KLORANE natūralaus atspalvio purškiamas sausas plaukų šampūnas su avižų ekstraktu "Natural Tint", tinkamas nuo rudų iki tamsių atspalvių plaukų

Apie paskutinį sausą plaukų šampūną jums pasakojau prieš 1,5 metų! Tiesą sakant, iki šio šampūno, aš jau ir nebepamenu, kada paskutinį kartą tokį produktą naudojau. Anksčiau sausus šampūnus naudojau dažnai, tačiau šiuo metu tam nematau reikalo, ir kitas, tikriausiai daug svarbesnis argumentas - per dažnas tokių priemonių naudojimas ne tik kemša galvos odą, bet ir silpnina plaukus. Tad visas šitas sausų šampūnų reikalas mano namuose tapo labai antraplanis dalykas, naudojamas tik labai labai išskirtiniais atvejais.

Klorane sausas šampūnas mano namuose atsidūrė su Eurovaistinės grožio dėžute, skirta vasarai. Visai nesenai, šampūną išbandžiau kelis kartus, ir nusprendžiau su jumis pasidalinti savo nuomone.

"Visada būk savo valios šeimininkas ir savo sąžinės vergas."
M. fon Ebner - Ešenbach


Produktas: KLORANE natūralaus atspalvio purškiamas sausas plaukų šampūnas su avižų ekstraktu "Natural Tint", tinkamas nuo rudų iki tamsių atspalvių plaukų
Gamintojas: "Pierre Fabre". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti plaukų riebaliuką, išplauti plaukus be vandens, minkštinti, suteikti purumo ir lengvumo
Tinkamas tipas: nuo rudų iki tamsių plaukų spalvai
Labiausiai patiko: suteikia apimties neapsunkindamas plaukų
Labiausiai nepatiko: priemonė palieka raudoną atspalvį šviesiuose plaukuose
Tūris: mano pakuotė mini - 50 ml kiekio, parduodama po 150 ml flakonuose
Kaina*: 150 ml - 13,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Tinka tamsiems plaukams. Švarūs plaukai per 2 minutes. Avižų ekstraktas minkština plaukus ir saugo galvos odą. Mikronizuoti milteliai sugeria riebalų perteklių, puikiai valo be vandens, gražina plaukams lengvumą, purumą ir minkštumą. 
Naudojimas: suplakite prieš naudojimą. Tolygiai užpurkškite nedidelį kiekį miltelių ant plaukų, prie šaknų 30 cm atstumu, palaikykite 2 minutes. Vėliau gerai iššukuokite plaukus. Tinka dažnam naudojimui.


Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad mano pakuotė yra mini ar tai kelioninio dydžio, mat tokio kiekio šampūno nusipirkti Eurovaistinės parduotuvėje neįmanoma. Purškiamas flakonėlis standartinė sausų šampūnų pakuotė. Galbūt išskirčiau labai švelnų, tačiau ne minimalų priemonės dizainą. Vyrauja itin švelnios, šviesios spalvos su šviesiu, švelniu avižos paveikslėliu ir užrašais. Man patinka - toks rimtas, malonus, geras vaizdas akims.

Kvapas. Paprastai sausi šampūnai turi nelabai malonų, keistą areozolinį kvapą. Ši priemonė nors ir turi areozolio kvapą, tačiau dar yra  pakvėpinta ir turi lengvą, malonų aromatą, kuris išlieka ant plaukų, tačiau neerzina uoslės ir nėra užuodžiamas itin ilgai.

Konsistencija. Hmm... purškiama sausais milteliais su spalva.


Sudėtis: Butane, Propane, Isobutane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Aluminum Hydroxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Benzyl Salicylate, Cetrimonium Chloride, Cyclodextrin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Isopropyl Myristate, Limonene, Silica


Poveikis. Šitas sausas šampūnas turi labai keistą - raudonai/ rožiniai/ oranžinę spalvą, kurios pradžioje nesupratau, kol neradau informacijos, jog šis šampūnas skirtas tamsiaplaukėms, o aš gi dažyta šviesiaplaukė! Todėl labai pykau pirmus porą kartų padengusi priemonę ant plaukų, kiek palaikius ir patrynus, dar papildomai iššukavus plaukai įgavo rožinį atspalvį! Toks keistas raudonas, vos matomas atspalvis taip ir liko ant mano plaukų iki jos plovimo. Pamenu tuo metu pagalvojau, kad kažkokia nesąmonė - o kad skirtas ne mano spalvai net nedingtelėjo. 

Mane šiame šampūne erzina ir stiprus byrėjimas. Atrodo pasipurškei, patrynei, viską padarei ir iš plaukų šukuojant tiesiog sninga aiškiai matomomis sauso šampūno dalelėmis! Nepamenu, kad sausi šampūnai taip darytų, o gal dalelės tiesiog buvo smulkesnės?


Viršuje esantys aspektai mane erzina labiausiai ir būtent jie nulėmė produkto vertinimą. Tačiau šampūnas toli gražu nėra prastas kitais aspektais: jis geba nepriekaištingai pašalinti riebaliuką nuo plaukų ir odos ir suteikti apimties sukritusiems plaukams. Ir ne šiaip apimties, o gražios, nesulipintų ir neapsunkintų plaukų apimties. Plaukai po šampūno iš ties tampa lengvi, purūs ir gerokai minkštesni, o praėjus pusdieniui, man neima niežėti galvos oda, kas vis pasitaikydavo su vienu ar kitu sausu šampūnu.

Reziumuojant man atrodo svarbu pabrėžti, kad vertinimui didelės įtakos turėjo netinkamas atspalvis ir byrėjimas, o patį produktą vertinu visai teigiamai - ne toks tobulas, kaip Batiste, bet labai geras. O jei tik būtų mano atspalvio...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai