INGRID Cosmetics HD Beauty Innovation skaidri kompaktinė matinė pudra "Transparent"

Dažnai sulaukiu klausimų - "Labas, nusipirkai tą ir tą produktą, ar vis dar naudoji? Gal gali papasakoti ar pasiteisino?" Ir tokių klausimų daugiausia sulaukiu apie Avon ir Ingrid kosmetiką. Tiesą pasakius man daug paprasčiau jus dominančiomis temomis paruošti įrašus, nei išsamiai atsakinėti kiekvienai, todėl jūsų užklausas atsakau trumpai, ir būtinai paruošiu išsamesnę apžvalgą. Taip ir šiuo atveju - apie kompaktines Ingrid pudras klausėte kelis kartus, kol galiausiai prisiruošiau plačiau papasakoti apie vieną jų - bus ir apie antrą, tik noriu dar kiek ilgiau pabandyti. 

"Gyvenimas - kalnas, į kurį kopi ilgai, o nusileidi greitai."
G. de Mopasanas



Produktas: INGRID Cosmetics HD Beauty Innovation skaidri kompaktinė matinė pudra "Transparent"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pudra suteikia maskavimo
Labiausiai nepatiko: kartais, su kai kuriais makiažo pagrindais gali būti per sunki
Tūris: 25 g
Kaina*: 8,99 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -60% nuolaida, galima įsigyti už 3,61 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID HD BEAUTY INNOVATION linijos skaidri matinė pudra puikiai tinka su visais makiažo pagrindų atspalviais, užtikrina ilgalaikį matinį, lygios ir sudrėkintos odos efektą. Puikiai pasiskirsto ir nesubėga. Formulėje esantis argano aliejus ne tik maitina ir drėkina odą, bet ir suteikia elastingumo. Mikrosferos, atsakingos už riebalų absorbavimą, teikia nepriekaištingą matinį efektą. Rekomenduojamas visų tipų odai. Geriausias rezultatas pasiekiamas kartu naudojant kitus HD BEAUTY INNOVATION linijos produktus.
NAUDOJIMAS: Pudros šepetėliu tepkite ant veido.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS
• Argano aliejus maitina ir drėkina odą, taip pat suteikia elastingumą.
• Matinį efektą suteikiančios mikrosferos neleidžia odai blizgėti.


Kompaktinės pudros pakuotė tiesiog milžiniška, didesnė nei mano delnas ir talpina milžinišką, tiesiog nerealiai didelį kiekį. Deja, pakuotė nėra labai kokybiška - juodas plastikas ir skaidrus dangtelis atrodo pigiai, be to, per naudojimo laiką pastebėjau, kad dangtelį prilaikanti ir atsiverti padedanti dalis yra įskilusi ir neatrodo, kad ilgai laikys...

Kvapas. Kompaktinė pudra pakvėpinta. Užuodžiu gana stiprų kosmetinį, lyg ir gėlių, tačiau malonų kvapą. Jis jaučiamas dažantis, bet greit išsisklaido ir ant veido odos neišlieka.

Konsistencija. Presuota pudra suspausta indelyje su dailiu rožės žiedo paveiksliuku. Taip, paveiksliukas gana greit nusitrina, tačiau vistiek malonu pradėjus produktą naudoti matyti įspaustą raštą. Pudra itin švelni ir pakankamai drėgna.


Sudėtis: Talc, Kaolin, Silica, Polypropylene, Ethylhexyl Palmitate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Magnesium Stearate, Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polydecene, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Petrolatum, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Methylparaben, Dimethicone, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, CI 77491, CI 77499, CI 77492


Poveikis. Nors gamintojas pudrą užvadino permatoma/ skaidria, tačiau ji nėra nei skaidri, nei permatoma. Pudra aiškiai turi atspalvį, dėl to ne tik fiksuoja makiažą, bet ir suteikia maskuojamąjį efektą. Kelis kartus esu naudojusi pudrą vieną (be makiažo pagrindo). Tokiu atveju makiažo ant mano veido būna minimaliai, pudros nesijaučia ant odos, o veidas įgauna tolygesnį ir pamaskuotą efektą.

Pudra suteikia matinį efektą ir man išsilaiko visą dieną. Nežinau, kaip išsilaikytų riebesniems odos tipams, bet mano sausai/ normaliai - pats tas. Tiesiog privalau paminėti, kad priemonė yra sunkoka ant veido ir kai kuriais atvejais gali būti per sunki - tarkim sunkesnis makiažo pagrindas + ši kompaktinė pudra visiškai nedera. Bent jau man - nemėgstu perkrauto veido ir apsunkintos odos. Ir... per kelis mėnesius pasiekiau metalinio pagrindo dugną vienoje vietoje, tai man pasirodė, kad naudojasi gana sparčiai.

Man šita pudra patinka: pamaskuoja, matizuoja, kiekis didelis, konsistencija maloni odai. Nors kaina juokingai maža, bet efektas geras. Pamenu, pirkdama šią pudrą galvojau, gi jei nepatiks, visad galėsiu išmesti, tačiau tai vienas iš šios kompanijos produktų, kuris pilnai pasiteisino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai