H&M "Hand & Face" drėgnos servetėlės su vanilės aromatu

Trečiasis trumputis įrašas - šį kartą apie grožio smulkmenas, ir apie dalykus, apie kuriuos šiaip jau nekalbu. Labai ilgą laiką man nerūpėjo, kokiomis drėgnomis servetėlėmis valau savo rankas, tačiau pastaruoju metu man svarbu ir nesausinanti sudėtis ir stiprus kvapas... Tiesiog nekenčiu kai į nosį trenkia stiprus, stiprus alkoholio, sintentinių vaisių ar citrinos kvapas... Šį kart pasitaikė proga įsigyti H&M drėgnų servetėlių pakutį, tad itin trumpai apie jas.

" - Žinau, kad pasivaikščiojimas miške ieškant lobio geriau nei pietūs, - liūdnai pasakė Pūkuotukas. - Ar galėtum, Jonuk, tai paaiškinti mano pilveliui? Kažkodėl man atrodo, kad jo nuomonė tuo klausimu visai kita..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: H&M "Hand & Face" drėgnos servetėlės su vanilės aromatu
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: nuvalyti rankas ir veidą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: dirgina veido odą
Kiekis: 10 vnt.
Kaina*: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Drėgnos servetėlės veidui ir rankoms. Tinka naudoti keliaujant automobiliu ar lėktuvu, nusivalyti odą po valgio, žaidimų, lauko ir kt.

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


Mano nuomonė. Pirmiausia į akis krito itin kompaktiškas ir rožinis pakelis. Šiaip jau tokio tipo servetėles perku kokius 4 kartus pigiau, ir pakeliai būna didesni, kas visuomet užima per daug vietos rankinėje. Kai ten reikia sutalpinti ne tik kasdienius daiktus, tačiau ir vaiko daiktelius, tai kiekvienas centimetras rankinės viduje tampa itin svarbus. 

Įprastai mano drėgnos servetėlės turi labai stiprų kvapą, kuris tiesiog užmuša viską aplink ir atakuoja nosį pernelyg kvapniomis molekulėmis... Čia kvapas labai švelnus, malonus vanilinis kosmetinis kvapas, kuris neerzina, net jei uoslė jautri. Tačiau svarbiausia - čia nėra jokio alkoholio aromato., tik ištraukus servetėlę iš pakuotės. Pačios servetėlės valo padoriai, jas patogu naudoti. Gamintojas sako, kad tai veido ir rankų servetėlės, tačiau išbandžiusi veidui kelis kartus, pastebėjau, kad man šiek tiek dirgina skruostus, tad jautresnėms odos vietoms tikrai nenorėčiau naudoti.

Jei pulčiau lyginti su kitomis, daug pigesnėmis, atrasčiau čia ir aukštesnę kainą, ir galbūt kiek mažesnį servetėlių dydį... Visgi, esminis dalykas, verčiantis gerai vertinti produktą - man patinkantis kvapas ir visiškai rankų nesausinanti formulė (bent jau ne tiek, kad tai pajaučiau) - naudojasi smagiai ir visai norėčiau tokias naudoti nuolat, tik gal rinkčiausi ir kitų aromatų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai