KINETICS "Green Lizard" profesionalus beacetonis nagų lako valiklis, abrikosų kvapo

Nagų lako valiklį man išsirinkti kažkaip sunkoka, atrodo kas čia tokio, paprasčiausias dalykas, skirtas nagų lakui pašalinti, tiesa? Na, viskas ne taip paprasta: man norisi švelnios formulės ir greito nagų lako pašalinimo. Tačiau viskas ką bandžiau buvo arba švelnu ir lėta; arba greitai ir agresyviai. Iš tiesų nagų lako valiklis labai daug prisideda prie sveikos nagų plokštelės, tad jau senai negalvoju apie pigiausius variantus ir ieškau geriausio varianto. Šį kartą noriu papasakoti apie Kinetics itin švelnų nagų lako valiklį.

"Tikras iškalbingumas - tai mokėjimas pasakyti viską, ką reikia ir ne daugiau negu reikia."
F. de Larošfuko



Produktas: KINETICS "Green Lizard" profesionalus beacetonis nagų lako valiklis, abrikosų kvapo
Gamintojas: "Pretty Woman". Pagaminta Riga, Latvija
Paskirtis: nagų lakui pašalinti
Tinkamas tipas: natūraliems, dirbtiniams, akriliniams nagams. Saugus naudoti silpniems ir pažistiems nagams
Labiausiai patiko: švelni formulė
Labiausiai nepatiko: ilgas valymo procesas
Tūris: 225 ml
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Cascada
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Švelnus nagų lako valiklis be acetono yra gaivaus abrikoso aromato ir švelniai persikinės spalvos. Puikiai tinka nagų lako nuvalymui tiek nuo natūralių, tiek nuo akrilinių nagų. Saugus silpniems ir pažeistiems nagams. 

Sudėtis: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Isopropyl Myristrate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 45430, CI 47000.


Mano nuomonė. Nagų lako valiklio buteliukas balto plastiko, gana paprasto minimalistinio dizaino, kokybiškas, tvirtas ir patogus. Visą vaizdą labai  pagyvina tas žalias driežiukas ant pakuotės. Miela - pastebėjau, jog kompanija jau ne kartą naudoja įvairius gyvūnėlius ant priemonės pakuočių.

Nagų lako valiklis suteikia nagams švelnų abrikosų kvapą ir yra dažytas persikine spalva. Ar tai buvo būtina? Tikriausiai ne. Ar tai smagu? Taip, visai malonu naudoti spalvotą produktą. 

Nagų lako valiklis labai švelniai valo nagų laką, ir nors pradžioje atrodė keistai ilgai, bet kiek pamenu kitus beacetonius nagų lakus - sparčiausiai iš visų švelniųjų! Lakas neišbalina plokštelės, neatrodo, kad ją sausintų ar kaip kitaip kenktų. Aišku, pasižiūrėjus į sudėtį savaime supranti, kad valiklis sausina nagą (nežinau tokio, kuris potencialiai nesausintų jau vien dėl sudėties), visgi, to sausinimo nesijaučia.

Tad Kinetics vienas tų švelnių variantų, kuriuos verta išbandyti norint švelnaus, tačiau pakankamai veiksmingo valiklio. Man patiko ir paliko gero, kokybiško nagų lako valiklio įspūdį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai