CATRICE "Re-Touch" maskuokliai: "Brightening" skirtas šviesinimui "010 Lavender" ir "Anti-Dark Circle" skirtas paslėpti tamsius paakius "020 Yellow"

Mano sunkiausiai išsprendžiamas makiažo galvosūkis visgi yra, ir visuomet buvo, juodi paakiai. Žinau, kad juos reikia maskuoti, tačiau net tankiausiai maskuojantys maskuokliai jų negeba paslėpti. Visažistė ir makiažo meistrė man buvo rekomendavusi maskuoti juos su kreminiu, veidui skirtu maskuokliu, tačiau deja deja, nors vizualiai rezultatas tampa geriausiu, kokį pavyksta pasiekti, bet tokios konsistencijos maskuoklis sukrenta į paakių raukšleles ir... na pačios suprantate, visai nepuošia.

Dar viena išeitis buvo spalvotieji maskuokliai. Raudonas maskuoklis tikrai gelbėdavo ir paslėpdavo, tačiau ir jį reikėjo išmokti padengti, o ir mano turėti būdavo tirštesnės, kreminės konsistencijos. Šiuos Catrice maskuoklius turėjau jau senai, tačiau anksčiau (turėdama dar krūvą priemonių) jų nepradariau ir išbandžiau tik prieš pat vasaros pradžią. Nepaprastos alyvinė (rožinė) ir ryškiai geltona spalvos žada išspręsti ir tamsių paakių problemas ir pašviesinti odą strateginėse veido vietose.

"Skirtumas tarp teisingo žodžio ir beveik teisingo žodžio yra toks pat kaip tarp žaibo ir jonvabalio."
M. Tvenas


Produktas: CATRICE "Re-Touch" maskuokliai: "Brightening" skirtas šviesinimui "010 Lavender" ir "Anti-Dark Circle" skirtas paslėpti tamsius paakius "020 Yellow"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: pamaskuoja tamsius paakius ir pašviesina
Labiausiai nepatiko: reiktų atsargiai dozuoti - kiek didesnis kiekis sukrenta į raukšleles
Tūris: kiekvienas po 1,5 ml
Kaina*: kiekvienas po 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas:
"BRIGHTENING": Miela alyva. Praktiškas pagalbininkas patobulina veido spalvą: skystas maskuoklis su vidutiniu dengimu ir levandos atspalviu neutralizuoja geltoną odos atspalvį. Minkštas šepetėlis lengvai padengia kreminės tekstūros produktą ir jį paskirsto. Maskuoklis turi iki 18 val veikiantį drėkinamąjį efektą. Jei norima, prieš maskuoklį galima padengti praimerį, kad prailginti makiažo laiką ant odos. Po maskuoklio ant veido padenkite makiažo pagrindą ir atsargiai išsklaidykite.
Levandų atspalvio maskuoklis padeda paslėpti geltonus tonus ir dėmeles, suteikdamas odai gaivumo ir sveikos išvaizdos.


"ANTI-DARK CIRCLE": Rytinis pagalbininkas. Praktiškas grožio pagalbininkas patobulina veido spalvą: vidutinio dengimo skystas maskuoklis geltono atspalvio. Minkštas šepetėlis lengvai padengia kreminės tekstūros produktą ir jį paskirsto. Maskuoklis turi iki 18 val veikiantį drėkinamąjį efektą. Jei norima, prieš maskuoklį galima padengti praimerį, kad prailginti makiažo laiką ant odos. Po maskuoklio ant veido padenkite makiažo pagrindą ir atsargiai išsklaidykite. 
Geltonas maskuoklis padeda paslėpti melsvas ir violetines dėmes, kaip kad tamsius paakius ir smulkias kraujagysles.



 Maskuoklių pakuotės spindinčio metalo imitacijos, išsukamos pakuotės dailios, atrodo labai gražiai, o skirtingos spalvos etiketės neleidžia sumaišyti, kuris produktas yra kuris, lengvai identifikuoti ir iš karto paimti norimą pakuotę. Tik gaila, kad etiketės labai greit nusitrina ir praranda tą gražią išvaizdą.

Makiažo aplikatorius plonų plaukelių, suformuotas iš šepetėlių. Patogus padengti produktą, tačiau paskirstyti nelabai - aš griebiuosi papildomo šepetėlio arba kempinėlės.

Kvapas neutralus, būdingas kreminiams veido produktams.

Konsistencija. Nors produktas skystas, tačiau konsistencija sunkoka. Aišku, neprilygsta kreminiams veido maskuokliams, bet sunkumas jaučiasi.


Sudėtis:
"BRIGHTENING"AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PEG-10 DIMETHICONE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, MICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TIN OXIDE, TALC, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"ANTI-DARK CIRCLE"AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PEG-10 DIMETHICONE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, MICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TIN OXIDE, BHT, TALC, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.


Poveikis. Abu maskuoklius dengiu su šepetėliu, tačiau dažniausiai paskirstau makiažo šepetėliu, kartais tiesiog pirštais ir įtapšnoju kempinėle. Abi priemonės dengiasi storu sluoksniu ir spalvos turi gerą pigmentaciją. Reiktų nepamiršti, kad tokių intensyvių spalvų produktus reikia dengti prieš makiažo pagrindą, ir paskui paakių zoną sulyginti su veido spalva makiažo pagrindu.

Geltonąjį maskuoklį naudoju pašviesinti savo juodus paakius. Pagal spalvotyrą geltonas atspalvis naudojamas violetiniams ir melsviems tonams maskuoti, tačiau neblogai pamaskuoja ir paakius. Tuo tarpu rožinis labiau iššviesina paakius, suteikia akims žvitrumo, žvilgsnis atrodo gyvesnis ir veidas - sveikesnio, tarsi gerai pailsėjusio žmogaus. 😀

Makiažai su abiem maskuokliais - tamsios paakių zonos praktiškai nesimato!

Maskuoklius reikia dengti labai nedideliu kiekiu ir labai atsargiai. Didesnis kiekis maskuoklio visuomet sukrenta į paakius. Todėl čia tikriausiai sudėtingiausia šių maskuoklių dalis, surasti kiekį, kuris pakankamai gerai padengtų, tačiau nesukristų į paakius.

Iš esmės abu man labai patinka. Galbūt šiek tiek sunkoka atitaikyti reikiamus kiekius, konsistencija nėra pati lengviausia, tačiau abu maskuokliai puikiai atlieka savo darbą, jei tik pavyksta padengti ne per daug. Dar tikriausiai reiktų paminėti, kad abiejų kiekis visai mažytis - 1,5 ml yra labai nedaug, ir jau pastebiu, kad geltonasis (kurį naudojau dažniau) gali baigtis bet kurią dieną. Manau mano situacijoje reiktų dažniau panaudoti spalvotus maskuoklius - kol kas jie geriausiai maskuoja pajuodusius ir pavargusius paakius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai