ORGANIX "Argan Oil & Shea Butter" plaukų aliejus su argano ir sviestmedžio aliejais

Dažniausiai rinkoje siūlomų plaukų aliejų sudėtyse vyrauja silikonai - medžiagos kurios greitai suglotnins plauką, suteiks jam lygumo, minkštumo, švelnumo, bet ilgalaikėje perspektyvoje negydys. Tikriausiai dėl to plaukų aliejų vertinu kaip labiau dekoratyvinę priemonę, nei gydantį poveikį turintį produktą.

Jei prieš dvylika metų manęs kas būtų paklausęs, ką manau apie Organix produktus, tikrai būčiau juos įvardijusi kaip geriausius plaukų priežiūroje. Tuo metu galėjau sau leisti įpirkti šios kompanijos produkciją iš studentiškos stipendijos ir man patiko poveikis. Visgi, per dešimtmetį daug kas pasikeitė... aš atradau daug geresnių priemonių, pasikeitė mano plaukų būklė. Bet smalsumo apimta berods pernai nusipirkau plaukų aliejų - ar jis vis dar toks geras, koks man atrodė studijų laikais?

"Realybė yra tai, kas nuo tavęs neatstoja netgi tada, kai tu nustoji ja tikėti."
F. K. Dikas


Produktas: ORGANIX "Argan Oil & Shea Butter" plaukų aliejus su argano ir sviestmedžio aliejais
Gamintojas: "Vogue International". Pagaminta Tampa, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: lyginti, drėkinti plaukus, suteikti žvilgesio ir švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: plaukai tampa gerokai minkštesni ir švelnesni
Labiausiai nepatiko: efektas tik dekoratyvinis ir nėra toks geras, lyginant su kitomis priemonėmis
Tūris: 118 ml
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Lengvos tekstūros besvoris drėkinamasis atkuriamasis  plaukų aliejus. Lygina ir drėkina plaukus. Palepinkite plaukus išskirtiniu veikliųjų medžiagų deriniu. Drėkinamuoju sviestmedžio sviestu, kuris gerina plaukų ir galvos odos būklę. Besvoriu Argano aliejumi, kuris suteikia plaukams žvilgesio ir šilko švelnumo. Plaukų sruogos lieka lygios, natūralios garbanos švelnios ir minkštos, gerai sudrėkintos.
Naudojimas: nedidelį kiekį aliejaus užpilkite ant delnų, švelniai pamasažuokite ir tepkite švarius drėgnus plaukus. Gaminį galite tepti ir ant sausų plaukų, taip sudrėkinsite ir sutramdysite nepaklusnius plaukus. Nenuskalauti. Optimaliam rezultatui pasiekti naudokite su kitais Organix  Argan oil & Shea butter plaukų priežiūros gaminiais.


Plaukų aliejaus pakuotė skaidraus plastiko buteliukas su užsukta pompa viršuje, kuri gali užsifiksuoti į padėtį, kurios metu pompa nebepasispaudžia. Pakuotė visai patogi, tik viduje esanti plastikinė žarnelė yra per trumpa ir baiginėjantis produktui jo nebeįmanoma išpumpuoti. Likučius jauk krapštau juos įsipildama į ranką. Auksinis skystis išryškina esminę puošybos detalę - gale esančią aukso spalvos etiketę su augaliniais motyvais, primenančiais rytietiškus.

Kvapas labai malonus, vidutiniškai intensyvus. Kuo kvepia? Kosmetinis saldus aromatas, šiek tiek primenantis vanilę. Ant plaukų išlieka iki kelių valandų, bet ne itin ilgai.

Konsistencija. Geltonos spalvos priemonė kiek tirštesnės, nei saulėgrąžų aliejaus konsistencijos.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, CI 26100 (Red 17), CI 47000 (Yellow 11).

Poveikis. Pradėkime nuo priemonės sudėties. Produkto pagrindas - silikonai, kurie iš karto suteikia plaukams glotnumo, švelnumo ir spindesio, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje tikrai negydys plaukų ir jų nedrėkins. Kiek toliau matome ir drėkinimo funkcijas atliekančius argano ir sviestmedžio aliejus, tačiau naudodama šį aliejų aš tikrai nepastebiu, kad mano plaukai būtų drėgnesni ar atkurti.

Aliejus sugeba suvaldyti pasišiaušusius plaukus, suteikia jiems glotnumo, švelnumo ir žvilgesio ir labai maloniai kvepia. Nedidelis kiekis neapsunkina plauko, tad tikrai galima vadinti besvoriu aliejumi. Tačiau užtenka šiek tiek padauginti ir plaukai tampa sulipę ir apsunkinti, ir sukritę. Aš nebemanau, kad šios kompanijos kosmetika yra pati geriausia ar pati tinkamiausia mano plaukams, kokybė man daugmaž vidurkis - rinkoje tikrai turime geresnių produktų. Kažkada dėl tokio aliejaus alpau ir maniau, kad tai labai geras produktas, šiai dienai jo kokybė labai panaši į Dove - lyg ir gera ar nebloga, bet geresnių produktų tikrai yra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai