L'OREAL Elvital "Extraordinary Oil Coconut" šampūnas ir balzamas ploniems plaukams su kokosų aliejumi ir Elvital "Ol Magique Coconut" maitinanti normalų ir sausių plaukų kaukė su kokosų aliejumi

Regis jau visos papasakojo apie kokosinę plaukų liniją iš L'Oreal Elvital ir jos naują žvaigždę - plaukų kaukę. Aš nesu linkusi greitai spręsti apie nieką - man reikia laiko išbandyti, man reikia laiko įsitikinti ir retai pasikliauju savo pirmąja nuomone. Kaip dažnai ji būna klaidinga? Visos šią liniją išgyrė kaip geriausią, mano lūkesčių kartelė pakilo dar šiek tiek aukščiau, tad pabandžiusi aš nusivyliau - ne, nieko blogo čia nėra, tiesiog liaupsių šitai linijai tikrai buvo per daug. O gal čia vėl mano įnoringų plaukų kalba? Kviečiu skaityti.

P.S. šitose nuotraukose paparčių lapai turėjo būti švieži ir dailūs, deja per anksti susiraitė. Norėjau perfotografuoti, bet po kiek laiko apsižiūrėjau, kad nebelabai yra ko perfotografuoti... Kita vertus - labai simboliška susiraitę labai ir sausi, nepaklusnūs plaukai...

"Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei žmonėms būtų taip pat lengva tylėti, kaip ir  kalbėti."
B. Spinoza


Produktas: L'OREAL Elvital "Extraordinary Oil Coconut" šampūnas ir balzamas ploniems plaukams su kokosų aliejumi ir Elvital "Ol Magique Coconut" maitinanti normalų ir sausių plaukų kaukė su kokosų aliejumi
Gamintojas: "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti, suteikti lengvumo, švelnumo, blizgesio, paslankumo
Tinkamas tipas: normaliems, sausiems, ploniems plaukams
Labiausiai patiko: lengvai iššukuojamų, mažiau besiveliančių plaukų efektas
Labiausiai nepatiko: trūksta rimtesnio maitinimo, drėkinimo efektų
Tūris: šampūno - 250 ml, kondicionieriaus - 200 ml, kaukės - 300 ml
Kaina*: šampūno ir balzano po 3,66 EUR, kaukės - 7,12 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse - daugumoje pardavimo vietų
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: plaukų šampūnas, skirtas sausiems ir normaliems plaukams prižiūrėti. Skaidrus lengvas maitinamasis šampūnas be silikono nuostabiai transformuoja normalius ir sausus plaukus. Papildytas itin lengvos tekstūros kokosų aliejumi, kuris suteikia reikiamą maitinamųjų medžiagų kiekį, todėl plaukai laisvai krinta; išlygina plauko pluoštą tam, kad suteiktų plaukams kerinčio spindesio, suteikia plaukams subtilų kokosų kvapą, kurio negalima atsispirti.
Sudėtyje yra kokosų aliejaus.
Sudėtyje nėra silikono.
NAUDOJIMAS: tepti ant drėgnų plaukų, pamasažuoti ir nuplauti.

BALZAMAS: plaukų balzamas, skirtas sausiems ir normaliems plaukams prižiūrėti. Kreminės konsistencijos lengvas maitinamasis balzamas nuostabiai transformuoja normalius ir sausus plaukus. Papildytas itin lengvos tekstūros kokosų aliejumi, kuris suteikia reikiamą maitinamųjų medžiagų kiekį, todėl plaukai laisvai krinta; išlygina plauko pluoštą tam, kad suteiktų plaukams kerinčio spindesio, suteikia plaukams subtilų kokosų kvapą, kurio negalima atsispirti.
Sudėtyje yra kokosų aliejaus.
NAUDOJIMAS: tepkite drėgnus plaukus nuo vidurio ilgio iki galiukų. Palikite 2-3 minutes ir nuskalaukite.

KAUKĖ: Mėgaukitės maitinamosiomis normalių ir sausų plaukų kaukės tekstūra ir gundančiu aromatu. Kaukė prisotinta ypač lengvo kokosų aliejaus, kuri giliai pamaitina plaukus jų neapsunkindama ir suteikia neįtikėtino švelnumo, blizgesio ir paslankumo. 
NAUDOJIMAS: 1001 naudojimo būdas. 1. Po dušu ištepkite šampūnu išplautus šlapius plaukus, palaukite 2-3 min., nuskalaukite. Plaukai bus giliai pamaitinti ir lengvai išpainiojami. 2. Prieš džiovindami ar formuodami ištepkite drėgnus ar sausus plaus - jie taps lengvesni ir paklusnesni. 3. Ištepkite kauke sausus plaukus ir palikite per naktį, ryte išskalaukite  - plaukai bus itin giliai pamaitinti.


Ryškiai geltonos pakuotės man buvo tokios panašios į kitą liniją, kad tik paėmusi į rankas galvon šovė mintis, kad pala, gi visa tai aš bandžiau. Iš tiesų bandžiau "Extraordinary Oil" liniją, kuri buvo labai panaši į šią liniją su kokosais. Lygiai tokie pat ryškiai geltoni buteliukai, maloniai ir džiugiai nuteikiantys. Skirtumas tas, kad čia naudojami balti akcentai. Plaukų kaukės pakuotės forma irgi labai tradicinės formos balto plastiko indelis, todėl daug apie pakuotę išsiplėsti nesinori.

Kvapas. Visos, kalbėjusios apie šią liniją, tiesiog alpo nuo "kokosinio" priemonių kvapo. Man labai patinka tikras kokosas ir tikras kokosų aliejaus kvapas, tačiau sintetinis kokosų aliejus... Nežinau, nėra toks šlykštus, bet man nelabai malonus, per sunkus, per duslus. Vienintelio šampūno kvapas man patinka, o kondicionieriaus ir kaukės, deja, nelabai.. Nemėgstu sintetinio kokosų aliejaus kvapo - ka-kodėl kvepia pigiena ir primena tuos pigius kokosinius kūno kremus, kuriuos pirkdavau negalėdama įpirkti normalių priemonių studentavimo laikais. Deja, jei tikitės Rafaelo saldainių ar tikro kokosų aliejaus kvapo, jo čia nebus...

Konsistencija. Plaukų šampūnas skaidrus, skystokas, tradcininės konsistencijos. Balzamas labai tirštas, labiau primena kaukę, nei kondicionierių. Tuo tarpu kaukė nors ir tiršta, bet lengvesnė už balzamą.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium ChlorideCI 19140/ Yellow 5, Cocamide MIPACocos Nucifera Oil, Sodium Benzoate, Sodium Acetate, Sodium Hydroxide, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Linalool, Benzyl Benzoate, Isopropyl Alcohol, Caramel, Citric Acid, Coumarin, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Parfum.

BALZAMO: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Parfum, Cetyl Esters, CI 19140/ Yellow 5, Cocos Nucifera Oil, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Linalool, Benzyl Benzoate, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Caramel, BHT, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Hexyl Cinnamal.

KAUKĖS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Cetyl Esters, CI 19140/ Yellow 5, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Caramel, BHT, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Man šita linija yra visiškas viduriukas ir tikrai nėra tokia puiki sausiems ar pažeistiems plaukams, kuriems reikia daug drėkinimo ir maitinimo. Linija paprasčiausiai to nedaro. Ji puiki, jei reikia lengvų priemonių ploniems plaukams, kuriems nereikia apsunkinančių priemonių; puiki linija besiveliantiems, kuriems reikia priemonių padedančių lengviau iššukuoti ir suteikti paslankumo.

Šampūnas puikiai plauna plaukus ir man labai patiko. Mano reikalavimai šampūnams nėra dideli, svarbu, kad gerai suputoja, gerai išplauna ir papildomai nesuvelia plaukų. Šampūnas tą geba puikaii atlikti. Tirštas kondicionierius padeda plaukams įgauti paslankumo, blizgesio ir minkštumo. Labai norėtųsi, kad jis suteiktų daugiau maitinimo plaukams, ar duotų drėgmės, tačiau deja, to čia nėra. Lygiai taip pat, kaip ir kaukėje. Šios linijos žvaigždę galima naudoti keliais būdais. Kaip paprasta nuplaunama kaukė ji daro visiškai tą patį, ką daro kondicionierius: suteikia blizgesio ir paslankumo plaukams. Išbandžiau kaukę ir kaip naktinę priemonę - jei sekante mane Instagram (geletakosmetin_blog) tikriausiai matėte, kad plaukai po nakties tikrai neatrodė, kaip svajonė... taip, jie įgavo neįtikėtinai daug paslankumo, slidumo, lengviau šukavosi, mažiau vėlėsi, tačiau... tikėjausi daug daugiau... Na, o tepant kaip nenuplaunamą kremą... nežinau, nepatiko - galbūt tiktų jiems su glotninti tuo atveju, kai šalia neturi aliejuko. Tačiau aliejukai man suteikia geresnį efektą... Taigi, galiausiai kaukė liko tik kaip įprasta plaukų kaukė.

Tai puiki linija besiveliantiems ir nepaslankiems plaukams, siekiant plauko paklusnumo ir lengvesnio iššukavimo. Visgi, man esminiai dalykai yra plauko maitinimas ir drėkinimas, o ši linija nėra pajėgi to daryti, tad mano galutinis įspūdis tikrai nėra itin palankus. manyčiau viduriukas, atsižvelgiant į mano poreikius ir lūkesčius. Mane daug labiau sužavėjo įprasta L'Oreal Extraordinary Oil plaukų linija, nei ši, kokosinė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Pagaliau kuri nors blogerė parašė tiesą, nors aišku ta tiesa priklauso ir nuo požiūrio, o labiausiai nuo plaukų tipo. Bet žiūrint į sudėtines dalis, pvz. balzamo ir kaukės 4 nr eina kvepalai, kas tikrai daug pasako apie firmos požiūrį, o šampūne 5 nr eina spalva. Man labai gaila, kad viskas yra dirbtinai padaroma, parodoma, o ilgalaikėje perspektyvoje plaukai trūpa, slenka, galvos oda šerpetoja... Ačiu jums, kad įvertinote teisingai, bet aš už sudėtines dalis dar bent puse žvaigždutės nubraukčiau :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau, man irgi silpnokai pasirodė. Tiesą sakant norėjau vertinti 2,5-3 :) Realus įvertinimas, nes... labai gaila bet tų panegirikų kurios sklando internete tikrai neverta :(

      Panaikinti
    2. Ar pastebėjote, kad blogeris giriamas už tiesą tik tada, kai jo nuomonė nesutampa su kitų, arba šiaip yra prasta? Man pvz., šampūnas pasirodė tiesiog geras. Kondicionierius labai patiko. Kaukė - vidutinybė, kuri skaniai (beje aš irgi nemėgstu sintetinių kokoso, kavos ir šokolado kvapų) kvepia ir sueina eilinę dieną. Tik per stipriai su tuo kvapu. Tai čia tiesa ar melas, tai ką pasakiau savo nuomonėje? :D O šiaip atėjau nuotraukų pagirti, mačiau IG, krito į akį :). Beje, kažkaip aš didelių liaupsių net ir negirdėjau. Dauguma influenserių dalinosi tik gražiom foto ir abstrakčiu aprašymu, apie tai kaip jos turėtų veikti. Tik įspūdis susikūrė, kad labai jau visi giria.

      Panaikinti
    3. O man pasirodė, kad buvo labai giriama, tik kalbu išskirtinai Instagram. Aišku, galiu logiškai pagalvoti, kad tik gavus tos pagyros nėra realios, bet vaizdą vistiek suformuoja kaip išgirto produkto. Vartotojui, kuris nenori labai daug gilintis tikrai susiformuoja išgirto, vadinasi gero (jei jis dar pasitiki influenceriais) produkto įspūdis. :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą