THE BODY SHOP "Moringa" rankų kremas su aliejinių moringų sėklų aliejumi

Jau tuoj tuoj... Lapai pamažu dažosi rudens spalvomis ir ima gelsti... Vėjelis vis stipriau kedena plaukus... Tuoj tuoj vilksimės šiltesnes striukes, o rankos pareikalaus pirštinių ir riebesnių kremų...
Rankų kremus aš linkusi skirstyti pagal jų panaudojimo galimybes: riebūs kremai sėdi ant mano kosmetinio staliuko ir lepina manę nakties metu, tuo tarpu lengvesni dažniausiai nugula rankinėje ir juos drąsiai vadinu rankinės draugais.

Šį kart pasakosiu apie pastarosios kategorijos rankinės draugą iš The Body Shop su aliejinėmis moringomis. Šiai dienai moringa yra įvardija kaip dar vienas, Lietuvoje dar mažai naudojamas supermaistas. Moringų augalai pasižymi dideliu antioksidantų ir naudingųjų medžiagų kiekiu. Neaišku, kaip tos medžiagos veikia, bet kremo aromatas, toks malonus, kad norisi uostyti, uostyti ir uostyti...

"Didelių darbų sėkmė dažnai priklauso nuo smulkmenų."
Livijus


Produktas: THE BODY SHOP "Moringa" rankų kremas su aliejinių moringų sėklų aliejumi
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Tailande
Paskirtis: drėkinti ir pakvėpinti rankas     
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva, greitai susigerianti konsistencija
Labiausiai nepatiko: formulė per lengva rimtesnėms rankų problemoms
Tūris: 30 ml
Kaina*: 6,40 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Neriebus ir lengvai įsigeriantis rankų kremas su aliejinių moringų ekstraktu. Sudrėkina ir pakvėpina rankų odą.


Matalo imitacijos plastikinė pakuotė tubelės formos su juodu užsukamu dangteliu. Kompanijos kremų pakuotės praktiškai nekinta jau kuris laikas: dizaine vyrauja viena spalva ir pagrindinio augalo motyvas, viską vienija keli užrašai. Nieko naujo nepasakysiu - pakuotė maloni akiai, patogi išspausti produktą lauk ir sunaudoti iki paskutinio lašelio.

Kvapas. Saldžios saldžios, tačiau kartu ir šiek tiek gaivios egzotiškos baltos gėlės. Niekad gyvenime nesu uosčiusi moringų, tačiau visi produktai su šia priemone kvepia labai panašiai, tad manyčiau, kad tiksliausia būtų apibūdinti moringų kvapu. Moteriškai, egzotiškai ir skaniai...

Konsistencija labai lengva. Priemonėje jaučiamas šioks toks vandeningumas, tačiau konsistencija tvirta ir netekanti, neturi ir jokio riebumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis OilSodium Polyacrylate, Cetyl Alcohol, Parfum, Pentaerythrityl Distearate, PhenoxyethanolCaprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycine Soja Oil/ Soybean Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Moringa Oleifera Seed Oil, Myristamidopropyl PG-dimonium Chloride Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Linalool, Benzyl Salicylate, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Geraniol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Caramel, CI 19140/ Yellow 5.

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Šis rankų kremas tiesiog tobulai tinka gyventi rankinėje ir pasitepti rankas bet kuriuo paros metu. Jis greitai susigeria į odą, lengvai padrėkina, lygina, švelnina rankų odą. Tačiau puikiai suprantu, kad šaltąjam sezonui kremas būtų visiškai netinkamas gydyti odos išsausėjimus ir sudirgimus. Greičiau tinka suteikti rankoms komfortą ir lengvai padrėkinti nei iš tiesų gyvdyti.

Rankinės draugas nepalieka jokios jaučiamos plėvelės ant rankų odos ir visiškai neturi lipnumo, net ir tepant šiek tiek didesnį priemonės kiekį. O jau kvepia... stiprus ir intensyvus kvapas jaučiamas ilgokai, ir turi iš tiesų patikti, nes ilgesnį laiką jaučiant stiprokas kvapas gali erzinti. Šiuo metų laiku kremas man labai labai patinka ir visiškai atitinka mano vasariškus, rudens pradžios lūkesčius. Tikriausiai patiktų ir žiemos metu, kaip kremas, kuris lengvai padrėkina, švelnina ir suteikia komforto rankoms dienos metu. Tik va, vakarui tuomet būtinas kitas, riebesnis kremas. Patiko! TBS kremai man visai patinka, jei nesitiki riebumo ir gydymo (išskyrus TBS kanapių kremas - ten riebumo bomba, gebanti pagydyti bet kaip išsausėjusias rankas).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai