MARY KAY Liquid Foundation skysto makiažo pagrindo teptukas

Nors su viskuo (na, beveik viskuo) galima pasidažyti, tačiau yra tokie dalykai kaip rezultatas ir patogumas. Naudodami nepatogią naudoti kosmetiką tikrai galima pasiekti ir labai panašių rezultatų, tačiau kiek laiko tai trunka? Tikrai daug daug ilgiau, tiesa? Lygiai tas pats galioja ir makiažo šepetėliams - pigūs, nekokybiški įrankiai nepaima reikiamo produkto kiekio, nėra patogūs naudoti, negražiai paskirsto ir tuomet jau vargstame dengdami, gaištame brangų laiką rytais...

Šiandien noriu papasakoti apie jau paskutinį, šiuo metu turimą Mary Kay produktą - makiažo pagrindo šepetėlį, kurį kompanija vadina teputuku. Aš jį gavau dovanų po eilinio stebuklingai valančios kaukės pirkimo, tad su smalsumu kartas nuo karto bandžiau beveik ištisus metus - manyčiau metas nuomonei apie jį. 

"Skeptikas yra tas, kuris žino per daug, kad taptų kvailas, ir per mažai, kad būtų išmintingas."
Dž. Biligsas


Produktas: MARY KAY Liquid Foundation skysto makiažo pagrindo teptukas
Gamintojas:  "Mary Kay". Pagaminta Vietname
Paskirtis: skystai pudrai ir kaukėms padengti
Medžiagos: plastikas, aliuminis, sintetiniai plaukeliai
Labiausiai patiko: kokybiški, minkšti, patogūs šereliai
Labiausiai nepatiko: galbūt pats šepetėlis - tokius makiaže naudoju labai retai
Matmenys: 15 cm x 3 cm x 2 cm
Kaina*: 11,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Mary Kay kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Specialiai sukurtas, kad padengtų reikiamą skysto makiažo pagrindo kiekį ir sukurtų tikslų, tolygų ir glotnų makiažo padengimą. Kūgio formos šereliai leidžia lengvai kontroliuoti padengimo lygį. Gaunamas puikus, nepriekaištingas makiažo padengimas.

    - Pagamintas iš sintetinių šerelių, kurie nesugeria makiažo.
  - Minkštas pagrindo teptukas yra ovalios formos, kad puikiai atitiktų veido kontūrus, įskaitant siauras vietas, tokias kaip aplink nosį, lūpas, akis ir plaukų liniją.
   - Rankena yra puikaus dydžio, kad suteiktų maksimalią kontrolę.
   - Telpa į ‚Mary Kay“ profesionalių teptukų rinkinio krepšį.
   - Galima naudoti su bet kuriuo „Mary Kay“ skystu makiažo pagrindu.

Jūsų puikus makiažo padengimas prasideda nuo puikių teptukų. “Mary Kay” skysto makiažo pagrindo teptukas yra rankų darbo, kad būtų patogu naudoti ir kontroliuoti skysto makiažo pagrindo padengimą. Unikalios, plokščios, kūgio formos dėka teptukas gali pasiekti tokias vietas, kur pirštais neįmanoma, ir užtikrinti, kad kiekvienas veido kontūras būtų padengtas. Sintetiniai šereliai puikiai tinka naudojant bet kurį „Mary Kay“ skystą makiažo pagrindą ir užtikrina tolygų padengimą. Pagrindas atrodo natūraliai ir atskleidžia natūralų jūsų grožį. Sintetiniai šereliai tolygiai paskirsto skystą makiažo pagrindą ir kreminės sudėties produktus, kadangi šereliai neišsiplečia, kai sušlampa.

Naudojimo patarimai:
     - Ant rankos viršaus užpilkite nedidelį kiekį skysto makiažo pagrindo.
  - Lengvai pamirkykite skysto makiažo pagrindo teptuką į pagrindą. Kad padengimas būtų lengvesnis, į makiažą pamirkykite tik vieną šepetėlio pusę.
   - Pradėkite nuo veido vidurio, nuo nosies arba kaktos ir plačiais, tolygiais judesiais judant link plaukų linijos ir krūtinės, išretušuokite makiažą.
   - Sunkiai prieinamose vietose, tokiose kaip nosies kampučiai, plaukų linija ir sritis aplink akis ir lūpas, naudokite ilgesnį teptuko kraštą.
   - Kartokite 2-4 žingsnius, kol pasieksite padengimą, kuris atrodytų nepriekaištingai.


Makiažo  šepetėlis atkeliavo supakuotas  patogioje minkšto plastiko įmautėje, kurią paskui tikrai bus galima panaudoti, tarkim vežantis šepetėlį kartu, kad jis neišpurvintų kosmetinės. Patogu, nors gana paprasta.

Šepetėlis ilgu patogiu koteliu, plastikine rankena. Galvutės šereliai tvirti, tačiau neįtikėtinai švelnūs. Galvutė tvirta, tačiau labai lanksti. Šepetėlio šereliai kirpti keliais lygiais ir suformuoja plokščią smailėjančią galvutę su užapvalintais šonais. Labai patogi, tvirta, lanksti, švelni ir maloni ant veido odos.


Makiažo pagrindo šepetėlis yra skirtas skystai pudrai padengti ant veido. Tokios formos šepetėlius grožio bendruomenė nustojo naudoti jau labai senai - šepetėliai dažnai dengdavo dryžiais ir neduodavo gražaus produkto paskirstymo ant veido. Šitas šepetėlis makiažo pagrindui tiesiog tobulas! Jis man niekad nesukuria dryžių ir geba taip nepriekaištingai padengti, kad nebereikia papildomo išsklaidymo pirštais ar kempinėle! Patogi galvutė labai tiksliai atkartoja veido formas ir leidžia patogiai pasiekti sritis aplink nosį ar po akimis, o optimalus dydis - greitai padengti didesnes veido zonas!


Tačiau tokie plokšti šepetėliai puikiai tinka ir veido kaukėms ant veido padengti. Kadangi šepetėlio šereliai sintetiniai, galvutė plona - šepetėliu ne tik patogu greitai paskirstyti kaukę, tačiau ir šerelius išplauti labai labai paprasta. Tačiau kaukėms šio šepetėlio nenaudoju... turiu tokį plokščią makiažo šepetėlį vonioje specialiai kaukėms. Šitą pasilieku išskirtinai makiažo pagrindui.


Panaudojusi ilgoką laiką, turiu pastebėti, kad tai vienas smagiausių ir kokybiškiausių plokščių šepetėlių skystam makiažo pagrindui, kurį esu naudojusi: lankstus, švelnus, tvirtas. O ir per metus laiko neiškrito nė vienas plaukelis! Patinka - bėda ta, kad tokio tipo šepetėlius jau senokai iškeičiau į kempinėles, o jei griebiuosi šepetėlio, tai tik kabuki tipo... Užtat būtų labai įdomu pabandyti kitus šios kompanijos teptukus makiažui dengti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai