MISS SELENE nagų lakas Nr. 258

Žydras, kaip rugsėjo dangus... Neįprastai žydras, tačiau manikiūro man dar nesinori prislopinto... Kažkurią savaitę buvau sugalvojusi, kad jau gal ir nebenoriu tų šviesių, ryškių ar vasariškų spalvų, tačiau atšilus orams man vėl viskas pasikeitė ir toliau lakuoju nagus šviesiomis ir šiltam orui tinkamesnėmis spalvomis. Pastarąsias kelias savaitės taro mano pasirinkimų vyravo geltoni, rožiniai ir oranžiniai atspalviai, o praeitą kartą užsimaniau kažko melsvo, tad griebiau Miss Selene nagų laką su gražiai žydra spalva, kuri buteliuke atrodė šiek tiek prislopinta.

"Laikas, kai jo maža, tampa vertingas - jo užtenka viskam.
Daug laiko turi tik nieko neveikiantys."
N. Rerichas




Produktas: MISS SELENE nagų lakas Nr. 258
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelis kiekis buteliuke
Labiausiai nepatiko: pirmas sluoksnis dengiasi netolygiai
Tūris: 5 ml
Kaina*: 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, ceryx.lt
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Blizgus, ilgalaikis ir greitai nudžiūstantis nagų lakas mažame dailiame buteliuke. Puikiai tinka kelionėms. Didelis atspalvių pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain: Mica, Polyethylene Terephtalate, Synthetic Flourphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Stearalkonium Hectorite, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77163, CI 77000, CI 77742, CI 74260, CI 75470, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Pradėsiu nuo to, ką visuomet giriu Miss Selene nagų lakuose - maža ir kompaktiška pakuotė tiesiog tobulo dydžio patogiai įsimesti keliaujant, pagaliau ir kiekis visai mažutis. 5 ml nagų lako mane džiugina labiau nei 15 - vistiek didelio kiekio nagų lako mes paprasčiausiai nesunaudojame... Šepetėlio aplikatorius trumpas ir tai duoda geresnę šepetėlio kontrolę. Standartinio dydžio šepetėlio galvutė yra optimaliausias variantas visiems - nereikia nei braukyti daug kartų norint padengti laką, nei vargti su per dideliu šepetėliu norint pasiekti nago kraštus. 

Pirmas atspalvio sluoksnis

Nr. 258
 atspalvis žydros spalvos, kažkas tarp Sky Blue ir Turkish Blue atspalvio - skaisčiai ir ryškiai žydra. Tokią rinkčiausi karštomis vasaros dienomis, tačiau vėlgi, atspalvis man kuo puikiausiai tiko šį rugsėjį! Atspalvis kreminis, neturi spindesio ir blizgučių, išdžiūvęs įgauna vidutinio blizgesio nago paviršiuje.

Priemonės pigmentacija atrodo labai gera, bet šio atspalvio bėda yra formulė. Pastebėjau, kad Miss Selene nagų lako kokybė labai priklauso nuo pasirinkto atspalvio - jei vieni atspalviai tiesiog tobuli viskuo, tai su kitais tenka ilgai vargti norint rezultato. Šio atspalvio pirmasis sluoksnis man visai nepatiko - dengėsi netolygiai, dryžiais ir jei vienur spalvos pakako - kitur išryškėdavo dryžis. Net bandant išlyginti nieko doro nesigaudavo. Visa laimė, kad antrasis sluoksnis puikiai atliko savo darbą ir visiškai paslėpė dryžius, išlygino spalvą ir rezultatas gavosi toks, kokio ir siekiau.


Galiausiai išlikimas, kuris vėlgi kažkodėl skiriasi priklausomai nuo atspalvio - žydrasis man išlaikė 6 dienas, nors paviršius jau apie 4 dieną ėmė prarasti spindesį ir pasitrynė. Ir vistiek, nors atrandu kompanijos nagų lakuose trūkumų - man Miss Selene patinka, ne tiek, kad būtų mėgiamiausi nagų lakai, bet pakankamai, kad pirkčiau vėl ir vėl.

Panašūs atspalviai:
- ESSIE Mint Candy Apple




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai