plaukeliai turėtų būti 3 - 4 mm ilgio. Oda turi būti švari ir sausa. Kiekvieną juostelę galima naudoti keletą kartų.
 Prieš naudojimą atlikite alerginės reakcijos testą. Uždėkite juostelę ant pečių odos ir palikite 10 min. Nuplaukite. Jeigu 24 valandų laikotarpyje neatsirado paraudimų, galite pradėti depiliaciją.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Hydrogenated Styrene/ Methyl Styrene/ Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Microcrystaline Cera, Ethylene/ VA CopolymerGlycerin, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Camelia Sinensis Leaft Extract, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Limonene, Citral, CI 75810.

Kiekis: mėginio kiekis 8 skirtingo dydžio juostelės. Pilnas gaminio kiekis 20 vnt.
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurokos, Kosmada


Mano nuomonė. Labai nesivelsime į naudojimą, tačiau paminėsiu tik tiek, kad vaškas greitai šyla tarp rankų ir labai greitai yra tinkamas naudoti. Nenuostabu, vaško sluoksnis tarp lapelių labai plonytis, todėl naudojimas iš tiesų spartus, tačiau čia aš matau kitą bėdą. Paprastai vaško juosteles naudoju bent po porą ar trejetą kartų ant skirtingų odos sluoksnių. O čia - antrą kartą depiliuoti ta pačia juostele neįmanoma, jos paprasčiausiai nebelimpa. Tad - juostelių išeiga depiliuojantis bus didesnė nei kitų tokio tipo juostelių...

Juostelės skirtos veido, kojų ir bikini sričiai - namų sąlygomis bikinio nedepiliuoju, tad šias juosteles panaudojau kojoms. Išbandžiau ir veido odos plaukeliams ir galiu patvirtinti, kad juostelės tikrai tinkamos ir sausai ir jautriai odai - depiliuojantis su jomis nėra itin skausminga, vaško likučių ant odos lieka nedaug, o odos sudirgimas labai minimalus. 

Smagios ir visai man patiko, tačiau visiškai netaupios, nežinau ar norėčiau pirkti daugiau nei dvigubą priemonių kiekį vienam depiliavimui ir abejoju ar dėžutės pakaktų vienam kartui... Pigiau ir paprasčiau nusipirkti kokias nors Veet, kur ir kokybė geresnė, ir vaško kiekis optimalus. Tad nieko tokio labai blogo, įspūdžiai visai geri - nusidepiliuoti pusę kojų ir plaukelius aplink lūpas pavyko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai