MISS SELENE nagų lakas Nr. 218

Šiek tiek primiršta kategorija nagų lakai... Pavasarį gydžiau besisluoksniuojančius, silpnus nagus, juos lakuodama tik stiprinamąja priemone, o vasaros eigoje norėjau lako, kuris ilgai išliktų ir nereiktų perlakuoti nagų kas kelias dienas, tad dažniausiai naudojau savaitinius CND nagų lakus (ČIA ir ČIA). Niekas vasaros metu neturi laiko nagų perlakavimui kas kelias dienas - visi nori džiaugtis trumpos vasaros malonumais! Atrodo pagaliau vėl prisiruošiau grįžti prie lakavimų ir jau reguliariai lakuotis bei rodyti jums naujas spalvas ir naujus buteliukus, na, tikriausiai. 😀

Kadangi vis dar vasara, man norisi ryškių ir neįprastų spalvų, tad iš kolekcijos dėžės traukiu ryškiai geltoną, mažytį Miss Selene buteliuką ir šiek tiek apie jį papasakosiu.

"Vieni žmonės garsūs, kiti - verti tokie būti."
Lesingas


Produktas: MISS SELENE nagų lakas Nr. 218
Gamintojas: "Erkul Cosmetics". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: prastai pigmentuotas
Tūris: 5 ml
Kaina*: 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, ceryx
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Blizgus, ilgalaikis ir greitai nudžiūstantis nagų lakas mažame dailiame buteliuke. Puikiai tinka kelionėms. Didelis atspalvių pasirinkimas.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Hydroxuethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentanedinyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain +/-: Mica, Polyethylene Terephtalate, Synthetic Flourphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Stearalkonium Hectorite, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 77163, CI 77000, CI 77742, CI 74260, CI 75470, Tin Oxide.


Mano nuomonė.  Pradėti noriu nuo to, kad nagų lako buteliukas nerealiai fainas. Man patinka itin mažas ir kompaktiškas dydis - neužima daug vietos ir šiaip labai mielas. Nors savyje talpina 5 ml produkto, bet atrodo, kad mažiau. Pastaruoju metu pastebiu, kad į rankas noriu imti kompaktiškesnes pakuotes - nes gi vistiek to 15 ml buteliuko niekad pilnai nesunaudoji! O va, trečią kart lakuodama šia geltona, jau įpusėjau. Smagu ne dėl to, kad taupyčiau produktą, o dėl to, kad nemesčiau lauk nebaigtų ir taip terščiau aplinką.

Mažyčio buteliuko aplikatorius ant itin trumpo kotelio, kas pradžioje gali atrodyti sudėtinga, tačiau jokio sudėtingumo čia nėra - atvirkščiai, trumpas kotelis duoda geresnę šepetėlio kontrolę, aišku, jei rankos nedreba. Šepetėlio galvutė standartinio dydžio, patogi ir paprasta dirbti, nukirpta tiesiai, tad prie nago guolio reikia šiek tiek paspausti, kad išgauti platesnę formą.

Pirmas sluoksnis

Nr. 218 nagų lako spalva tikroji geltona - ta įprastinė, kurią vertintumėme kaip pagrindinę spalvą palėje - saules spalva, saulėgrąžų spalva. Deja, tačiau šios spalvos pigmentacija nėra pati geriausia - pirmasis sluoksnis nors ir dengiasi tolygiai, bet gaunasi permatomas, visas nagas aiškiai persišviečia, todėl tiesiog mirtinai reikia dengti ir antrą, o geriausiai, dar ir trečią, kad gautųsi idealus rezultatas - kartą dengiau, bet tokiu atveju ir nagas storesnis atrodo.

Du sluoksniai... norėtųsi ir trečiojo

Šiandien yra 7 diena, kai mano lakas gyvena ant nagų be jokių priekaištų. Aišku, paviršius jau prarado spindesį, kai kur nusibraižė ir nuaugo, tačiau niekur nenutrupėjo ir nenuskilo. Jei ne naujos savaitės pradžia, bandyčiau dar tempti pažiūrėti, kiek iš tiesų išlaiko. Bet jau ir savaitė yra žiauriai gerai!

Patinka, labai patinka šitie Miss Selene - faina, kompaktiška pakuotė, nedidelė kaina, itin platus spalvų pasirinkimas. Na taip, pigmentacija deja ne stiprioji pusė, bet geltonos visose kompanijose tokios, kad reikia 2-3 sluoksnių. Paliko labai gerą įspūdį ir nuostabiai patrauklų kainos ir kokybės santykį!

Panašūs atspalviai:
     - GOLDEN ROSE Paris Nr. 209
     - TONY MOLY Pokemon "01 Psyduck"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai