JELLY PONG PONG "Coffee + Coconut" lūpų šveitiklis su kavos ir kokosų aromatu

Lūpų šveitiklis atrodo kaip ir nebūtina priemonė, tiesa? Tos, kurios turi sausas ir nuolat šerpetojančias lūpas, kad ir sunaudoja krūvas balzamų per trumpą laiką, vistiek tos šerpetojančios lūpų bėdos nepavyksta pilnai išspręsti... O tuomet jau bene visi lūpų dažai dengiasi ne tik kad netolygiai, bet ir dar labiau paryškina visus pasausėjimus... Tikriausiai lengviausias ir greičiausias būdas tokiai bėdai spręsti (kalbu tik apie dekoratyvinę pusę, lūpos dažnai sausėja ne šiaip sau - trūksta vitaminų, o gal kamuoja sveikatos problemos?) yra reguliarus arba pagal poreikį lūpų šveitimas. Šiandien papasakosiu apie natūralesnį, sveikesnį ir saugesnį pasirinkimą - Jelly Pong Pong šveitiklį su kavos ir koksų aromatu.

"Jei norite prajuokinti Dievą, papasakokite jam apie savo ateities planus."
V. Alenas



Produktas: JELLY PONG PONG "Coffee + Coconut" lūpų šveitiklis su kavos ir kokosų aromatu
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: lūpoms nušveisti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus, tačiau veiksmingas
Labiausiai nepatiko: brangus
Tūris: 10 ml
Kaina*: $19,00 US (16,24 EUR)
Kur galima įsigyti: jelly pong pong
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas:  Taukmedžio sviesto pagrindo lūpų šveitiklis padeda nušveisti lūpas, suteikia joms švelnumo, pašalina negyvą odą. Lūpos įgauna apimties ir tampa paruoštos dekoratyviniams lūpų produktams. Sudėtyje yra auksinio cukraus, jojobos ir erškėtuogių aliejų. Šveitiklis švelniai pašalina sausą ir atpleišėjusią odą. Po jo bet koks lūpų produktas dengsis tolygiai, be sausų plaušelių.
Naudojimas: paimkite žirnio dydžio produkto kiekį ant piršto ir švelniai pamasažuokite į lūpų odą. Nuskalaukite lūpas ir nusausinkite. Tuomet jas palepinkite mėgstamu lūpų balzamu, kad užrakintumėte viduje drėgmę.


Jelly Pong Pong kompanijos produktų pakuotės visuomet labai išskirtinės ir traukia žvilgsnį. Šiuo atveju turime nuostabaus grožio kartoninę dėžutę su miesto aikštės pieštine panorama ir staliuku, prie kurio pakuotė kviečia kavos. Gausybė užrašų leidžia rasti reikiamą informaciją, tačiau įspūdingiausia čia - būtent piešti paveiksliukai - nesitikėtum, kad šveitiklis galėtų būti supakuotas tokioje kartoninėje dėžutėje, tiesa?

O va viduje esantis plastikinis indelis, užsuktas juodus dangteliu visiškai nepaliko jokio įspūdžio. Neoniniai rožiniai užrašai manęs visiškai nežavi ir man niekaip nesiderina su kartonine dėžute. Indelis buvo apsaugotas popieriniu (o gal plastikiniu, jau nebepamenu) nulupamu barjeru, apsaugančiu produktą nuo deguonies ir išankstinio gedimo.

Kvapas turėtų būti kavos ir kokosų, tačiau man kvepia kava su pienu, tokią, kokią mėgstu - ne per stipri, ir ne per saldi, tiesiog tobula. Saldus ir priemonės skonis, tačiau čia jau jaučiasi aliejai - patekus į burną nieko nenutiks, tačiau geriau nevalgyti.

Konsistencija. Aliejai su cukraus dalelėmis. Sušilę nuo kūno odos jie tirpsta, lydosi, konsistencija skystėja.


Sudėtis: Sucrose**, Aqua (water)**, Ethylhexyl Palmitate*, Cetyl Babassuate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**, Glycerin**, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil**, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil**, Fragrance (Parfum), Sorbic Acid**. 
May contain: Titanium Dioxide (CI 77891)**, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**.
*iš augalų
**natūralus
100% Cruelty Free - nei produktas, nei jo sudėtinės dalys netestuotos su gyvūnais.
Tinka veganams.
Be mineralinių aliejų, be parabenų, be ftalatų.
Be gliuteno.
Nekemša porų.
Hipoalerginis


Poveikis. Nedidelį šveitiklio kiekį dengiu ant lūpų ir masažuoju tiek ilgai, kiek turiu laiko ar kiek man tuo metu norisi. Šveitiklis tiesiog nuostabiai kvepia kava su pienu, ir tas kvapas visuomet mane pradžiugina! Jaučiu, kaip švelniai jis veikia - šveitimo metu atrodo, kad tikrai nesugebės pašalinti negyvos odos, tačiau geba - suteikia lūpoms ir švelnumo, ir pašalina pasišerpetojimus ir palygina odą. Po šveitimo visa dekoratyvinė lūpų kosmetika atrodo ženkliai geriau.

Tiesa, tai nėra mano mėgstamiausias, kada nors bandytas šveitiklis lūpoms. Man labiau patinka Lush lūpų šveitikliai, kurių dalelės aštresnės, šveitimas intensyvesnis ir spartesnis. Savaime suprantama - tai prioritetų klausimas: vieniems patinka švelnus, kitiems grubesnis šveitimas. Jelly Pong Pong formulė tikrai gera, veikia nepriekaištingai, tiesiog aš mėgstu aštriau ir... ar tikrai lūpų šveitiklis privalo būti toks brangus? Abejoju...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai