PIRMAS ĮSPŪDIS. AVENE EAU THERMALE "Hydrance" drėkinamasis kremas sausai, dehidratuotai odai "Rich"

Trumpasis įrašas šį kartą bus skirtas mėginukai - kai tik turiu truputį daugiau laiko ir netingiu, vis atidarau kažką iš turimų ir išbandau. Taip taip, galėčiau sau tyliai juos pabandyti, tačiau noriu tais keliais sakiniais pasidalinti ir su jumis. Per tuos kelis metus buvo rašančių, kad ši trumpa nuomonė padėjo apsispręsti, mane pačią apsaugojo nuo kelių neapgalvotų sprendimų; žinau, yra ir tokių, kurios neskaito ir pirmojo įspūdžio įrašai joms visiškai neįdomūs. Ir viskas čia visiškai tvarkoje - kiekvienas atsirenka ką kaip ir kur nori skaityti. Tad, jei aktualu veido kremai, jei įdomi Avene produkcija, kviečiu savo pirmojo įspūdžio.

"Juokis - ir pasaulis juoksis drauge su tavimi, knark - ir miegosi vienas."
A. Biordžesas



Ką žada gamintojas: Pirmųjų raukšlių ir odos senėjimo prevencija odai, praradusiai skaistumą. 
Sudėtyje esantis aktyviųjų drėkinamųjų medžiagų derinys atkuria odos drėgmės pusiausvyrą. Šios medžiagos atkartoja drėkinamąją ir apsaugančią ašarų plėvelės sistemą – tai optimalus odos drėkinimas.
Rezultatas: greitas ir intensyvus, ilgalaikis odos drėkinimas. Atkurtas optimalus odos komfortas. 
Drėkinamasis kremas yra švelnios, kreminės konsistencijos, kuri suteikia odai didžiausią komfortą ir elastingumą.
Naudojimas: Tepkite vakare švariai nuvalytą veido ir kaklo odą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Avene Thermal Spring Water, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Triethylhexanoin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Benzoic Acid, Beta Sitosterol, BHT, Disodium EDTA, Parfum, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Sorbitan Isostearate, Aqua, Xanthan Gum.

Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 40 ml
Kaina: 20,59 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė


Mano potyriai. Va, tik nepasiruošk mėginio įrašui ir anksto ir jau pradedi jį naudoti visai neteisingai... Atrodo taigi čia veido kremas, viskas žinoma, tiesa? Va ir ne - ant mėginio niekur nenurodyta, kada kremą tepti. Ir tik pasiskaičiusi internete radau, kad kremą reiktų naudoti tik vakarais. Gerai, kad ryte tepiau tik kartą!

Kremas baltos spalvos, vidutinės kreminės konsistencijos su šiek tiek jaučiamu riebumu. Man labai patinka šio kremo kvapas - lengvas, gaivus, vandens su trupučiu gėlių. Ir esu tikra, kad kažkuris Avene produktas, kurį naudojau anksčiau jau taip kvepėjo...

Veido kremas greitai susigeria į odą, tačiau svarbu jo nepadauginti, nors tepant vakare, ant paviršiaus likusi riebi plėvelė man netrukdo, tad net ir panaudojusi daugiau nesukau galvos. Kremas labai sparčiai sudrėkina odą, jos nebetempia, jaučiamas malonus komforto jausmas, oda įgauna nepaprasto švelnumo... Ryte atsibundu su gražesne, lygesne veido oda - atrodo naudojau tik tris kartus, bet kremo poveikis labai greitas ir rezultatų netenka laukti. 

Man nelabai patinka kremo pagrindu pasirinktas mineralinis aliejus, tačiau tikriausiai dėl to kremas ant odos sukuria apsauginę plėvelę ir neleidžia odai išgarinti drėgmės? Šiaip tikrai neblogas kremas tinkamas išsausėjusiai ir sausai odai. Nežinau, ar labai tiktų jautriai, tačiau mano pirmas įspūdis labai geras.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai