LISTERINE "Cool Mint" antibakterinis burnos skalavimo skystis

Burnos skalavimo skystį, kaip funkcionalų produktą burnos ertmės švarai palaikyti aš mėgstu, tačiau visuomet turiu bėdų su pernelyg aštriais, burnos gleivinę griaužiančiais burnos skalavimo skysčiais. Mano vyras dievina "Listerine" skaliklius, o aš daugumos jų paprasčiausiai negaliu naudoti - jie man per aštrūs, 30 sekundžių burnoje tikrai neišlaikau, galiausiai jie taip griaužia, kad imu ir apsiašaroju, o po to norisi, kad griaužimas kuo greičiau praeitų... Gyvendama Anglijoje mylėjau dvisluoksnį burnos skalavimo skystį, kurių vienas buvo tarsi aliejukas ir visuomet labai švelniai, bet ne mažiau efektyviai valydavo. Lietuvoje buvau atradusi tik Ecodenta su šalavijais, kuris man labai patiko (Hmm... reiktų ką iš Ecodentos dar įsigyti), o vyro pripirkti Listerine (gal dar Zero visai nieko) man visuomet buvo per stiprūs ir spėkite, ar aš juos naudojau? Tikrai ne reguliariai... šį kart namuose atsirado litrinis Listerino butelis, apie kurį šiandien šiek tiek daugiau.

" - Arbatėlė... - atsiduso Pelėda, su pasimėgavimu įkvėpdama iš arbatinuko sklindantį aromatą. - Koks nuostabus reiškinys!
- O taip! - pritarė Pūkuotukas. - O būtų dar nuostabiau, jeigu šalia atsirastų tie gardūs šokoladiniai pyragaičiai!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: LISTERINE "Cool Mint" antibakterinis burnos skalavimo skystis
Gamintojas: "Johnson & Johnson". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: valyti burnos ertmę, saugoti nuo apnašų
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: veiksmingas
Labiausiai nepatiko: per aštrus, griaužia burnos ertmę
Tūris: 1000 ml
Kaina*: 8,69 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Naudojant du kartus per dieną, Listerine Coolmint suteikia ilgalaikę burnos gaivą ir 24 valandas apsaugo dantis nuo apnašų. Įrodyta, kad Listerine Cool Mint:
- Padeda išvengti ir sumažinti dantų apnašas - pagrindinę dantenų ligų priežastį
- Naikina bakterijas tarpudančiuose
- Gaivina burnos kvapą.
Listerine sudėtyje yra gamtoje randai unikalūs antiseptiniai eteriniai aliejai:
- Čiobrelis
- Eukaliptas
- Gaulterija
- Pipirmėte.

Naudojimas: ypač veiksmingas naudojant ryte ir vakare po dantų valymo šepetėliu. Įpilkite 20 ml , skalaukite dantis ir dantenas maždaug 30 sekundžių, po to išspjaukite. Netinka naudoti vaikams iki 12 metų.

Sudėtis: Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Aroma, Methyl  Salicylate, Thymol, Menthol, Sodium  Benzoate, CI 42053.


Mano nuomonė. Didelė Listerine pakuotė savo forma visiškai tokia pat, kaip ir kitų kompanijos produktų - skaidraus plastiko, juodo plastikinio dangtelio. Priemonės kvapas ir skonis stiprios, labai stiprios mėtos, kuri tiesą pasakius man per stipri. Šį skaliklį naudojau vos kelis kartus ir kiekvieną kart jis man per stipriai išgriauždavo burnos ertmę... Suprantu, kad taip turi veikti, bet man per stiprus...

Apskritai Listerine burnos skalavimo skysčiai yra iš tiesų veiksmingi, ir tikrai ne veltui mano vyras juos taip mėgsta. Skaliklis puikiai šalina likusias po valymo apnašas, suteikia burnos ertmei gaivumo ilgesnį laiką ir tikriausiai geriausiai geba suteikti tą malonų švaros pojūtį. Tiesiog mano atveju tai per stipri priemonė. Jei nesiskundžiate jautria burnos gleivine, oda, dantenomis - Listerine gali būti vienas geriausių variantų. Na o aš, mieliau renkuosi švelnesnes priemones.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai