O.P.I. nagų lakas "Elephanta Stic Pink" (NL I42)

Šis rugsėjis man labiau primena vasaros pabaigą, nei tą tikrąjį rudenį, kokį esame pratę matyti. Tikriausiai dėl to man dar visai nesinorėjo paleisti ryškių spalvų ne tik aprangoje, tačiau ir manikiūre. Pastarąjį kartą savo nagus lakavau OPI rožiniu nagų laku, primenančiu vasarą... ir nors sakiau, kad tai paskutinis ryškus, vasarai tinkamas nagų lakas, šiandien ant mano nagų džiūva dar vienas ryškesnis... Taigi, pasižiūrime į OPI variantą?

"Žvilgčiojimas į svetimus langus rodo, kad esi labai vienišas."
M. Šarganovas


Produktas: O.P.I. nagų lakas "Elephanta Stic Pink" (NL I42)
Gamintojas: "OPI Products Inc.". Pagaminta Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: tikėjausi šiek tiek ilgesnio išlikimo
Tūris: 15 ml
Kaina*: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Nagavita, Top Beauty, Salon Pro 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Tosylamide/ Epoxy Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Bentonite, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, CI 77891, CI 19140, CI 77000, CI 42090.


Mano nuomonė. Man patinka tvirtas, kokybiškas buteliukas - paėmus į rankas aiškiai jaučiasi priemonės svoris, kokį turi dauguma kokybiškesnių produktų. Aplitorius vidutinio pločio, ir daugmaž vidutinio ilgio - gal vos vos ilgesnis nei standartinis, kirptas tiesiai. Tokio tipo šepetėlis optimaliausias variantas visiems: ir dengimas nei per platus, nei per siauras, ir šepetėlio kontrolė nei per laisva, nei per tvirta... 

Nagų lakas daugmaž vidutinės konsistencijos, gal vos vos į skystąją pusę. Dengiasi lengvai ir tolygiai, nesukurdamas dryžių ar burbuliukų. Šito lako pigmentacija gera ir visai pakanka vieno spalvos sluoksnio normaliam efektui išgauti. Tiesa, antrasis padeda kiek paryškinti spalvą ir suteikti jai sodrumo.

Pirmas sluoksnis

"Elephanta Stic Pink" atspalvis rožinis, tas tikrasis baby pirk rožinis, tik vos vos prislopintas, ne toks ryškus ir intensyvus, sakyčiau su trupučiu oranžinio atspalvio, kuris tampa matomas prie skirtingo apšvietimo. Visgi manyčiau tinkamiausias šiltiems orams. Praeitą savaitę kelias dienas, dėl atvėsusių orų norėjosi spalvą nusivalyti, tačiau vėl pašvietus saulei supratau, kad tokio intensyvumo spalvos man vis dar patinka, labai patinka.
Atspalvis turi spindesio efektą lakui išdžiūvus, pati formulė gryna, kreminė - be jokių papildomų blizgučių ar priedų.


Iš OPI tikėčiausi itin ilgo išlikimo - kompanija itin išgirta, ir mano aplinkoje visuomet vertinama, kaip geriausių nagų lakų gamintoja, tačiau, išlikimo laikas nepatenkino mano lūkesčių. Labai labai norėjau, kad išliktų ilgiau, tačiau man išliko 5 dienas, kaip ir bet kuris standartinis lakas. Kiek trumpai, bet vistiek, jo kokybe esu labai patenkinta.
O tu dar dėvi ryškias, vasarai labiau tinkamas spalvas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai