RUDY Nature & Aroma "Magnolia" rankų ir kūno losjonas

Trečiuoju šiandienos įrašu pasirinkau papasakoti apie kūno losjoną milžiniškoje pusės litro pakuotėje su juokinga kaina. Tai mano sandėliuko turtai, kuriame vis dar yra keletas priemonių ir vis pagalvoju, kad pirmiausia sunaudoti reiktų jas, tačiau tiesą pasakius užmirštu. Bandau iš savo vidaus išgyventi kaupikę, mėgstančią turėti papildomą buteliuką "dėl visa ko", bet man nelabai pavyksta. Va, baigėsi tonikas ir neturiu nei kaip, nei kada nuvažiuoti iki normalios parduotuvės, ilgai naršiusi niekaip neišsirenku ką toliau bandyti ir tai man kelia stresą! Keli metai atgal kiekvienam produktui vonioje turėjau pakaitalą sandėliuke, tačiau ėmiau sandėliuką optimizuoti, pastebėjusi, jog kai kurie produktai sugedo ir paprasčiausiai teko mesti lauk... Ką gi, tikiuosi iš šios situacijos sprendimas susidėlios pats savaime, kažkaip...

"Kai žmogus nežino, į kurį uostą plaukti, joks vėjas nebus palankus."
Seneka


Produktas: RUDY Nature & Aroma "Magnolia" rankų ir kūno losjonas
Gamintojas: "Rudy Profumi" SRL. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: kūno ir rankų odai drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: per trumpai drėkina odą
Tūris: 500 ml
Kaina*: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


Didžiulė priemonės pakuotė talpina didžiulį, pusės litro losjono kiekį. Patogi pakuotė su pompa, tad tiesą pasakius niekad netenka vargti norint išpumpuoti lauk reikiamą priemonės kiekį. Aš šitą losjoną nusipirkau dėl buteliuko dizaino: žalsvas losjonas viduje  ir baltais magnolijų žiedai ir lapais puošta pakuotė. Ech, kaip gražu viskas išorėje... kad ir kaip nuvalkiota tai gali pasirodyti, bet man tokia puošyba iš žiedų ir augalinių motyvų pati gražiausia. Visuomet atkreipiu dėmesį į būtent tokias, gėlėmis puoštas pakuotes....

Kvapas. Gaivus, augalinis, galbūt šiek tiek primena baltas gėles, tačiau turi kažkokį sunkesnį pudrinė ar muilinį pokvapį. Jei būtų tik gėlės - aromatas būtų daugiau nei nuostabus, bet čia - toks labai jau pusėtinas.

Konsistencija. Losjonas dažytas švelniai švelniai žalsva spalva. Kadangi tai losjonas, tikriausiai savaime aišku, kad lengvos, šiek tiek vandeningos konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Gliceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Parfum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Ethoxydiglycol Oleate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).


Poveikis. Man patinka, kad priemonė labai greitai susigeria į odą ir ant paviršiaus nepalieka nei nemalonios riebios, nei kažkokios kitos plėvelės. Kvapas ant odos išlieka dar kuris laikas, tačiau nepasakyčiau kad labai ilgai.

Priemonė gaivina ir drėkina odą, ir pirmu patepimu atrodo visai neblogai. Deja, mano oda jau po 8-10 val. pareikalauja naujo kremo dozės ant odos, ji ima jaustis labai sausa, jei niekuo nepatepu - ima tempti nuo sausumo... Tad drėkinamasis efektas labai jau trumpalaikis. O ir sudėtis manęs labai nedžiugina - tiek daug geltonos ir raudonos spalvos nemačiau jau senokai... Kad ir nesu didelė natūralistė, tačiau norisi kuo saugesnių variantų.

Nors priemonės kiekis milžiniškas, bet dažnai naudojant priemonėje esantis kiekis greitai senka, o ir vienkartinė dozė man pasirodė didesnė nei kitų kūną drėkinančių priemonių. Nors produktas nėra tragiškas, bet ne, nepatiko... Vienintelis aspektas, kuriuo nuoširdžiai džiaugiuosi yra priemonės pakuotė. Visgi... dienos pabaigoje svarbiausias lieka pats produktas, o ne plastikas, į kurį jis supakuotas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai