INGRID Cosmetics liquid lipstick Matt - skysti matiniai lūpų dažai Nr. 104

Prabėgo jau ne tiek mažai laiko, kai rinkoje pasirodė Ingrid lenkiška kosmetika, ir aš nufilmavau savo pirmojo įspūdžio filmuką  su šia kosmetika. Nuo to laiko jūs manęs vis paklausiate, kokia nuomonė apie vieną ar kitą produktą, tiek komentarais, tiek asmeninėmis žinutėmis ar laiškais elektroniniu paštu. Apie kai kuriuos kompanijos produktus jau senai esu papasakojusi plačiau - o tie, apie kuriuos neklausėte, liko pamiršti. Prieš kelias dienas gavau užklausą dėl šių skystų lūpų dažų, ir pagalvojau, kad jau geriau parašysiu trumpą apžvalgą su pilna nuomone, nei vėl bandysiu atsakinėti kelioms iš jūsų ilgu komentaru, juo labiau, kad šių lūpų dažų nelabai išeina apibūdinti vos vienu žodžiu. Tad skysti matiniai lūpų dažai (maniškiai labai ryškūs, bet yra ir natūralesnių spalvų), kokie jie ir ko iš jų galima tikėtis?

"Gyvenimo taurė būtų saldi iki šleikštumo, jei į ją nekristų karčios ašaros."
Pitagoras



Produktas: INGRID Cosmetics liquid lipstick Matt - skysti matiniai lūpų dažai Nr. 104
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 7 ml
Kaina*: 5,29 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -60% nuolaida, galima įsigyti už 2,12 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: INGRID skysti lūpų dažai - tai tobulas lūpų blizgio ir lūpų dažų derinys. Lūpų dažai idealiai dengiantys, tačiau kartu lengvai užtepami ir blizgūs. Unikali formulė suteikia puikią lūpų priežiūrą, todėl jos išlieka minkštos ir švelnios. Produktas garantuoja išskirtinę spalvą ir švytėjimą su ilgalaikiu poveikiu.


Lūpų dažų pakuotė labai paprasta ir kažkuo labai primena Rimmel Apocalips lūpų dažus. Plastikinė pakuotė ombrė efekto - nuo juodo dangtelio iki matinio plastiko, pro kurį matosi lūpų priemonės spalva. Tiesa, čia plastikas aiškiai jaučiasi pigus, labai paprastas.

Aplikatorius standartinių trumpų plaukelių, kirstos formos ir optimalaus dydžio. Patogus ir laiko patikrintas šepetėlis, kurį naudoja dauguma kompanijų. Padengimas su tokiu šepetėliu nesukelia problemų, dengimas paprastas ir gana tikslus. 

Kvapas. Priemonės sudėtyje yra naudojamos kvapiosios medžiagos ir iš tiesų dažai turi 

Konsistencija žinoma skysta, jaučiama ant odos ir išdžiūvusi matinio užbaigimo.


Sudėtis: Isododecane, Petrolatum, Dimethicone, Kaolin, Cera Alba (Beeswax), Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Shorea Robusa Resin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, PEG-8, Ethylparaben, Butylparaben, Limonene, Tocopherol, Propylparaben, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Linalool, Citral.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15985, CI 15880, CI 15850, CI 75470, CI 77510, CI 77289, CI 45370, CI 45410, CI 45430, CI 77742, CI 77288, CI 73015.


Poveikis. Manyčiau, kad vienintelis šios priemonės privalumas yra tik gražus ir man patinkantis koralinis (rožinis su oranžiniu) atspalvis, kuris itin tinka šiltąjam sezonui ir rudens pradžiai. Pirmo įspūdžio filmuke aš labai džiaugiausi spalva, ir nors tada pastebėjau pirmuosius trūkumus, tačiau vertinau, kaip kasdienai tinkamą priemonę. Deja, nepasakyčiau, kad tinka kasdienai, nepatinka man ir renginiuose ar svarbiomis progomis.  

Visų pirma lūpų priemonė sunkiai dengiasi tolygiai ir palieka dryžius ir spalvos netolygumą, nepasakyčiau, kad labai džiugina ir plonytė pigmentacija. Tačiau būtent dėl tos plonytės pigmentacijos, priemonė visai smagiai jaučiasi ant lūpų, neapsaunkina, nors ir jaučiasi, kad produktas sausos, matinės konsistencijos.

Tik pasidažius lūpas priemone jų negalima suspausti, ne tik dėl jaučiamo lipnumo, bet ir produktas iš karto suskilinės ir atrodys labai negražiai. Tačiau... jei pasidažoma ir leidžiama pilnai išdžiūti, tokios bėdos iš karto neišryškėja. Ir labai svarbu dengti ne daugiau, kaip du plonyčius sluoksnius ir kas kart atnaujinant senus dažus nuvalyti - priemonė visiškai negali būti sluoksniuojama ant seno sluoksnio ar dengiama storai - ne tik stipriai apsunkins lūpas, bet ir negražiai ant jų nuguls. Deja, bet dažai ir šiaip turi būti dengiami ant nepriekaištingai paruoštų lūpų, nes paryškins visus netolygumus ir kiekvieną atsilupusią odelę. 


Galiausiai reikia pakalbėti apie išlikimą. Dažai iš tiesų nudžiūva matiniu efektu, tačiau neturi to iki perštėjimo sausinančio lūpų efekto. Taip, tikrai šiek tiek pasausins, bet man atrodo mažiausiai iš visų mano turimų matinių priemonių, kas visai džiugina ir kaip ir galėtum nešioti kasdien. Priemonė neblogai atlaiko valgius ir gėrimus, tačiau bučinių - visai ne. Didžiausia problema man su išlikimu - jau po 1-1,5 val nuo padengimo dažai ima skilinėti ir ima atrodyti vis baisiau ant lūpų. Galiausiai po 2 val nuo padengimo neapsikenčiu ir nusivalau viską lauk - vaizdelis būna kraupokas...

Privalumais tikrai įvardinčiau lengvą formulę, kuri neapsunkina lūpų, labai silpną sausinantį efektą ir neprastą patvarumą maistui ir gėrimams. Bet visa kita - tragedija! Išlikimas, pigmentacija, tekstūra, sluoksniavimasisis.... nieko padoraus. Taip, Ingrid priemonės pigios, bet šitie dažai tikrai neverti dėmesio, daugiau problemų, negu realaus džiaugsmo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo

Komentarai