RENE FURTERER "Lumicia" illuminating shine rinse - blizgesio plaukams suteikianti priemonė

Viskas vėl apsisuko ratu, ir mes vėl kalbame apie plaukų priežiūrą. Jei matėte instagram (geletakosmetine_blog), vakar dažiau plaukus mėlynais vienadieniais dažais, kuriuos turėjau nuplauti vakare, bet palikau ir šiai dienai - labai norėjau pasižiūrėti išlikimo laiką, ir kas būna sekančią dieną, jei dažų nenuplauni. Mintys sudėliotos, bet noriu ant plaukų užtepti dar bent vieną spalvą, ir tuomet jau plačiau papasakosiu, kokie tokių priemonių privalumai ir trūkumai.

Na, o šiandien mūsų postą apie Rene Furterer Lumicia spindesio suteikiantį purškiklį puošia nuotraukos, darytos atostogaujant Plateliuose. Labai gailiuosi, kad tuo metu nenusivežiau daugiau nieko nufotografuoti - pasakiški vaizdai ir tobulos vietos nuotraukoms (aišku ir nuostabi vieta tiesiog poilsiauti). Kiek spindesio gali suteikti purškiklis ir ko tikėtis iš tokios priemonės?

"Širdis įpranta tikėti tuo, ką įpranta sakyti lūpos."
Š. Bodleras



Produktas: RENE FURTERER "Lumicia" illuminating shine rinse - blizgesio plaukams suteikianti priemonė
Gamintojas: "Pierre Fabre". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti plaukams spindesio ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvus plaukų spindesio efektas 
Labiausiai nepatiko: nesaugios sudėtinės dalys
Tūris: 150 ml
Kaina*: 21,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Pigu.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Nuostabaus kvapo, išskirtinės formulės priemonė, suteikianti plaukams nepakartojamą blizgesį. Produkto sudėtis neutralizuoja vandens kietumą, todėl plaukai tampa švelnūs ir lengvai iššukuojami.
Naudojimas: po galvos plovimo išpurkšti plaukus nedideliu priemonės kiekiu ir greitai išskalauti šaltu vandeniu.


Purškiklio pakuotė siauro, aukštoko rožinio, tačiau skaidraus plastiko. Ant viršaus užsukta pompa su purškikliu. Dizainas visai paprastas - nežinodamas prekinio ženklo, net nepagalvotum, kad priemonė gali būti tokios kainų kategorijos... Purškiklis kol kas veikia puikiai, nė karto nestrigo, o ir purškia gana smulkia dulksna. Man tas smulkumas labai primena stambiau purškiančias veido dulksnas. Atrodo pakuotė bus patogu - pompos vamzdelis siekia dugną ir net yra vos vos ilgesnis, tad lieka tikėtis, kad norint sunaudoti iki galo vargti neteks.

Kvapas yra vienas iš dviejų aspektų, kurie man nepatinka. Jis stiprus, intensyvus ir pirmą valandą po panaudojimo yra labai stipriai jaučiamas... Paskui šiek tiek nublanksta ir nebeerzina. Kuo kvepia? Actu ir kosmetinėmis priemonėmis. Man nelabai patinka, tačiau ne tiek, kad negalėčiau naudoti produkto - na, tiesiog visiškai ne mano skonio.

Konsistencija. Priemonė bespalvė, vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Vinegar (Acetum), SD Alcohol 38-B (Alcohol Denat.), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cetrimonium Chloride, Citral, Citric Acid, Citronellol, Eugenol, Parfum, Geraniol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Panthenol, Pantolactone.


Poveikis. Produktas pakankamai keistas naudojimo būdu - papurškus ant drėgnų plaukų juos dar reikia perlieti vandeniu! Visiškai nepatogu lipti iš dušo, papurškti priemone ir dar perlieti plaukus šaltu vandeniu vėl duše... Galima bandyti priemonė naudoti ir pačiame duše, bet menkas malonumas per kūną tekant šaltam vandeniui. Kad ir kaip nepatogiai skambėtų - per laiką labai lengva prie to priprasti ir tiesiog nebekreipti į tai dėmesio.

Keistą naudojimo būdą lengva pateisinti, suvokiant, kad priemonės pagrindą sudaro actas ir alkoholis. Norint, kad actas suteiktų efektą, reikia to perliejimo šaltu vandeniu... Nelabai esu patenkinta priemonės sudėtinėmis dalimis - labai daug nesaugių ir žalingų priemonių, o naudingųjų aliejų tik zuikio ašaros, pačiame sudėtinių dalių sąrašo gale.

Nors man nelabai patiko kvapas ir sudėtinės dalys, tačiau efektas tiesiog nerealus. Prieš pradedant naudoti visai negalvojau apie blizgesį - kie paprastas purškiklis jo gali duoti? Pasirodo gali - plaukai iš tiesų įgauna intensyvaus ir stipraus spindesio, ir ne tik. Po priemonės naudojimo plaukus man visuomet lengviau iššukuoti ir suformuoti, o jau švelnumas ir daili, sveikesnė jų išvaizda...

Rezultatas aš esu patenkinta, ir purškiklis man patinka. Nežinau ar ryžčiausi rekomenduoti priemones tokia kaina ir su tokia sudėtimi - tobulėti tikrai yra kur, tad šį kart apsiribosiu ir pasakysiu, kad netobula, tobulėti tikrai yra kur, tačiau bene visus mano lūkesčius plaukų purškiklis pilnai patenkina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.


PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai