SENSODYNE "Extra Fresh Repair & Protect" dantų pasta

Bandau grįžti prie trijų įrašų per dieną, juos derinant tarpusavyje ir kalbant apie skirtingas sritis. Trečiasis įrašas skirtas arba pirmąjam įspūdžiui, arba vaikiškai kosmetikai, arba tokioms smulkmenoms, kaip muilas ar kaip šiuo atveju - dantų pasta. Apie visus šiuos dalykus kalbu trumpiau nei įprastai ir gilinuosi į tuos esminius dalykus.

Na, o šį kart trumpai apie Sensodyne pastą, atkuriančią dantų emalį. Esu bandžiusi kompanijos pastų ir anksčiau, tik nepamenu, kokia buvo mano nuomonė, o va kompanijos švelnus skalavimo skystis man visiškai nepatiko. 

"- Nešvarūs indai man primena grybus, - paaiškino Triušis. - Vos išplauni seną dalį, tuoj pat atsiranda nauja..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: SENSODYNE "Extra Fresh Repair & Protect" dantų pasta
Gamintojas: "Glaxo Smith Kline". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: valyti burnos ertmę, sumažinti dantų jautrumą, atstatyti pažeistas vietas
Tinkamas tipas: visiems saugusiems
Labiausiai patiko: švelnus, malonus, bet ne mažiau efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: norėjosi nors truputį balinamojo efekto
Tūris: 75 ml
Kaina*: 4,59 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, maniškė iš Eurovaistinės

Ką žada gamintojas: Ypač gaivi kasdienė dantų pasta su fluoridu gali padėti sumažinti jautrių dantų skausmą ir atstatyti pažeidžiamas vietas. Dantų pasta yra su pažangia NovaMin® technologija. Kai dentino kanalai yra atviri, jie gali lemti padidėjusį dantų jautrumą. Pasta su NovaMin® technologija aptinka atvirus dentino kanalus ir apsaugo juos, padengdama tais pačiais mineralais, kurių yra dantyse. Ši pasta gali padėti sumažinti jautrių dantų skausmą, atstatyti pažeidžiamas vietas. Vartojant 2 kartus per dieną, dantų pasta gali padėti atstatyti, sustiprinti ir apsaugoti dantis, palikdama Jūsų burnoje gaivumo ir švarumo jausmą. 
Naudoti: Du kartus per dieną naudoti valantis dantis.

Sudėtis: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.
1450 ppm Flourido


Mano nuomonė. Šita pasta mano namuose atsirado įsigijus Eurovaistinės staigmenų dėžutę. Šiaip, įprastai tokios pastos nebūčiau pirkusi, mat visuomet renkuosi pastas su balinamuoju efektu. O ši tikrai nebalina, nė trupučio.

Apskritai pasta gerai putoja, bet burnoje jaučiasi sausesnė nei man įprasta, pudrinė. Bet apskritai putojimo pilnai pakanka, jis netgi stiprus. Valymas man patinka - iš tiesų švelniai valo dantis, tačiau puikiai pašalina apnašas ir suteikia pakankamai gaivos. Švarios burnos ertmės pojūtis man išlieka pakankamai ilgai ir tai džiugina.

Pagrindinis šios pastos poveikis turėtų būti atkuriamasis - mineralai turėtų užpildyti atvirus dentino kanalus ir sumažinti dantų jautrumą. Balindama dantis namų sąlygomis jautrumą po procedūros jaučiu, tačiau valant pasta jis pakankamai greit dingsta. Apskritai pastos naudojimo metu kažkokio jautrumo nėra, net ir dantenų kraujavimo nepastebiu, nors negaliu patvirtinti, kad čia pastos poveikis. Visai įdomi pasta, jaučiasi kokybė, geras valymas, pakankama gaiva ir švara. Iki pilnos laimės galėtų nors truputį balinti. Tačiau jei reikia pakankamai švelnios pastos turint jautrius dantis - verta išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai