REVOLUTION "Ultra Contour" profesionali kontūravimo - modeliavimo paletė

Veido kontūravimo sausųjų produktų aš turiu labai daug, todėl stebiuosi savo silpnumu ir gebėjimu pasiduoti avantiūrai - kažkada Patricija (iš O jei noriu dar?) pagyrė kaip savo mėgstamiausią ir labai gerą paletę. Spyriausi, spyriausi tam smalsumui, na ir neatsispyriau - nusipirkau, išbandžiau, kai kurių sugebėjau taip nunaudoti, kad matosi nemenkos duobelės, o vienoje žioji krateris ir matosi dugnas. Apie šią paletę noriu papasakoti kiek plačiau.

"Kai kurios ydos prasiskverbia į mus dorybių pavidalu."
Seneka


Produktas: REVOLUTION "Ultra Contour" profesionali kontūravimo - modeliavimo paletė
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paletėje esanti spalvų įvairovė
Labiausiai nepatiko: kai kurie atspalviai sunkiau skaidosi
Tūris: 13 g
Kaina*: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 3.5/5

Ką žada gamintojas: MAKEUP REVOLUTION ULTRA CONTOUR - veido modeliavimo paletė
 Kontūravimo ir skaistalų paletė jau čia! MAKEUP REVOLUTION ULTRA CONTOUR paletėje yra 8 spalvos, kurios padeda modeliuoti veidą taip, kaip norite.


Pirmiausia pradėsime nuo senai žinomos tiesios - Revolution pakuotės tikrai nepasižymi prabanga ar įmantriomis dėžutėmis. Paprasta, netgi primityvi juodo kartono dėžutė su užrašais, kurie labiau primena kinietiškus dublikatus, negu orginalią kosmetiką. Na, bent jau sudėtinių dalių užrašai... Gale esantys spalvų paveiksliukai lyg ir šiek tiek primena paletėje esančias spalvas, tačiau pasikliauti jomis negalima - atidarius vaizdas visai kitoks. Tačiau kam rūpi dėžutės? Metam į kartonui skirtą konteinerį ir keliaujam prie paletės.

Juodo plastiko paletė vėlgi labai paprasta, tačiau plastikas nėra per plonas - tvirtas ir atrodo pakankamai stiprus. Svarbiausias ir didžiausias privalumas - didžiulis veidrodis per visą paletės dangtelį, suteikiantis ir tvirtumo ir padedantis lengvai pasidažyti. Anksčiau šitie veidrodžiai man nebuvo labai aktualūs - kažkur kažkoks mažas veidrodėlis paletėje visiškai nepadėdavo dažantis, o pastaruoju metu pastebiu, kad naudoju tokius, esančius paletėse.

Aštuonios spalvos sudėliotos tradiciškai, metaliniuose apvaliuose ratukuose, po maždaug 1,6 g kiekviename. 


Kvapas man visai nepatinka - nors jis labai tradicinis tokiems kosmetiniams produktams, tačiau stiprus (o gal aš šiuo metu labai jautri kvapams?). Aišku, neišlieka ant odos pasidažius, tačiau galėtų būti ir silpnesnis...

Konsistencija. Kadangi kiekviena spalva labai skiriasi, tai skiriasi ir pojūčiai jas liečiant: su blizgučiais esančios priemonės kiek kietesnės, šiurkštesnės, tačiau apskritai visos spalvos labai švelnios, vidutiniškai drėgnos, nei pernelyg trupa, nei pernelyg byra, šiek tiek.


Sudėtis: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben.
May Contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850.


Poveikis. Iš pradžių man ši paletė visai nepaliko, galbūt dėl to, kad turiu ir geresnių bronzinių pudrų ir geresnių hailaiterių, tačiau po truputį susidraugavome ir diena iš dienos naudodama šią paletę ją pamėgau. Ne pamilau, tačiau pamėgau. 

1 spalva - visiškai atitinka mano kūno spalvą, todėl swatch visai jos nesimato. Labai ilgai nesugalvojau, ką su ja daryti. Lyg ir galima ja padengti visą veido odą ir naudoti kaip kompaktinę pudrą. Šiuo tikslu ši spalva man nepatinka... todėl ją naudoju kaip šešėlių pagrindą, siekdama suteikti vokui vienodą/ tolygią spalvą.

2 spalva - geltona. Kaip suprantu turėtų tiki tamsesnio gymio merginoms. Kažkas panašaus į bananų pudrą? Tai vienintelė spalva, kuriai negaliu rasti jokio panaudojimo. Mano veido kompleksui ji per geltono tono. Galbūt vėlgi, būtų galima bandyti šešėliuoti akis, bet šiai dienai nesugalvoji kam ji man būtų reikalinga.

3 spalva - standartinis, blizgus šampano spalvos hailaiteris, turintis nuo vidutinio iki stipraus spindesio efektą. Tikriausiai tai plačiausiai naudojamas hailaiteris ir tinkantis daugumai merginų, nepriklausomai nuo odos spalvos ir jos šiltumo.

4 spalva - baltas, ryškus ir labai intensyvus hailaiteris - toks bam, tiesiai į veidą itin intensyviu spindesiu. Juo mėgstu puoštis tik vakaro metu, kur apšvietimas bus bliausus ir per ryškus hailaiteris neatrodys juokingai (paskutinė nuotrauka). Spindesys šaltas - spindintis baltas - užtenka vos prisiliesti ir spindi kaip kalėdinė eglutė.

5 spalva - šiltas rudas bronzatas. Pats vienas man tinka tik vasaros metu, kai oda įdegusi. Kitais sezonais bronzatą maišau su šaltesnio tono (kitais šios paletės) bronzatais.

6 spalva - šalto tono rudas bronzatas su pilkumu. Man geriausiai tinka šaltuoju metų laiku. Visiškai netiks truputį tamesnio gymio merginoms, nes paprasčiausiai nesimatys ant odos. Ir... jei visos naudojamos makiaže spalvos blankios - bronzatas gali suteikti pavargusios odos spalvą... Su juo reiktų labai atsargiai.

7 spalva - tamsiausias bronzatas, toks truputį oranžinis ir vieną naudojau tik labiausiai įdegusi vasarą. Pradėjus blukti įdegiui jis man per tamsus... Kitus sezonus galiu naudoti tik maišant su 6 spalva. Tačiau mano oda popieriaus baltumo, tiks merginoms, kurios dėvi 20 tono pudras (daugmaž). 

8 spalva - dar vienas hailaiteris. Šis šampaninis su rudu atspalviu ir toks natūralus, kad juo savo odą liečiu tuomet, kai norisi visiško natūralumo ir nesinori itin ryškaus hailaiterio, kai net šampaninis atspalvis man per ryškus. Tačiau... turėdamas rudą atspalvį jis netinka šviesiaodėms ir žiemą gali atrodyti kaip tamsūs blynai ant veido.


Beveik visas spalvas naudoju ir visos jos palyginus lengvai skirstosi ir dengiasi, na ne tobulai. Bronzatus man dengti kiek sunkiau, o su hailaiteriais bėdų neturiu. Susidraugavus man atrodo visai nebloga paletė, kurios didžiausias privalumas - beveik viskas vienoje vietoje ir tinkama tiek itin šviesioms, tiek šiek tiek tamsesnės odos spalvos merginoms. Ne tobula, tačiau tikrai nebloga ir labai patogi kai keliauju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai