2018/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Maybelline, L'Oreal, Eco Tools, ECO LAB ir kt.

Ką gi, paskutinė diena prieš mano antrojo darbo pradžią. Jau rytoj keliauju į darbą su standartinėmis ofiso valandomis ir bandysiu išsiaiškinti kompresorių veikimo principus, vidaus sandarą, detales, gedimus, bandysiu susibendrauti su komanda ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Na, o apie vakaro metu dirbamą darbą kol kas dar negaliu daug pasakoti, jei įdomu - tai PaymentEra projektas, apie kurį galima visose socialinėse platformose sužinoti daugiau, sekti, mėgti, dalintis - ir jei įdomi Fin Tech ir ateities technologijos - kviečiu prisijungti.

Gerai, čia truputį į šoną, o dabar to, ko visi susirinkome - naujų pirkinių ir visokių naujienų. Tiesą pasakius per rugsėjį jaučiuosi išleidusi daugiau, nei galėčiau sau leisti. Iki šiol nelabai daug ir uždirbdavau, tad jaučiuosi išlaidaujanti savo santaupų sąskaita. Kita vertus, rudens pradžioje visuomet reikia visokių priemonių šiltąjam sezonui, o ir jaudintis tikriausiai neverta - netruks prabėgti mėnuo kitas ir piniginę papildys solidesnės sumos. Ką gi, ilgai nepliurpiu ir pristatau - naujokai mano vonioje ir ant kosmetinio staliuko.

"Visada išleisk nors vienu skatiku mažiau nei uždirbi."
Č. Kantu

Vonios priemonės kūnui I

1. MALIZIA vonios putos "Blackberry and Musk", 1 l
Didžiulis butelys vonios putų! Milžiniškas! Tiesą sakant dariau vieną užsakymą iš Eurokos ir norėjau vonios putų, bet neradau nieko, kas mane labai sudomintų. Galbūt šios buvo įdomiausios. Kol kas kvapas man įdomus, patinkantis, belieka tikėtis, kad kokybė bus patenkinama (kažkodėl tokia kaina tokio kiekio nesitikiu didelės prabangos).
Eurokos, 3,99 EUR

2. ECO LAB LOVECOIL kietas vonios aliejus "Anti-Stress", 4x10 g
Labai įdomus produktas, kurį jau spėjau išbandyti, tačiau po vieno karto tikrai nepasakosiu nieko. Pirminė nuomonė dažnai būna klaidinga, tad verčiau palauksiu ir pilniau išbandysiu, negu paskubėsiu ir darysiu išvadas.
Eurokos, pilna kaina 2,59 EUR, mokėjau 1,99 EUR

3. ECO LAB Baby vonios putos vaikams nuo 1 metų, 250 ml
Mano mažylis taip pat labai mėgsta vonios putas vonioje ir nors jam jau du metai, aš nenoriu į jo vonią pilti bet ką iš eilės, rizikuoti sausinti jo odelę ar maudyti pavojingų medžiagų pripumpuotose priemonėse. Eco Lab kompanija aš pilnai pasitikiu, tad tikiuosi geros priemonės ir draugiško produkto mažylio odai.
Eurokos, 4,19 EUR

4. DRESDNER ESSENZ Kuschel-Stunde vonios druska, 60 g
Įsivaizduoju, kad čia vienkartinė vonios druskos pakuotė. Šios kompanijos vonios burbulus bandžiau pernai ir man visai patiko kvapai. Šiemet pakerėjo tas karšto vyno, židinio ir Kalėdiškos nuotraikos kupinas pakuotės paveiksliukas. Noriu išbandyti dabar ir jei patiks, pirksiu daugiau, prieš pat Kalėdas.
Eurokos, 1,95 EUR

Vonios priemonės kūnui II: druskos

5. MERSEA DEAD SEA "Blue Ocean Angel" aromatinė jūros druska, 500 ml
Apie šią kompaniją esu girdėjusi nemažai gerų ir palankių atsiliepimų, tad susigundžiau įsigyti ir išbandyti. O šiemet druskų sakyčiau daugoka - ankstesniais metais tarp priemonių vyravo visokie burbulai, o šiemet pasinešiau druskytėms - kažkodėl viduje formuojasi nuomonė, kad jos yra sveikesnis ir saugesnis pasirinkimas kūno odai.
Eurokos, 6,49 EUR

6. BABUŠKA AGAFIJA "Sosnovaja" vonios druska, 800 g
Dar viena vonios druska ir šį kart rusiškas arsenalas. Kvapas, hmm... keistokas, bet galbūt priprasiu ir taps mylimiausia druska?
Eurokos, 3,49 EUR

7. #BODY WITH L💙V "Frisky Dreams" vonios druska, 500 g
Tiesą sakant sužavėjo pakuotė, prie šviesos spindinti visomis vaivorykštės spalvomis. Kvapas iš ties frisky - energingas ir truputį vyriškas, gal toks tinkamas abiems lytims. Hmmm... beliko išbandyti vonioje.
Eurokos, 4,59 EUR

8. ECO LAB "Restoring" vonios druska su spanguolių ekstraktu, 400 g
Na, ir jei dėl visų nusipirktų druskų turiu didesnių ar mažesnių abejonių, tai dėl šitos visiškai tikiu, kad man patiks. Paprasčiausiai kompanijos produkcija manęs dar nė karto nenuvylė - 4 aprašyti produktai, dar keli gyvena vonioje ir atrodo kompanijos produkcija pamažu okupuoja ne tik vonios kambarį, bet ir mano širdį.
Eurokos, pilna kaina 3,79 EUR, mokėjau 2,99 EUR

Veido priežiūra

9. CLINIANS "Attiva Antistress" tonikas su miškinių dedešvų ekstraktu, 200 ml
Nekenčiu toniko, kurį naudoju šiuo metu - tikiuosi greitai apie jį papasakosiu, kad dar kart sau įtvirtinčiau nuomonę apie kompaniją ir perspėčiau jus, jei kada gundėtės pirkti. Ieškodama ką noriu dar išbandyti, pagalvojau, kad tikriausiai nieko nesu bandžiusi iš Clinians kompanijos, nors akys visuomet užkliūdavo už priemonių... Nusprendžiau imti ir tiesiog pabandyti.
Eurokos, pilna kaina 5,99 EUR, mokėjau 3,89 EUR

10. CLINIANS "Attiva Antistress" dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis, 150 ml
Kadangi mano turimo likučiai sugedo, o naudojami tušai kaip tyčia labai atsparūs visiems miceliniams ir prausikliams, nusprendžiau išbandyti ir man naujos Clinians kompanijos priemonę, kuri turėtų nuvalyti ir vandeniui atsparų akių makiažą. Bandysiu. Gal jūs esate bandę ką nors iš šios kompanijos? Kokia jūsų nuomonė?
Eurokos, pilna kaina 5,79 EUR, mokėjau 3,76 EUR

11. ECO LAB "Lifting" paakių serumas, 30 ml
Šitą kremą naudoju jau berods savaitę laiko, ir jį iš tiesų sunkoka vadinti kremu - tiksliau būtų užvadinti serumu, dėl lengvos jo konsistencijos. Serumas turėtų suteikti paakiams stangrumo ir su šiuo produktu metu iššūkį ECO LAB. Paakių priemonės yra rizikingas reikalas - jei pilnai pateisins mano lūkesčius, tuomet rimtai, ECO LAB taps viena mylimiausių mano kosmetikos kompanijų.
Eurokos, 7,99 EUR

12. MAD HIPPIE Vitamin C serumas, 30 ml
Kaip tik skaičiuoju ir paskutinius veido serumo lašus, tad metas naujam. Apie šią kompaniją ir tolygiai, apie šį serumą girdėjau tiek gero, kad norisi ir pačiai to gėrio ant savo veido odos. Ech, greičiau baigtųsi šiuo metu naudojamas ir lukštensiu šį.
iHerb, pilna kaina $27,19 US, mokėjau berods apie $22 US (su visokiomis nuolaidomis ir panaudojusi sukauptus lojalumo pinigus)

13. THE FACE SHOP Thermo Firming mask - šildomoji, stangrinamoji veido kaukė, 50 ml
Korėjietiška kosmetika, kurią visuomet labai smagu išbandyti. Tiesa, šį kartą pakuotė nėra tokia jau standartiškai miela, kokiomis pasižymi korėjietiškos kosmetikos pakuotės. Tačiau labai sugundė tas šildomasis efektas - po tokių veido oda visuomet atrodo ir jaučiasi daug geriau. O dar kai artėja šaltasis sezonas...
ebay, $10,50 US

Rankoms

14. GREEN FEEL'S drėkinamasis skystas muilas su agurkų ir alavijų ekstraktais, 400 ml
15. GREEN FEEL'S minkštinamasis skystas muilas su medaus ir migdolų ekstraktais, 400 ml
16. GREEN FEEL'S maitinamasis skystas muilas su šaltalankių ekstraktu, 400 ml

Visus muilus, jei apie juos nuspręsiu kalbėti, būtinai aprašysiu ir palyginsiu kartu. Nežinau, kodėl šį kartą susigundžiau šios kompanijos muilais. Tikriausiai mano viduje rezgasi mintis, norinti susiformuoti galutinę nuomonę apie šios kompanijos produkciją. Kol kas viskas buvo labai jau vidutiniškai, bet nieko nesu bandžiusi nei kūnui, nei plaukams, tad dar keli produktai ir tikrai žinosiu, ar šios kompanijos priemonės yra vertos mano dėmesio.
ČIA, kiekvienas po 1,99 EUR

Burnos higienai

17. FORAMEN TRAVEL kelionis dantų šepetėlis ir dantų pasta
Šio mėnesio viduryje keliausiu į komandiruotę, tad jau pradėjau galvoti apie vietą lagamine ir kelioninę kosmetiką. Kadangi teks skristi lėktuvu, o biliete tik rankinis bagažas, noriu kiek įmanoma sutaupyti vietos viskam ir gerai apgalvoti, kokias priemones noriu vežtis su savimi. Didelis dantų šepetėlis man pasirodė visiškai nereikalinga priemonė. Tad šios pastos turės pakakti keturioms dienoms, o kompaktiškas dydis labai taupys vietą lagamine. Ar norėsite kosmetinės komandiruotei įrašo?
Eurokos, 1,67 EUR

18. JORDAN aviečių skonio vaikiška dantų pasta 0-5 metų vaikams,  50 ml
Aš visiškai nebuvau patenkinta vaikiška Vademecum pasta, kuria ir mano vaikas nenorėjo valytis dantukų, todėl ieškodama ką naudoti, beveik nesąmoningai pasirinkau Jordan - kompanija, kurios šepetėliai mano mažyliui patiko - turėtų tikti ir dantų pasta.
Eurokos, 2,39 EUR

19. - 20. ECODENTA šepetėlis itin jautriems dantims "Soft"
Na ką, užsakinėjau internetu ir negalėjau pasirinkti spalvos, tad vyrui matomai teks valytis geltonuoju šepetėliu. Visuomet labai palaikau lietuviškus gamintojus ir jei kokybė pasiteisins, gali būti, kad šepetėliai iš šios kompanijos bus keičiami kitais tokiais pat.
Eurokos, 2 x 2,65 EUR

21. ECODENTA minkštas dantų šepetėlis vaikams 1-7 metai
Na, ir analogiškai - šepetėlis mano mažiukui. Smagu, kad šį kart vyriškas, kaip tikram berniukui. Kažkaip galvoju visai smagu būtų turėti galimybę pasirinkti internetinėje parduotuvėje spalvas. Vienam kartui gal ir nieko tokio, tačiau šepetėliu dantis valome tris mėnesius, ir neduok Dieve mano vaikas gaustų rožinį... "fuij, mami, čia mergytei" 😆
Eurokos, pilna kaina 2,65 EUR, mokėjau 1,99 EUR 

Grožio smulkmenos

22. BRUSH TECHNIQUES želė kosmetiniams šepetėliams valyti, 250 ml
Kažkaip šampūnai nebegeba taip gerai išvalyti mano makiažo šepetėlių, o gal pradėjus kreminius produktus dengti šepetėliais, o ne rankomis, pakilo mano reikalavimai makiažo šepetėlių valikliams? Šiam šiuo metu taikoma nuolaida, tad nusprendžiau išbandyti.
Eurokos, pilna kaina 2,49 EUR, mokėjau 1,49 EUR

23. GILLETTE Venus "Comfot Glide Breeze" skustuvo galvutės, 2 vnt.
Skustuvas, kuris mano namuose gyvena berods jau 8 metus ir ištisai juo naudojuosi vis pakeisdama skustuvo galvutes. Ne išimtis ir šis kartas, tiesiog papildau galvučių atsargas.
Eurokos, 7,67 EUR

24. BARBARA HOFMANN muilas kosmetiniams šepetėliams plauti, 100 g
Ir dar viena priemonė makiažo šepetėliams švarintis. Kai kurie šepetėliai daug geriau išsiplauna su tradiciniu kietos konsistencijos plovikliu - bus įdomu išbandyti sukurtą specialiai šepetėliams.
Eurokos, pilna kaina 7,49 EUR, mokėjau 5,2 EUR

Vitaminai ir maisto apildai

25. NEUROZAN Mental Perfomance vitaminai smegenims, 30 kaps.
Studijų laikais šių vitaminų gerdavau prieš pat kiekvieną sesiją po vieną pakuotę ir stebuklingai lengva būdavo susikaupti, mokytis, pasiruošti... Kadangi šiuo metu abu mano darbai protinio pobūdžio su krūva naujos informacijos - jau įpusėjau gerti ir stebiu daug lenvesnį mokymosi procesą ir mažiau galvos laužymo - kaip sukurti/ padaryti/ paruošti vieną ar kitą užduotį.
Eurovaistinė, 13,99 EUR, su nuolaida sumokėjau 9,79 EUR

26. MERZ SPEZIAL DRAGEES maisto papildai plaukams, nagams ir odai, 60 dražė
Kadangi pamenčiau apie 60% savo plaukų per pastarąjį mėnesį! (Siaubas, kaip baisiai atrodo - ir yra, kai tavo plaukai smunka ne pavieniui, bet sruogomis!) Nusprendžiau - metas išbandyti ir kažkokius vitaminus. Apie šituos buvau daug girdėjusi, o ir viena jūsų sakė, kad labai geri rezultatai, tai laikau špygas ir vos baigusi Neurozan (kartu gerti negalima - nesuderinami), pradėsiu šitą.
Eurovaistinė, 15,99 EUR

27. NEW NORDIC "Active Women" multivitaminai moterims, 90 tabl.
Ir kadangi rudenį visuomet susilpnėja imuninė sistema, norėjau ją sutvirtinti multivitaminais. New Nordic sudėtinės dalys pasirodė geriausiai, tad atsidūrė mano namuose, tik vėl, teks palaukti, mat vitaminai ir mineralai kartojasi, o perdozuoti nenoriu.
Eurovvaistinė, 13,73 EUR, mokėjau 10,30 EUR

Makiažo šepetėliai

Gavau dovanų iš Eurokos už savo didelį užsakymą. Esu bandžiusi. Pats šepetėlis įdomus, bet greit suplyšta ir nėra toks jau būtinas makiažo įrankis.
Vertė - 1,89 EUR

29. REAL TECHNIQUES Shading Brush - šešėliavimo šepetėlis akims
Visad tokių šepetėlių trūksta, tad pildau dar vienu šešėliavimui.
Apie 8 EUR

30. ECOTOOLS Day to Night set - makiažo šepetėlių rinkinys
TopBeauty, 22,95 EUR

L'Oreal Naujienos


Oh, wow, kokios naujienos ir L'Oreal, koks paletės grožis 💖 Įsimylėjau spalvas ir nekantrauju kuo greičiau išbandyti ant savo akių... Labai dėkoju kompanijai už galimybę išbandyti!

Maybelline naujienos


Krūva nuostabaus grožio lūpų dažų... Ruduo nusimato įdomus ir spalvingas...
Ačiū Maybelline.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai ir naujienos. Pastebėjau, kad man labai svarbu patogumas, gebėjimas prisitaikyti ir lankstumas, todėl didžioji dalis šio mėnesio pirkinių atkeliavo iš Eurokos - patogi ir greita parduotuvė, kur gali ne tik susiformuoti krepšelį ir atsiimti parduotuvėje, bet ir gauti pristatymą į namus ar biurą. Jau nekalbu apie mokėjimo galimybės lankstumą - galėtų ir daugiau parduotuvių turėti tas geras lanksčias ir patogias pirkėjui sąlygas!  Ką gi, mėnuo man nusimato sunkus ir įdomus, tikriausiai šiek tiek sumažės ir įrašų skaičius, tačiau radusi laisvą minutę, būtinai prisijungsiu ir jums papasakosiu ką nors naujo!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai