MISS SELENE nagų lakas Nr. 242

Intuityviai renkuosi spalvas ir atspalvius įvairiais metų laikais ir gyvenimo etapais. Šiai dienai žiūriu į savo rugsėjo pasirinkimus ir matau labai labai daug ryškių atspalvių, tiek makiaže, tiek manikiūre, tiek drabužių pasirinkime. Kol kas visai nenoriu prislopintų atspalvių ir prislopintų, sodrių, tačiau tamsesnių spalvų, tad... bandžiau Miss Selene geltoną nagų laką. Tikriausiai dabar galvojate, kad geltonu lakavau visai nesenai, bet tiesa ta - ana geltona buvo saulės ar kiaušinio trynio geltonumo, o ši visai kitokia. Pasižiūrime?

"Pamilus save prasideda visą gyvenimą trunkantis romanas"
O. Vaildas



Produktas: MISS SELENE nagų lakas Nr. 242
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelis kiekis buteliuke
Labiausiai nepatiko: visiškai nelaiko ant nagų
Tūris: 5 ml
Kaina*: 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, ceryx
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Blizgus, ilgalaikis ir greitai nudžiūstantis nagų lakas mažame dailiame buteliuke. Puikiai tinka kelionėms. Didelis atspalvių pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain +/-: Mica, Polyethylene Terephtalate, Synthetic Flourphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Stearalkonium Hectorite, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77163, CI 77000, CI 77742, CI 74260, CI 75470, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Man labai labai patinka kompaktiški šios kompanijos nagų lakų buteliukai. Talpindamas vos 5 ml (kas beje irgi labai patogu, nes vistiek nesunaudojame didelio priemonės kiekio), nagų lako buteliukas atrodo mažulytis, užima nedaug vietos, tad kur nors važiuodama ilgesniam laikui, mieliau įsimetu šios kompanijos nagų laką, negu kitus turimus lakus. Man visai patinka ir  aplikatorius ant trumpo kotelio duodantis didesnę šepetėlio kontrolę, o standartinio dydžio galvutė patogi norint pasiekti nago kraštelius. Tiesa, prie nago guolio šepetėlį reikia vos vos paspausti, kad išgauti platesnę formą, tačiau tai man nesukelia jokio diskomforto.

Vienas sluoksnis

 Nr. 242 atspalvis geltonas, tačiau turime itin daug įvairių geltonų spalvų tiesa? Pradedant nuo itin šviesaus, baigiant beveik oranžiniu. Šią spalvą geriausiai apibūdina angliškas terminas chartreuse, kurio lietuviškas vertinys turėtų būti geltona su žaliu atspalviu, arba geltona su salotine.Gaila, bet nei nuotraukos, nei filmuota medžiaga negali perteikti tikrojo atspalvio, kurį matau realiai, žiūrėdama į savo nagus ar buteliuką - nuotraukose žalia praktiškai dingsta ir viskas atrodo nuobodžiai geltonai, taip, lyg tai būtų ta pati Miss Selene 218 spalva.

Nors paprastai geltonos spalvos turi prastesnę pigmentaciją, šią, su gailesčiu, turiu apibūdinti, kaip prasčiausią, kokią kada esu bandžiusi. Vienas sluoksnis dengiasi itin plonai, nagas aiškiai persimato, ir nors spalva pasiskirsto tolygiai, be dryžių, tačiau reikalingas ne tik antras, bet ir trečias, o dažnai ir ketvirtas jos sluoksnis! Nepamenu nagų lako, kuriam reiktų tiek daug sluoksnių! Gaila!

Du sluoksniai su trupučiu nagų dailės

Pati spalva man patinka, tad jei pigmentacijos problemas dar būtų galima pateisinti ir susitaikyti su sluoksniavimu, tai išlikimo laiko pateisinti visiškai neįmanoma. Įprastai Miss selene atspalviai man lengvai išsilaiko 5-7 dienas, be jokių problemų. Tačiau čia... jau antrą parą nagų lakas atšoko nuo plokštelės, susidaro burbuliukai po viršutiniu sluoksniu ir viskas paprasčiausiai nusilupo lauk. Dabar tikriausiai galvoji, kad bandžiau vos kartą ar du? Ne, išskirtinai šį laką testavau kelis kartus per šiuos metus - ir pavasarį, ir kelis kartus vasarą, ir šį kartą (berods ketvirtą) - rudens metu praeitą savaitę... Ir rezultatas visuomet toks pats. Nekeičiau ir nagų lako pagrindo, kurį naudoju ir su kitais Miss Selene nagų lakais ir tokių problemų patirti netenka... Atrodo, kad čia išskirtinai šio atspalvio bėda ir problema. Tad tai pirmasis mano nusivylimas kompanijos produkcija ir pirmasis atspalvis, kuris yra toks prastas... savaime suprantama, negaliu ir nenoriu rekomenduoti konkrečiai šios spalvos...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai